fulltids MBA

University of Illinois at Urbana Champaign, College of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

fulltids MBA

University of Illinois at Urbana Champaign, College of Business

Full-Time MBA

&nbsp

Somewhere blant de beste rekrutterere og verdensklasse talenter som kommer til Illinois campus, og blant de nye og etablerte markeder rundt om i verden som er hjemmet til verdens 's største alumni-nettverk, du ' ll finne sted ved Illinois. Vårt mål er å koble våre dynamiske MBA studenter til selskaper som vil ansette dem, de kulturer som vil inspirere dem, og kontaktene som skal gjennomføre dem gjennom en oppfylle karriere.

&nbsp

&nbsp

Hvorfor velge Illinois MBA?

&nbsp

Passelig Curriculum


Etter å ha tatt omfattende kurs i virksomheten grunnleggende i løpet av deres første år, er andre års MBA studenter ved Illinois oppfordret til å tilpasse sin MBA ved å ta valgfrie klasser både i og utenfor College of Business.Erfaringsbasert læring


Ved Illinois, tror vi på å forsterke undervisningen med mange muligheter for ytterligere berikelse. Fra utenlandsopphold turer til case konkurranser til å jobbe på verdens 's største student-run rådgivning, Illinois MBA studentene har mulighet til å utmerke både i og utenfor klasserommet.Fellesgrader


Ved Illinois, kan du kombinere en MBA-grad med noen Master 's eller PhD-program på campus. Som en felles grad student, vil du være i stand til å øke likviditeten ved å legge en omfattende virksomhet ferdigheter til din CV.


Høy effekt Stipend


Toppstudenter på Illinois kan tjene betydelige stipend, til og med full opplæring.Vi tilbyr også et stipend Case Competition hvor studentene konkurrere om stipend til programmet.Global Consulting Program


Som verden blir mer sammenvevd, så bør din MBA utdanning. Illinois MBA gir mange muligheter til både studier og komplette prosjekter på steder som India, Kina, Brasil og Sør-Afrika. I tillegg tiltrekker den varierte naturen av vårt program studenter fra over 20 fylker, og gir deg en virkelig global faglig nettverk.

&nbsp

&nbsp

Opptakskrav

&nbsp

1. Du må ha en fireårig bachelor 's grad fra et akkreditert institusjon i USA eller tilsvarende grad fra et akkreditert institusjon i et fremmed land.

2. Du må ha tatt GMAT eller GRE løpet av de siste fem årene.GMAT score skal videresendes av Pearson Vue til Illinois MBA-School kode VKRTK08. Den GRE score skal videresendes til Illinois MBA ved ETS - Skole kode 1836.

3. Arbeidserfaring er vektet tungt i innleggelser beslutninger fordi det gir et rammeverk for studenter til å delta i klassen. Minst to års full tid, etter lavere erfaring er sterkt anbefalt, selv om unntak er gjort i tilfeller av felles grad søkere og søkere med overbevisende deltid erfaring. Militærtjenesten kan også regnes som arbeidserfaring.

Non-graders programmer er ikke tillatt. Overfør kurs godtas ikke.

4 internasjonale søkere:. Mindre du har studert i to år (i løpet av de siste fem årene) som en heltidsstudent, eller gjennomført en høyere grad, i et land der engelsk er hovedspråket, må du ta TOEFL eller IELTS.Testresultatene er gyldig i to år, og må være oppdatert på tidspunktet for innmelding. Den minimum TOEFL kravet for universitetet er en TOEFL IBT 79. Score mellom en 79-102 er plassert på begrenset status og er pålagt å ta Intensiv English Institute sommeren før klassene starter.

&nbsp

&nbsp

Anslått samlet Fee

  • Resident: $ 42.404
  • Non-Resident: $ 52.404
  • Internasjonalt: $ 56.560
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
58,702 USD
internasjonale studenter
Information
Deadline
Kontakt skolen
Final round for international applicants needing a student visa
Locations
USA - Champaign, Illinois
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Final round for international applicants needing a student visa
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Champaign, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Final round for international applicants needing a student visa
Studieslutt Kontakt skolen