Fulltids MBA

University at Buffalo School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fulltids MBA

University at Buffalo School of Management

Belinda

Den UB MBA Programmet har blitt forberede studentene på lederstillinger i ledelse siden 1931. I vår Topp 50 rangert program kombinerer vi et fundament bygging kjerne med fleksible karriererettede valgfag. Legg til dette praktiseringen av læring på tre nivåer-inne, sammen med og utenfor klasserommet-og prisbelønte programmer som LeaderCORE ™ og Corporate Champions, har du en uslåelig opplevelse.

I vår tjueen måneders fulltids program, har du en mulighet til å velge mellom mange konsentrasjoner i UB MBA-programmet, inkludert analyse, finans, helsevesen ledelse, informasjonssystemer, internasjonal ledelse, rådgivning, markedsføring eller supply chain og drift. I tillegg tilbyr vi samarbeids MBA grader med mars / MBA, Aud / MBA, DDS / MBA, JD / MBA, MD / MBA, MPH / MBA, MSW / MBA, PharmD / MBA, en Engineering / MBA i flere ulike ingeniørdisipliner , samt en Resident / MBA for beboere og stipendiater i UB utdannet medisinsk utdanning.

Karriere forberedelser, jobb og internship muligheter, og nettverksbygging spesielt for MBA-studenter er levert av vår karriere Resource Center, som er tilgjengelig eksklusivt til School of Management studenter. Se hva bedriftene er rekruttering UB School of Management studenter. Mest UBMBA arbeidsgivere inkluderer:

  • Citi
  • Deloitte
  • HSBC
  • Capital One
  • Pricewaterhousecoopers
  • Bloomberg
  • General Mills
  • M & T Bank
  • rike Produkter

Det er ikke bare dine tekniske ferdigheter: gjennom vår integrerte MBA læreplanen, fokus på personlig og faglig utvikling, også i kompetanse som teamarbeid, kommunikasjon ferdigheter, og ledelse samt få tilgang til erfarne ledere for råd, veiledning og beste praksis.

Åpne dører mener mye her. Access er et kjennetegn på UB School of Management. Du er på et fornavn grunnlag med verdenskjente fakultetet som jobber med deg i, sammen med og utenfor klasserommet. Utvid ditt faglige nettverk gjennom 37000 Høyskolen BI og 230.000 Universitetet i Buffalo alumni, gjennom konferanser og arrangementer, og med våre mange bedriftspartnere som støtter UB MBA-program. Støttes med personlige relasjoner med profesjonelle faglige og karriere lag som er med deg for hele UB reisen.

Justin

VI TILBYR stipender, stipender og assistant for høyt kvalifiserte MBA søkere for å oppveie vår allerede konkurransedyktig undervisning kostnader. Både nasjonale og internasjonale søkere blir vurdert for disse mulighetene. Awards spenner fra delvis eller full undervisning og avgifter.

Bildene på profilen vår side er reelle UBMBAsLaget som beslutningen om å bli med i vårt program og få reelle resultater. Forestill deg selv her. Du passer.

"Jeg tror UB er den beste når det gjelder avkastning. Å sammenligne den med Harvard og Stanford MBAs ville ikke være rettferdig. Slik jeg ser det er at jeg har så mange ting som jeg kan initiere her og få en positiv endring som sannsynligvis jeg ikke ville ha hvis jeg gikk til noen andre skoler. "- Sumit Arora, MBA '17 "Jeg valgte UB fordi de erfaringskunnskap muligheter gjennom LeaderCORE ™ og Corporate Champions programmer, det brede spekter av konsentrasjoner å velge mellom, og økonomisk var det et bedre alternativ i forhold til andre skoler som tilbyr den samme kvaliteten på utdanning . "- Belinda Okechukwu, MBA '16 Besøk oss på www.mgt.buffalo.edu/mba å bruke eller lære mer om UB MBA-program. Søknader for UB MBA-programmet er nå åpen.

Pris: Vennligst se vår nettsted for all undervisning informasjon

Frist: Vennligst se vår nettsted for alle søknadsfrister og informasjon

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
21 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Buffalo, New York
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
USA - Buffalo, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen