Fulltids MBA

University of Maryland College Park

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fulltids MBA

University of Maryland College Park

Alle har sin egen "hvis bare" mål. For noen er det på vei opp et Fortune 500-selskap som konsernsjef. For andre er det å tjene penger på en stor idé og bli sin egen sjef, eller leder kostnader ved en non-profit å endre ansiktet av virksomheten - og verden.

På Smith, mer enn noe annet, vil vi at du skal lykkes. Så har vi stablet på dekk i din favør: - Karrieremuligheter - Delte Forum - Tilpasses Curriculum - Centers of Excellence - The Smith Brain Trust - Konkurranse Location

Karrieremuligheter:

Vårt kontor Career Services fokuserer på fremtidig suksess. Ved å utnytte Smith omdømme og Greater Washington, DC sted, de er i stand til å tiltrekke seg noen av verdens mest ettertraktede arbeidsgivere å rekruttere våre MBAs. Våre studenter er etterspurt og har hatt både sysselsetting og internship muligheter med selskaper som: - Campbell - Amazon.com - Citi - Air Products - StanleyBlack & Decker - Hershey - Hewlett Packard - PepsiCo - Google - M & T Bank - BD - Target - Gallup - Deloitte

Collaborative fellesskap

Smith MBA-studenter er en intelligent, unfailingly støttende, drevet og diverse hjørnesteinen til fellesskapet finner du her. Og det er bevis i klasserommet, i våre faglige og sosiale klubber, og selv på egenutført fotballbane!

MBA Class of 2016 Profil: - Klasse Størrelse: 96 - Gjennomsnittlig GMAT: 660 - Mellom 80% GMAT Range: 600-710 - Received Merit Awards: 79% - Gjennomsnittlig alder: 29 - Gjennomsnittlig Years Post-universitetet Arbeidserfaring: 5,5 - Kvinner : 32% - Internasjonalt: 38% - mangfold: 36% - Lavere universiteter Representert: 76

Passelig Curriculum:

Alle har forskjellige planer, mål og forutsetninger, og vi anerkjenner det. Gjør din grad din egen ved å velge hvor du lærer og hva du lærer. Bygg din CV og legge til din skillset ved å få hands-on lokal eller global erfaring med bedrifter og organisatoriske partnere som tilbyr rike muligheter for tilkoblinger på alle nivåer - arbeid, privat, eller humanitære.

Enten du er i forfølgelse av drømmejobben eller prøver å finne din perfekte sted i næringslivet, vil Smith skolens karriere spor peke deg i riktig retning. Disse valgfrie spor utnytte vår topprangerte fakultetets største styrker, og tatt i betraktning de beste næringer der elevene jobber etter at de oppgraderer: - Analytics - Rådgivning og strategi - Finance - Generell ledelse - Markedsføring - Supply Chain The Smith erfaring er en portefølje av eksperimentelle læring som gir deg dypere innsikt i arbeidet i virksomheten. Velg prosjekter og kurs fra ulike fokusområder for ytterligere å spesialisere din MBA.

Centers of Excellence:

Når forskning møter den virkelige verden, forbløffende ting skje. Smith School sentre for fremragende forskning er tilgjengelig for MBAs å få ytterligere erfaringer og innsikt i områder av interesse.

  • Den Dingman Senter for entreprenørskap - Senter for studier av Business Ethics, forskrift og kriminalitet - Senter for økonomisk politikk - The Center for Health Information og beslutning Systems - senter for ledelse, innovasjon og endring - Senter for sosial verdiskaping

The Smith Brain Trust

Verdenskjente forskere. Lærere med bransjeerfaring. Mentorer som er genuint interessert i din suksess. Med et fakultet som konsekvent rangerer på toppen av sitt spill (No. 4 fakultet, The Economist, 2013), den opplæringen du vil støte på Smith er utrolig godt avrundet, setter du på en unik fordel i markedet.

konkurranse~~POS=TRUNC Location

Selv om du vil delta på mange av kursene på vår vakre, travle College Park, Md., Campus, Smith har en sentral beliggenhet i Baltimore / Washington, DC, metropolitan region. Vi har bedriftens giganter som Deloitte, Marriott og McCormick, og kulturelle ikoner som Under Armour og Google. For ikke å nevne hundrevis av innflytelsesrike ideelle organisasjoner som Røde Kors og Verdensbanken - en rik kilde til internship og karrieremuligheter.

På 57 000 sterk, Smiths alumni nettverk av ledere og innovatører når over hele verden, og alle deler av virksomheten. Heldigvis for deg, er Smith største alumni base i Baltimore og Washington, DC regionen - rett i din nye bakgård.

søknadsrunder

  • Prioritet frist for stipend

Påfør i dag!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
47,448 USD
ut av staten
Information
Deadline
Locations
USA - College Park, Maryland
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - College Park, Maryland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen