Ris MBA er å forme neste generasjons handlingsorienterte, innovative tankeledere, som vil motivere kolleger og implementere endring. Den praktiske læringsmetoden til full-time MBA-læreplanen forvandler effektivt måten du lærer ved å blande tre viktige elementer for å forbedre og forsterke studentens strategi, lederskap og kreative legitimasjon:

  • En omfattende kjerne av kurs innen økonomi, regnskap, dataanalyse og markedsføring som bygger et solid fundament av grunnleggende forretningsprinsipper i små tilnærmelige klasser.
  • Action Learning Project - plassere våre MBA-kandidater i virkelige verden prosjekter så snart de går inn i klassen. I tillegg til sommarintervaller og mange feltprosjektorienterte valgfag gir du gode muligheter for praktisk erfaring.
  • Spesialiserte konsentrasjoner innen økonomi, markedsføring, regnskap, helsevesen, energi, ledelseskonsultasjon, global virksomhet, entreprenørskap og eiendomsmegling gir deg mulighet til å demonstrere funksjonell kompetanse i et bestemt område av interesse.

Se våre felles grad programmer - MBA / ME (Engineering), MBA / MS (Science), og MBA / MD (Medical).

Engasjerende fakultet

Jones skolens fakultet opprettholder en viktig balanse mellom undervisning og forskning. Skolens instruktører er en blanding av tenure-track, høyt cited akademiske forskere, akademikere med betydelig forretnings-eller konsulentopplevelse, og ledere med betydelig klasseromserfaring som underviser spesialiserte valgfrie kurs. I hvert kurs får du en enestående mulighet til å jobbe en-mot-en med et tilgjengelig, involvert og respektert medlem av fakultetet.


Vurder dette ...

  • Jones School har en student-til-fakultet ratio på ni til en.
  • Heltidsklassen i 2011 hadde en gjennomsnittlig grunnløn på $ 96.867, en gjennomsnittlig signeringsbonus på $ 16.058.
  • The Economist har rangert Jones School 1 i Texas og sørvest.


Ris MBA Full Time Paradigm

En velutdannet kandidat til heltidsprogrammet er en karriereveksler som strever for nyskapende fortreffelighet og utviser høyt lederskapspotensial. Vi søker kandidater som vil bidra til et opplevelsesvennlig, konkurransedyktig læringsmiljø.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
46 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato