Read the Official Description

Søknad gebyr fritak er tilgjengelig for kvalifiserte innenlandske søkere!

Purdue fulltids MBA-programkombinerer en dynamisk klasserommet erfaring med en hands-on erfaringskunnskap Initiative, som gir studentene rike muligheter til å befeste sine talenter utenfor klasserommet.

Krannert fremstående fakultet og alumni vil bli dine profesjonelle mentorer. De vil fremme og tilrettelegge for dine mål, og gir deg svært personlig veiledning for å styre din fremtidige karriere. Pedagogisk, gir vi våre kandidater - med vekt på ledelse, faglig utvikling og samarbeid for å akselerere karriere.

Purdue streker kvantitativ analyse sammen med den kvalitative, etablere et sterkt fundament av virksomheten kunnskap. Krannert er kohort-basert tilnærming og vekt på gruppens dynamikk simulerer en ekte bedriftens arbeidsmiljø. Case studies også utvikle kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter som oversetter til næringslivet. Konsentrasjon områder legge dybde til bred base av ledelse kunnskap dekket i læreplanen og forbedre ferdigheter i en bestemt virksomhet funksjon.

Studentene har tilgang til full pakke med karriereassistansetjenester som tilbys av Krannert Professional Development Center. Studentene kan også få mulighet til å jobbe med gründere og teknologispesialister ved Purdue 's Discovery Park eller Burton D. Morgan Senter for entreprenørskap.

Krannert fulltids MBA-program har blitt rangert som nr 3 av Bloomberg Businessweek for høyest avkastning på investering (2014).

Program høydepunkter:

  • Varighet: 21 måneder
  • Klasser Start: August
  • Studiepoeng: 60

Sterke sider:

  • Fleksibilitet i kurs alternativer med spesialisering i områder som økonomi, personal, drift, markedsføring og mer.
  • Summer internship
  • Erfaringskunnskap og globale forretningsprosjekter

Sted: Purdue West Lafayette, IN campus

Program taught in:
Engelsk
Krannert School of Management, Purdue University
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Aug. 2019
Duration
21 måneder
Heltid studier
Pris
11,209 USD
For innbyggerne i Indiana, per semester. For ikke-beboere i Indiana, hvert semester i MBA-programmet koster $ 21,092.00.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato