Fulltids MBA

Kogod School of Business, American University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fulltids MBA

Kogod School of Business, American University

  • Varighet: 21 måneder, 4 semestre
  • Tidsplan: Dagtid, ukedag klasser
  • Curriculum: Immersive; fullføre kjernen i det første året, valgfrie i den annen

Endre samtale med Kogod fulltids MBA (FTMBA). Studentene får kunnskap og ferdigheter i både nasjonale og globale virksomhet gjennom erfaring og samhandling med kunder, professorer, bedriftsledere og medstudenter, både i og utenfor klasserommet.

Studenter kan forfølge et konsulentfirma fokus gjennom en forhåndsbestemt sekvens av kurs, eller kan velge å utforske de andre eksemplariske forretningsfokuserte valgfag Kogod har å tilby, i emner fra markedsføring til entreprenørskap til å finansiere.

Praksisplasser, karriereutvikling og frivillige muligheter gjennom Kogod Senter for karriereutvikling og K-lab (Kogod Leadership & Applied Næringsliv) vil sikre at du oppgradere med en dyp nettverk av kontakter fra AU samfunnet og utover.

Student Experience

Opportunity møter erfaring i Kogod Full-time MBA. På Kogod, vet vi læring og karriere vekst foregår i og utenfor klasserommet. Finn mer om den unike levering av dette studiet nedenfor.

Business Leadership in DC lunsjen Series

Få ansikt tid med ledere på noen av Washington, DC mest ettertraktede bedrifter og etater. Nyt en intim samtale med visjonære fra offentlig og privat sektor på disse stående lunsj avtaler. Nettverk i en avslappet atmosfære og få en unik mulighet til å søke råd fra de på toppen av sine felt. Signatur kurs Markets drive virksomheten, og de kjører også økonomisk utdannelse. Det er der signaturretter kommer inn. Disse intensive, to-ukers kurs hoppe starte to første semestrene og reflektere tilbakemeldinger fra arbeidsgivere og lærere innsikt i de etterspurte ferdigheter i moderne bedriftsledere.

International Consulting Prosjekt Trip

Arbeidet med en real-life rådgivning prosjekt sammen med internasjonale studenter ved en partnerinstitusjon, og reiser til utlandet som en del av prosjekterfaring.

Klient-drevet team prosjekter

Gjennom Full-time MBA-program, kurs har prosjekter for kunder i Washington, DC og utover. Hands-on erfaring er regelen, ikke unntaket, ved Kogod.

MBA Degree Karriere

72 percentof klassen av 2014 kandidater som søker arbeid hadde et jobbtilbud innen tre måneder etter eksamen. * I tillegg 89 prosent var ansatt i DC metro området.

  • Basert på data som mottas fra 92 prosent av klassen av 2014. Klassen av 2014 omfatter kandidater som fullførte sin grad krav august 2013; Desember 2013; og mai 2014.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
21 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
1,526 USD
per kreditt time.
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Washington, District of Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen