Read the Official Description

Iowa State fulltids MBA er et intensivt to-årig program består av ti sentrale kurs (30 studiepoeng) og seks valgfag (18 studiepoeng). MBA gir et bredt perspektiv i ledelsen utdanning med muligheter for deg å skreddersy programmet for å møte dine faglige og karrieremål. Den læreplanen er levert gjennom en fastsatt sekvens av nødvendige sentrale kurs som bygger et solid fundament for avanserte studier i business. Spesialiseringer tilbys innen regnskap, økonomi, teknologi og innovasjon ledelse, markedsføring og supply chain management.

Forbedre din faglige kompetanse

I Iowa State MBA, har du mange muligheter til å videreutvikle din faglige kompetanse, både i og utenfor klasserommet. Du vil komme seg gjennom de ti sentrale kurs med et mangfoldig team av klassekamerater. Du vil jobbe med mange klasseprosjekter som et team utvikle dine samarbeids, ledelse og kommunikasjon ferdigheter. The case study metoden som brukes i hele MBA læreplanen vil tvinge deg til å løse problemer ved å tenke både analytisk og kreativt. To faglig utvikling kurs, tatt i ditt første studieår, inkluderer workshops og seminarer, executive høyttalere, og bedrifts turer som vil ytterligere forbedre din jobbsøking, nettverk og myke ferdigheter.

Faglige ferdigheter kan læres, men praksis forbedrer dem. Iowa State MBA gir gode muligheter til å anvende det du lærer i klasserommet og å utøve dine faglige ferdigheter. For eksempel, vil du ta del med MBA-teamet i en sak konkurranse; kulminerte hendelse i MBA læreplanen. Iowa State MBA lag deltar også i flere universitets vert MBA case konkurranser gjennom Midtvesten. I en av de faglig utvikling kurs, MBA konsulentteam påta tjeneste læring prosjekter med lokale frivillige organisasjoner, og dermed du hjelper andre og fordeler samfunnet. Du vil bli invitert til å delta aktivt studentorganisasjon, MBA Association, hvor du er i stand til å forbedre dine lederegenskaper ved å holde offiser posisjoner eller koordinere spesielle prosjekter.

Oppnå ditt endelige mål: Sysselsetting suksess

Iowa State MBA rangerer konsekvent blant de beste skolene for studenter å finne jobber ved eller kort tid etter endt utdanning. En oversikt over sysselsetting suksess blant våre MBA akademikere er oppnådd av to grunner. Først utstyre vi våre studenter. Begynnelsen på orientering og gjennom det første året av MBA-studier, vil du ha tilgang til et bredt spekter av karrieretjenester. Disse omfattende ressurser vil hjelpe deg med å utvikle en tilpasset jobb søk plan. For det andre kan vi tilby deg personlig karriere tjenester. Jobbmuligheter og utfordringer er unike for hver MBA student. Vi tilbyr en-mot-en karriererådgivning for å utruste og forberede deg til å oppnå ditt endelige mål for å forfølge en MBA-sysselsetting suksess.

MBA Spesialiseringer Studenter i MBA-programmet kan forfølge en valgfri område av spesialisering innen regnskap, økonomi, teknologi og informasjon ledelse, markedsføring, eller supply chain management. Et område av spesialisering krever ni studiepoeng av godkjent MBA valgfag kurs innenfor en av de ovennevnte fagfelt.

Studentene kan forfølge en dobbel spesialisering som krever et minimum av sju valgfag. Minst ett valgfag må være utenfor de to fordypningsområder.

regnskap

Den regnskapsmessige spesialisering er utformet for å utstyre regnskap profesjonelle med de nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å arbeide effektivt i dagens teknologi-drevet, global økonomi. Problemer og utfordringer regnskap yrke i dag er utforsket.

finans

Finans spesialisering vil gi deg en forståelse av de teoretiske og praktiske aspekter av bedriftens økonomistyring og investeringer strategier. Kurs tilbys i avansert økonomisk analyse og beslutningstaking, porteføljestyring, avledede markeder, og eiendomsmegling finans.

markedsføring

Markedsføringen spesialisering vil hjelpe deg tilegne seg ferdigheter i å analysere og bruke eksisterende data til å gjøre effektiv markedsføring beslutninger. Marketing kurs gir deg en forståelse av ulike markedsførings-konsepter, modeller og verktøy for å undersøke hvordan forbrukere oppfører seg og markeder fungerer.

supply chain management

Supply chain management (SCM) er en av de raskest voksende områdene i virksomhet i dag. Økt globalisering og teknologi raskt fremme informasjon verktøy er viktigste faktorene som påvirker bevegelse av deler, styring av inventar flyt, oppfyllelsen av kundeordrer, og om forhandleren krav og frister er oppfylt innen rimelig tid. SCM integrerer global informasjon og prosesser på tvers av alle forretningsfunksjoner, inkludert levering ledelse, drift, informasjonsteknologi og logistikk.

Teknologi og innovasjonsledelse

Teknologi og innovasjon Management (TIM) spesialisering undersøker spørsmål knyttet til utvikling og forvaltning av informasjon og kunnskapsbaserte teknologier. Emner inkluderer beslutningsstøtte og data-mining, menneske-maskin interaksjon, system sikkerhet og integritet, og prosjektledelse. Den TIM spesialiseringen fokuserer også på ledelse av innovasjon og kommersialisering av ny teknologi.

Lære mer

Finansiell bistand

ISU College of Business har attraktive økonomiske støttealternativer for kvalifiserte kandidater. Økonomisk bistand tilbys i form av graduate assistant og / eller stipend. Før akademisk suksess og ytelse på GMAT eller GRE er de viktigste faktorene vurdert ved tildeling av økonomisk støtte.

CyBIZ Lab

Iowa State University CyBIZ Lab gir muligheter for MBA-studenter til å lede tverrfaglige team som arbeider på virkelige prosjekter for virkelige bedrifter. MBA studentene få hands-on erfaring å løse reelle virksomhet problemer. MBA-studenter er ansatt som graduate assistenter for CyBIZ Lab.

Entre

Opptak til fulltids MBA-program er tilgjengelig i høstsemesteret. Vi søker studenter rundt om i verden med variert faglig bakgrunn og arbeidshistorikk. Vi vurderer nøye tilpasning mellom hver kandidatens kvalifikasjoner og forventninger og vår MBA-programmet kvaliteter og egenskaper.

Vellykket start Program

Når du blir en Iowa State MBA student, ønsker vi å sikre en positiv overgang til vårt program. Gjennom vellykket start programmet, vil du få mulighet til å melde deg på flere online, pre-MBA korte kurs for å hjelpe deg med å kunne lansere dine Iowa State MBA studier.

For mer informasjon kontakt busgrad@iastate.edu

FMBA
Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Iowa State University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato