AACSB Accredited

Gode ​​karriere Perspectives bekreftet av Financial Times og AméricaEconomía

Program Struktur

Fleksibel struktur: En MBA er skreddersydd til dine behov

HHL fleksible og innovative MBA-programmet er utformet for å forberede effektive og ansvarlig bedriftsledere og gründere for de utfordringer og muligheter i det 21. århundre. Programmet tilbyr internasjonale erfaringer og fokuserer på å utvikle ditt lederskap talenter og ledelse. Vårt program gir deg størst fleksibilitet, og du har to spor å velge mellom.

Fast Track vs. Avansert Track

Den "Fast Track", spesielt utviklet for kandidater med betydelig arbeidserfaring, kan du tilegne seg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter og gå tilbake til arbeidet så snart som mulig. "Avansert Track" gir deg muligheten til å ta flere valgfag og gir deg andre alternativer som for eksempel et internship eller et begrep i utlandet, og er best egnet for kandidater som ønsker å bruke mer tid på å bygge et profesjonelt nettverk eller konsentrere seg om visse disipliner. Den avanserte Track vil også la deg spre ut tidsplanen for å tillate en bedre balanse mellom studier og private liv.

Din MBA klasse med et blikk

  • Gjennomsnittsalder: 30
  • Aldersgruppe: 25 - 45
  • Klassestørrelse: 35 - 40
  • Prosent av kvinnen: 30%
  • Gjennomsnittlig arbeidserfaring: 5,5 år
  • Andelen internasjonale studenter: 90%
  • Gjennomsnittlig antall land representert: 15

International

2

Utenfor boksen - få mer internasjonal erfaring på vår topp partner universiteter

Internasjonal kompetanse er avgjørende for en næringslivsleder. Globalt samarbeid er derfor en av HHL viktigste eiendeler. Vi serverer våre selektiv antall studenter med over 130 partner universiteter rundt om i verden.

For å holde seg à jour med gjeldende internasjonale, sosiale og økonomiske utfordringer, et begrep i utlandet tilbys i femte eller sjette begrep i MBA læreplanen.

Eiere

Vårt mål: Din personlig og faglig utvikling

En person Career Development Service ved HHL regnes som et nøkkelelement for våre studenter suksess. Fra den dato for opptak til Master in Management til plassering av en vellykket jobbsøknad - vi vil støtte deg. Ledende internasjonale bedrifter jevnlig rekruttere nyutdannede studenter og nyutdannede på campus for praksisplasser og faste stillinger.

4

Søknad

3

Start MBA reise med HHL

Vi er for tiden imot søknader for neste inntak i september 2017 på rullerende basis. Vennligst respekter fristene nedenfor.

Opptak til HHL MBA-program er meget konkurransedyktig. Vi velger en mangfoldig studentmasse, som reflekterer en rekke bakgrunner, kulturer og nasjonaliteter, og dekker et bredt spekter av personlige interesser og faglige ambisjoner nøye. Påmelding skjer en gang i året med studier som begynner i September.We operere en rullende opptak prosess. Når du har sendt søknaden, et medlem av opptakskomité vil informere deg hvis du har blitt valgt til intervju, enten via Skype eller - hvis du er i Tyskland - med HHL. Når komiteen har kommet til sitt endelige vedtak, vil du bli informert immediately.Want å delta i vår neste MBA klassen? Søk nå!

6

Den nyutdannede-Leipzig mix setter den perfekte balansen for å studere, nettverksbygging og nyter livet

HHL ligger i Leipzig, i hjertet av Europa. Med en høy kvalitet livsstil, svært moderate levekostnader, mange parker, utendørs idrettsanlegg, omkringliggende innsjøer med vakre strender, samt mange jogging og sykkelstier, er Leipzig sannsynligvis den "grønneste" metropolen som du kunne finne - oppdage det for deg selv! Alt i alt: HHL-Leipzig Mix setter den perfekte balansen for å studere, nettverksbygging og nyter livet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra HHL Leipzig Graduate School of Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
15 - 21 måneder
Heltid studier
Pris
32,000 EUR
Deadline
Kontakt skolen
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
January 31 - Early Bird deadline; May 30 - non-EU candidates; June 30 - EU candidates and remaining non-EU candidates not requiring a German visa
Sluttdato