Fulltids MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fulltids MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Full-time MBA

Designet for å utstyre deg med økt kreativitet og effektiv problemløsning ferdigheter, vil vår fulltids MBA inspirere og utfordre deg intellektuelt. Studere sammen med en jevnaldrende fra over 20 land, vil du forbedre læringsprosessen og tverrkulturell forståelse felles for moderne virksomhet gjennom en avansert undervisning og læring program i ledelse med en fokusert og praktisk anvendelse.

Gjennom deltakelse i gruppearbeid med flerkulturell kurs medlemmer fra ulike industrielle og kommersielle bakgrunn, er programmet rettet mot å bedre beslutnings evner av deltakerne og produsere ledere av høyeste kvalitet.

Dette MBA Kurset består av åtte kjernemoduler sammen med et utvalg av fire valgfag å skreddersy din egen versjon av Nottingham MBA. Det er gjennomført ved å foreta en person eller gruppe ledelsen prosjektet.

En rekke fasiliteter er tilgjengelig for deg, og disse inkluderer en egen karriere offiser, en personlig veileder og en kunnskapsrik og vennlig profesjonelle administrative team.

The Nottingham MBA er globalt rangert og skolen er blant de få i Storbritannia for å oppnå både EQUIS og AMBA akkrediteringer. Vi er anerkjent som en av verdens beste skoler for å integrere bærekraft i alle våre MBA-programmer.

Nøkkelord

 • AMBA har akkreditert våre MBA-programmer siden 1993, noe som sikrer at alle Nottingham MBA-programmer oppfyller strenge kvalitetskrav
 • Vi er rangert i The Economist Hvilke MBA Top 100 2016
 • Vi rangert 21. i verden, andre i Storbritannia og første for lønnsøkning etter endt utdanning i siste Economist Executive MBA Ranking
 • The Business School, på tvers av alle tre studiesteder (Storbritannia, Kina og Malaysia), er EQUIS-akkreditert av European Foundation for Management Development (EFMD) - en av verdens ledende accrediting organer for handelshøyskoler
 • I den nyeste forskning Excellence Framework (NR) rangeres vi sjette for forskning kraft ut av 101 britiske business og ledelse institusjoner
 • Vi er rangert blant de 100 beste i verden for business og ledelse studier i QS World University Rankings by Subject 2017

Kursdetaljer

Våre MBA-programmet er et avansert kurs i ledelse for håpefulle deltakere som søker lederstillinger innen industri, handel og offentlige tjenester.

Basisfagene vil utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i grunnleggende ledelsen disipliner, mens valgfag tillate deg å konsentrere seg i dybden på mer spesifikke emner i henhold til dine individuelle interesser og karriere krav.

Dette programmet innebærer deltakelse i gruppearbeid med kurs medlemmer fra mange ulike industrielle og kommersielle bakgrunn og er rettet mot å forbedre beslutnings evner av deltakerne og produsere ledere av høyeste kvalitet.

Den deltid versjonen er svært fleksibel, og lar deg tilpasse MBA rundt arbeid og andre forpliktelser og deltid kursmedlemmer ta samme kjernemoduler og har samme valg av valgfag som heltidskursmedlemmer.

Kjernemoduler er vanligvis tilbys to ganger under et studieår, en gang i løpet av dagen og en gang om kvelden. For å lette deltidsarbeidende, er de fleste valgfrie moduler tilbys i kveld hver to til tre år. Noen valgfrie moduler tilbys i en ukes intensivkurs, pluss prosjektarbeid.

Hver modul er vanligvis undersøkt av lignings kurs arbeid og / eller en to-timers eksamen avholdes etter utløpet av det aktuelle semester.

Kurs medlemmer kan vanligvis velge opptil to valgfrie moduler fra skolens andre MBA-programmer.

Den siste fasen av MBA innebærer en individuell styring prosjekt eller en gruppe konsulentselskap prosjekt med en individuell styring rapport.

Dette kurset er også tilbys ved universitetets Malaysia Campus. I tillegg kan det tas på deltid i Singapore som et resultat av et samarbeid mellom Universitetet og PSB Academy.

Moduler

semester en

Kjerne

 • Regnskap og Finans
 • Bedriftsøkonomisk
 • Managing People
 • markedsføring
 • Operations Management
 • Strategisk ledelse

semester to

Kjerne

Entreprenørskap og kreativitet Bærekraftig Vedtak og organisasjoner MBA Prosjekt

Valgfritt

Velg fire fra følgende liste:

 • Avansert Business Ethics
 • Business Intelligence i Digital Economy
 • Corporate finance
 • Entreprenørskap i praksis
 • Spill og strategier for bedrifter
 • Innovasjonsledelse
 • International Finance
 • Ledelse og Administrasjon of Change
 • Prosjektledelse
 • Responsible Business: A Strategic Approach
 • Venture Capital og Private Equity

Modulene vi tilbyr er inspirert av forskning interesser våre ansatte, og som et resultat kan endre seg på grunn av, for eksempel, forskning utvikling eller endringer fra myndighetene. Denne listen er et eksempel på typiske modulene vi tilbyr, ikke en endelig liste.

FINANSIERING

Søkere som viser eksepsjonell faglig nivå og / eller erfaring kan dra nytte av Business School stipend som dekker inntil 90% av MBA skolepenger.

Eiere

Våre MBA gir en utmerket plattform for karriere ekstrautstyr, karriere endre eller grundervirksomhet. Karriere destinasjoner for akademikere inkluderer arbeid i følgende sektorer: Management Consulting, økonomi og regnskap, menneskelige ressurser, markedsføring / salg, IT og drift og logistikk.

Bedrifter og organisasjoner våre kandidater har gått på å jobbe for blant annet Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, GE, HSBC, IKEA, Jaguar Land Rover, Pricewaterhousecoopers, Reckitt Benckiser, Røde Kors, Grupo Santander, Shell, Tata Consultancy tjenester, FN, Wipro Technologies.

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015 hadde 86% av fulltids MBA akademikere i Nottingham University Business School som var tilgjengelig for arbeid sikret arbeid eller videre studier innen tre måneder etter eksamen. Den gjennomsnittlige lønn heving post MBA var 60% i 2014. Dette gjenspeiler høyere lønn opptjent av våre MBAs som har minst tre års yrkeserfaring før gjennomføre sine studier. 85% av 2015 MBA klassen som søkte arbeid hadde akseptert jobbtilbud innen tre måneder etter eksamen. * Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15. Lønn er beregnet på grunnlag av de i heltids lønnet arbeid i Storbritannia.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Kjøpet av en mastergrad viser en høy grad av kunnskap i et bestemt felt. Enten du bruker den til å forbedre din arbeidsevne, som forberedelse for videre akademisk forskning eller som et middel til yrkesopplæring, kan du dra nytte av karrierer råd for hvordan du kan bruke dine nye funnet ferdigheter til sitt fulle potensial.

Våre Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med dette, som arbeider med å utforske alternativer og inviterer deg til å delta på rekrutteringsarrangementer hvor du kan møte potensielle arbeidsgivere, samt foreslå ytterligere utviklingsmuligheter, for eksempel relevante praksisplasser og ferdigheter workshops.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
1 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline