Heltid MBA

Vi har fullstendig omformet Leeds MBA for å skape en streng og utfordrende lederutvikling opplevelse. Gjennom støttende mesterklasser bygger du dine ferdigheter og kobler deg til praksis, og jobber umiddelbart med virkelige forretningsforhold.

Vår full-time MBA er et akselerert 12 måneders program. Du bruker mindre tid borte fra jobben, og uten det daglige arbeidstrykket kan du fokusere fullt på din karriere ved å fordype deg i din MBA-opplevelse. Din personlige og profesjonelle utvikling er integrert i din MBA støttet av vårt karriere team, og hjelper deg med å bruke året borte fra jobb for å planlegge ditt neste karriereflyt.

Fordeler ved Leeds MBA

I tillegg til vårt gode akademiske rykte og fasiliteter, sier elevene at de elsker den varme, personlige velkomsten vi gir. Bli med i Leeds MBA, og du vil dra nytte av:

 • En dedikert personlig veileder for å hjelpe deg med MBA
 • En dedikert karriere mentor å veilede deg gjennom dine neste karriere trinn
 • Øvelsesbasert læring - med fire live utfordringer
 • Et internasjonalt perspektiv og forbindelser - som hjelper deg til å bli en global leder med tverrkulturelle seminarer og våre MBA internasjonale studieturer
 • God mulighet til å bli kjent med MBA-kolleger gjennom de mange sosiale aktiviteter.

Opptakskrav


Du burde ha:

 1. En god første eller tilsvarende kvalifikasjon
 2. Minst tre års etterutdannet arbeidserfaring i tilsyns-, leder- eller forretningsevne (vårt gjennomsnitt er 6 år)
 3. En godkjent test på engelsk, dersom ditt morsmål ikke er engelsk


Vi krever normalt en tilfredsstillende Graduate Management Admissions Test (GMAT) Dette bør være gyldig for inngangsåret.

Graduate Record Examinations (GRE) kan aksepteres hvis GMAT ikke er tilgjengelig i ditt hjemland.

Godkjente engelskspråklige tester inkluderer:

 • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL)
 • Internett-basert test med en samlet score på minst 94, med minst 21 i lytting, 23 i lesing, 23 i snakk og 24 skriftlig.
 • Internasjonal engelsk språktestingstjeneste (IELTS)


Denne testen administreres av British Council, og du må oppnå en poengsum på 6 eller flere i hver seksjon, og en samlet poengsum på 6,5, med 7,0 foretrukket. Du kan ikke erstatte et språkkurs for IELTS / TOEFL kravet.

Søkere uten en første grad vil bli vurdert på grunnlag av sin karriere til dags dato, leder- eller forretningsopplevelse, og potensial for å dra nytte av programmet. Du bør kunne demonstrere bevis på karriereutvikling og prestasjon.

Alle søkere vil bli pålagt å gjennomføre et intervju enten telefonisk eller personlig.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
22,500 GBP
£ 19 500 for UK / EU studenter
Deadline