Fulltids MBA-program

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fulltids MBA-program

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School

Kjære Inquirer, Vi er veldig glad om du viser interesse for våre Full-time MBA-program. Inngangskriteriene er minst en bachelorgrad (vanligvis av 6 semestre) og en arbeidserfaring på minst 2 år. Ingen TOEFL, IELTS eller andre språk sertifisert er nødvendig så lenge vi gjennomføre et personlig intervju med fokus på arbeidserfaring og motivasjon om vår MBA program og vurdere dine ferdigheter for å bidra til klassediskusjoner i løpet av programmet. Dette er fordi vi ønsker å nøye velge en gruppe der vår misjon om å lære av case analyse og diskusjon i klassen (heller enn å lære fra bøker) kan oppnås.

Pensum, undervisning metodikk, og de samlede fordelene med vår MBA-program oppfyller kravene i de ledende handelshøyskolene i Europa, men vi opprettholder en skolepenger som er kvalifisert for et bredere publikum. I vår fulltids MBA-program skolepenger er 12.000, -EUR for 4 semestre (utbetalt i 4 terminer, 3.000, -EUR ved begynnelsen av hvert semester).

Neste Full-time MBA-programmet vil starte i september 2016 og søknadsfristen er 10 juli 2016.

Kandidater bør søke elektronisk via vår hjemmeside: http://corvinus-mba.hu/admissions-financing/application/ Følgende dokumenter må lastes opp på nettsiden:

  • CV
  • Høyeste grad (farge skannet versjon av den offisielle diplom og en offisiell oversettelse på engelsk) / etter den vellykkede opptak originalen skal vises på MBA kontor /
  • offisielle diplom transkripsjon (farge skannet versjon)
  • MOTIVASJONS BREV
  • REFERANSE arbeidserfaring
  • i tilfelle av BA / BSc grad 3 års arbeidserfaring
  • i tilfelle av MA / MSc grad 2 års arbeidserfaring
  • farget scan av pass med en original underskrift av kandidatens

Internasjonale kandidater har en skype intervju. Etter en vellykket intervju du må betale 1.000, -EUR innskudd og vi må bekrefte forrige sertifikat. For verifisering du må betale 25,375, -HUF. Vi kan sende ut akseptbrevet, som du kan vise på den ungarske ambassaden, når begge betalinger kommet til vår bankkonto og et diplom oppfyller kravene i den ungarske utdanningssystemet.

Hvis du ikke klarer å få visum holder vi 200, -EUR som et administrasjonsgebyr og vi overføre de resterende 800, -EUR tilbake til deg, men det er ingen refusjon på verifikasjon avgift.

Hvis du har spørsmål kan du gi meg beskjed.

Med vennlig hilsen, Valéria Ms Valéria Miko MBA Program Coordinator Corvinus MBA Senter Corvinus Business School H-1093 Budapest, Fovam ter 8. tel: + 361 / 482-5512 www.corvinus-mba.hu

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
3,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Ungarn - Budapest
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Ungarn - Budapest
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
per semester