Read the Official Description

Din fremtid, Unfolding

På bare ett år, vil du foredle deres karrieremuligheter som du mestrer MBA essensielle, få praktisk erfaring, oppførsel feltarbeid i utlandet og grensesnitt med C-Suite ledere. Som våre alumni si, "Hva en forskjell et år gjør!"

Rangert første i USA og åttende i verden for å integrere bærekraft, dette på heltid, akselerert MBA har vært konsekvent anerkjent blant de "globale topp 25" for økonomisk, sosial og miljømessig forvaltning siden 2007. Den banebrytende læringsopplevelser legemliggjøre FNs prinsipper for ansvarlige Management Education (PRME).

MBA Sustainability tilbyr enestående ledelse forberedelse. Læreplanen er forankret med strenge kurs i alle forretnings disipliner. Hva er annerledes? Den banebrytende bærekraft kurs, live konsulentoppdrag, globale studiereiser, tverrfaglig integrasjon og hjørnestein practicum som fungerer som Proving Ground for å drive forretninger fra et høyere perspektiv.

Og Pittsburgh - en dynamisk corporate, utdanning og bærekraft hub - er det ideelle stedet å tilbringe et år å tjene en verdensklasse MBA.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Duquesne University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
51,039 USD
Inkluderer ikke flyreise, måltider og uforutsette kostnader for obligatorisk studiereise og eventuelle valgfrie turer.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato