Full-Time MBA

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Full-Time MBA

University of Illinois at Chicago, Liautaud School of Business

UIC Liautaud fulltids MBA-programmet er en to-års erfaring utformet for å oppmuntre elevene til å maksimere sin akademiske og profesjonelle utvikling for å utnytte sine ferdigheter og erfaring til å søke nye faglige muligheter. Studenter i dette programmet søker ofte å flytte inn i nye felt eller overgang fra en spesialist rolle til mer generell ledelse arbeid.

Liautaud fakultet tenkte ledere er forpliktet til å gi studenter med real-world, gjenoppta-bygge læringsmuligheter, unike for Liautaud MBA-program. Disse muligheter til å samhandle med business eksperter, entreprenører og alumni lar våre studenter til å utvide sine faglige nettverk og utnytte nye ideer som vil sette dem fra hverandre i markedet.

Grad Krav

UIC Liautaud MBA er en 13.5 kurs (54 studiepoeng) program bestående av seks sentrale kurs (24 studiepoeng) og 7,5 avanserte valgfag (30 studiepoeng).

Sentrale kurs

Kjernen kurs er utviklet for å gi studentene en grunnleggende forretningsgrunnlag. Disse kursene vil lære elevene grunnleggende begreper som trengs for å utdype sin funksjonell virksomhet kunnskap. Den læreplanen består av følgende seks emner:

ACTG 500 Introduksjon til Financial Accounting

Konsepter og prinsipper for økonomisk regnskap for forberedelse og evaluering av eksterne rapporter og regnskaper. Utstrakt bruk datamaskin nødvendig.

ECON 520 Mikroøkonomi for Business Decisions

Effektiv allokering av ressurser av forbrukere, profitt og non-profit bedrifter og myndigheter, regulering av bransjen, monopol og ufullkommen konkurranse, forretningsetikk og markedet, effektivitet versus egenkapital, sosial velferd.

FIN 500 Introduksjon til Corporate Finance

Theory of corporate finance: Målet med firmaet, tidsverdien av penger, investeringsbeslutninger (under sikkerhet og usikkerhet), netto nåverdi, kapitalmarkedene, og bedriftens finansiering beslutninger.

IDS 532 Innføring i Operations Management

Virksomhetsstyringen for produksjon og levering av varer og tjenester. Temaer er styring av prosjekter, produksjon, supply chain, inventar, og kvalitet.

MGMT 541 Organizational Behavior

Organisasjonen som et sosialt system. Emner inkluderer ledelse, mellommenneskelig effektivitet, gruppeatferd, administrerende endring, konflikthåndtering, motivasjon og atferd, og mellommenneskelig kommunikasjon.

MKTG 500 Innføring i markedsføring

Klient / forbrukeratferd og måten institusjonene svare på slik oppførsel gjennom planlegging, prissetting, kampanjer og distribusjon av varer og tjenester.

Avanserte Valgfag og Konsentrasjoner

Etter gjennomføringen av de viktigste emnene, er 30 studiepoeng av avanserte valgfag tatt. Ved hjelp av avanserte valgfag, MBA studenter tilpasse undervisningen for å møte deres individuelle karriere interesser og mål ved å vektlegge ett eller flere av følgende konsentrasjoner. MBA-studenter er pålagt å gjennomføre minst én konsentrasjon som en del av sin grad kurs. For å fullføre en konsentrasjon, må en student fullføre tre kurs innenfor sitt valgte fagområde:

 • regnskap
 • økonomi
 • entreprenørskap
 • finans
 • internasjonal virksomhet
 • administrasjon
 • markedsføring
 • Management Information Systems
 • Fast eiendom
 • Selv Directed

Profesjonelle emner Series

Et karakteristisk trekk ved UIC Liautaud MBA-programmet er den faglige temaer Series. I motsetning til tradisjonelle kurs, PTS kurs møtes i et halvt semester (åtte-ukers periode) og studenter tjene to studiepoeng per kurs. Studenter kan søke opp til tre av disse kursene mot sin MBA-grad. Kurstilbud endres ofte å reflektere nåværende virksomhet trender, fakultetet forskning og student interesse. Emner som tilbys i de siste semestrene inkluderer:

 • Applied Consulting
 • Chicago Exchanges
 • Improv & Ledelse
 • Innovasjon, entreprenørskap, og Vekst
 • Prosjektledelse
 • Real Estate Development

Opptakskrav

UIC Liautaud Graduate School of Business bruker en anbudskonkurranse for å identifisere høyt motiverte fagfolk som ønsker å ta sin karriere til neste nivå.

Forutsetninger

Master of Business Administration (MBA): vi forvente innkommende studenter å ha en statistikk kurs med regresjonsanalyse innenfor deres akademiske historie. Dette kurset kan tas før vi går i programmet eller i løpet av første semester av studiet.

Akademisk Record

En business-relaterte lavere grad er ikke nødvendig å bli tatt opp til våre masterstudier. Søkere bør ha en lavere GPA på 3.0 / 4.0. Hvis du er en internasjonal student, er du pålagt å sende offisielle transkripsjoner og vitnemål, slik at vi er i stand til å verifisere tilsvarende en amerikansk bachelorgrad.

Arbeidserfaring

Arbeidserfaring er et viktig kriterium for å bli valgt for UIC Liautaud MBA-program som vi strever for å skape et miljø hvor elevene lære av de profesjonelle erfaringer med hverandre. Dette skaper et dynamisk læringsmiljø som fremmer studentens samlede erfaring i programmet. Specialized masterstudier (MSA, MIS) ikke bruker arbeidserfaring som en del av sine utvalgskriterier.

Test Scores

GMAT:Vår gjennomsnittlig GMAT score for hver innkommende klasse er ca 600, på tvers av alle programmer. Vår typiske poengsum serien er 500-700. Stillingen er viktig fordi det bidrar til å bestemme din evne til å gjøre det bra i våre kurs. 


GRE: Opptakskomité foretrekker en kombinert verbal / kvantitativ score på 300 eller høyere på den nyeste GRE skala. Vær oppmerksom på at vi ikke frafalle disse eksamenene i stedet for arbeidserfaring, tidligere grader fortjent, tidligere akademiske prestasjoner / GPA, eller andre faktorer. GMAT og GRE score er gyldig i inntil fem år. Ta kontakt med testing selskapet for alle detaljer.

TOEFL:

Søkere som morsmål ikke er engelsk må ta Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) eller IELTS. Papir-basert eksamen - 550 Computer-basert eksamen - 213 IBT Poeng: Skrive - 21 Speaking - 20 Lytting - 17 Reading - 19 Total poengsum - 80 IELTS Poeng: Lytte - 6.0 Skrive - 6,0 Reading - 6,0 Speaking - 6,0 Total Score - 6.5 Vær oppmerksom på TOEFL / IELTS score er gyldig i to år. Ta kontakt med testing selskapet for alle detaljer.

Anbefalingsbrev

Vi krever to anbefalingsbrev fra referanser som kjenner deg på en profesjonell måte, og kan bevitne dine faglige evner. Specialized masterstudier aksepterer også brev fra tidligere professorer som kan snakke til dine akademiske evner.

Egenerklæring

Denne delen av programmet gir deg muligheten til å diskutere dine karrieremål og hvorfor du tror UIC Liautaud programmet er en god passform.

Intervju

Alle fullførte søknader gjennomgås av opptakskomité og kvalifiserte kandidater vil bli innkalt til intervju. Intervjuet er ment å gi opptakskomité med mer informasjon om dine kvalifikasjoner, karrieremål, og potensielle bidrag til Liautaud samfunnet. Intervjuet gir deg også muligheten til å møte med oss ​​og ta opp alle dine spørsmål om vårt program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
39,908 USD
Illinois Beboere, 63 904 USD - ikke-Illinois Residents
Information
Deadline
Kontakt skolen
- Domestic, 15.02.2015 - International. Application deadline for the SUMMER SEMESTER (domestic students only): 15.03.2015
Locations
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
- Domestic, 15.02.2015 - International. Application deadline for the SUMMER SEMESTER (domestic students only): 15.03.2015
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
- Domestic, 15.02.2015 - International. Application deadline for the SUMMER SEMESTER (domestic students only): 15.03.2015
Studieslutt Kontakt skolen