Full-Time MBA

Sungkyunkwan University, SKK Graduate School of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Full-Time MBA

Sungkyunkwan University, SKK Graduate School of Business

Full-Time MBA

På SKK GSB, kan du oppleve en innovativ MBA-program som trekker fra akkumulert erfaringer og pedagogiske filosofier av våre utmerkede fakultetet. SKK GSB har testet sin læreplan etter MIT Sloan, en av de beste MBA-programmene i verden.

Våre høyt kvalifiserte, hovedsakelig International fakultetet er dedikert til undervisning fortreffelighet og publisere i internasjonalt anerkjente tidsskrifter.

Våre innovative MBA Curriculum inkorporerer class-rom teori med case-studier for å analysere og løse verdens aktuelle problemstilling. Studentene får praktisk erfaring fra våre tre akademier i markedsføring, økonomi og rådgivning, og fra vår ledelse og karriereutvikling programmer med gjesteforelesere som er eksperter og ledende innen sitt felt. Summer internships i lokale og internasjonale selskaper legge til vår praktisk, hands-on tilnærming.
Våre høyt motiverte studenter kommer fra hele verden. Ca 35% av våre studenter er internasjonale. Den globale nettverk som elevene kan bygge her er uten sidestykke.

Våre godt samarbeid Programmer med Top MBA skoler i USA gi studentene mulighet til å få to grader. Vår studie i utlandet program på topp US MBA skoler lar alle elevene til å tilbringe ett semester i utlandet for å utvide sin erfaring.

Vår skole tilbyr en unik flerkulturell opplevelse i koreansk med internasjonale fakultetet, internasjonale studenter, studere i utlandet program og besøk professorer fra topp amerikanske handelshøyskoler.

Program Funksjoner:

- Ulike valgfag dekke alle bedriftsøkonomi områder: markedsføring, ledelse, finans, regnskap, Decision Sciences

- Handlingsbasert læring læreplan med globale forretnings saker fra Harvard Business School

- Global Marketing Academy og Strategic Consulting Academy

- 'Leadership & Career Development Program for å utvikle grunnleggende lederegenskaper og øke forståelsen av ulike yrker

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
3 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sør-Korea - Seoul, Seoul
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Sør-Korea - Seoul, Seoul
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen