Full-Time MBA

SDA Bocconi School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Full-Time MBA

SDA Bocconi School of Management

The SDA Bocconi Full-Time MBA (Master of Business Administration) er en intens opplevelse for livet som maksimerer læringsmuligheter i et begrenset omfang av tid. Det er et ettårig program med en praktisk og nyskapende læreplan, catering til realitetene i markedet ved å oppmuntre elevene til å gå utover tradisjonelle forretningsmodeller gjennom kreativ tenkning og ansvarlig problemløsning.

Hvorfor velge SDA Bocconi MBA?

1. Best på verdensbasis ROI

The SDA Bocconi MBA plasserer første i verden som best valuta for pengene, investeringen i MBA-utdanning som betaler seg tilbake raskest.

Dette er i henhold til siste Bloomberg Businessweek rangering av avkastning på investeringen (ROI, gjennomsnittlig tid nyutdannede trenger å tjene tilbake skolepenger) for de beste MBA-programmer rundt om i verden.

Videre vil SDA Bocconi MBA 1-års format maksimere dine investeringer ved å redusere din tid borte fra arbeidslivet, mens det krever deg å administrere en travel timeplan i et intenst program struktur.

2. Ledelse excellence

SDA Bocconi School of Management er en del av Università Bocconi: den eneste International University spesialisert i undervisning business og økonomi, Università Bocconi er en av Europas eldste og mest prestisjetunge forretnings utdanningsinstitusjoner.

3. Praktisk og anvendt kunnskap

Læreplanen er utformet for å gi deg den teoretiske kunnskap for ledelsesmessige fortreffelighet, mens et praktisk perspektiv i programmet gjør det mulig å teste kunnskap og ferdigheter lært i klasserommet. Vi forberede fremtidige ledere til å være ambidextrous, i stand til å blande en grundig forståelse av dagens situasjon med en helhetlig visjon for i morgen.

4. Relasjons Cocoon

Med omtrent 100 MBA-studenter, krever programmet en tung investering i relasjoner og en forpliktelse til samarbeid og team-orientert arbeid.

Dette miljøet resulterer i obligasjoner bygget med klassekamerater, lærere og studenter som vil vare livet ut.

5. Internasjonal klasse

Spekteret av nasjonalitet, alder, kjønn, yrkeserfaring og faglig bakgrunn av vår MBA klasse bringer energi og fruktbar utveksling som få MBA-programmer kan tilby.

83% av SDA Bocconi MBA studenter kommer fra over 30 forskjellige land, en stor fordel for moderne MBAs, som skal jobbe i store multinasjonale og må lære å forholde seg til en rekke kulturer.

6. Strategisk beliggenhet

En internasjonal MBA i Milano betyr den beste blandingen av stil, innovasjon, fritid, mennesker og steder.

Milano vil være din campus - en by i sentrum av den europeiske industribeltet og av italiensk business og finans. Navet i mote, kreativitet og design, med et stort potensial for kontakter og karrierer.

7. Kultur utvikling

Økende profesjonelt krever også en kulturell vekst. Utvid dine interesser og ta muligheten til å senke det i Italias enestående rikdom av kulturarven.

Du vil åpne dine horisonter og absorbere den pedagogiske kraft av kunst.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Okt. 2018
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
47,000 EUR
skal betales i fire terminer
Information
Deadline
Locations
Italia - Altavilla Vicentina, Veneto
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Italia - Milan, Lombardy
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Italia - Milan, Lombardy
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2018
Italia - Altavilla Vicentina, Veneto
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen