Fleksibel Executive MBA

ADEN campus Salvador

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fleksibel Executive MBA

ADEN campus Salvador

Mål

  • Forbered folk i stand til å utføre hell i næringslivet med en etisk og samfunnsmessig perspektiv.
  • Forstå dynamikken i selskapet, forståelse og mestring alle forhold knyttet til forretningsdrift, slik at en integrert og helhetlig syn på denne virkeligheten, som er avgjørende for å komme frem til de høyeste nivåene av kvalitet moderne organisasjoner.
  • Utvikle lederegenskaper som trengs for å gjennomføre vellykkede konkurransestrategier ved å integrere personlige ledelsesmodeller, viktig å opptre foran lag som består av høy ytelse organisasjoner.
  • Generere en global visjon med en sterk forankring i regionale virksomheter i Latin-Amerika.

mottakere

Fagfolk med minimum 3 års erfaring fra ledende stillinger, som ønsker å utfordre seg selv og tilegne seg kunnskaper og ferdigheter til å forvandle din karriere.

PENSUM

  • obligatoriske program
  • VALG PROGRAMMER
  • SLUTT PÅ MASTER AKTIVITETER

Sertifisering

Etter endt læreplanen deltakeren mottar tittelen "MBA i International Management", tittelen gitt på spansk territorium Polytechnic University of Catalonia.

(*) Egen tittel anerkjent på spansk territorium, som skal utstedes i Spania, med oppmøte kravet akademisk uke i Barcelona. online-modus med valgfri støtte klasserom handlinger.

Metodikk

Det har utviklet en interaktiv læring pedagogisk modell kalt MODELL TRANSFER Perikles, som muliggjør overføring av kunnskap til jobben, med en praktisk tilnærming, og foregår i en interaktiv virtuelt samfunn med et klasserom supplement.

For å forsterke oppbevaring og anvendbarhet en digital og styret, basert på matematiske modeller som tillater å oppleve og spille situasjoner innenfor næringslivet, hvor beslutninger fattes og deres innflytelse er bekreftet på en intensiv bruk av simulatorer det er gjort lekende miljø.

Samtidig, er MBA designet fra begrepet selvledelse, mens hver deltaker velger den aktuelle profilen sin egen karriere, velge opsjonsprogrammene og også styrer forvaltningen av sin akademiske tid, gjennom å skaffe faglig kreditt innen fire år overveid en maksimal tid fullført.

Den viktigste driveren av master undervisningen-læringsprosessen blir gitt en kontekst hvor studenten blir stadig utfordret, motivert og ledsaget av en konstant interaksjon med spesialister som har ansvaret for hvert emne i det virtuelle samfunnet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
El Salvador - San Salvador, San Salvador Department
Studiestart : Feb. 2019, Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
El Salvador - San Salvador, San Salvador Department
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen