felles MBA - lov (ll.b. )

Generelt

Programbeskrivelse

To Kraftig Degrees

Ingen to profesjonelle grader er mer ettertraktet enn LL.B. og MBA. Universitetet i Ottawa felles LL.B. - MBA Program kombinerer kreativt disse to mektige disipliner i en enkelt fire års pensum.


Den LL.B. - MBA-programmet gir studentene med eksponering mot en helt unik samling av virksomheten og juridiske ledere i både offentlig og privat sektor. Gjennom utallige externships tilgjengelig i juridiske fakultet og rådgivning prosjekter tilbys ved School of Management, kan studentene få verdifull arbeidserfaring for faglig kreditt under hvert av sine fire år med studier. I tillegg til privat sektor plasseringer, externships eksisterer med domstolene, føderale domstoler, offentlige etater og avdelinger, og frivillige organisasjoner. I anerkjennelse av den komplementære ferdigheter som kreves for å lykkes i både næringsliv og jus, kan studentene tjene både sin MBA og LL.B. grader på mindre enn fire år.


Denne innovative programmet er designet for å utdanne en ny generasjon av ledere-bedriftsledere som kan styre uavhengig av juridiske utfordringer i dagens selskapsliv, advokater som kan ta opp virksomheten behovene til sine bedriftskunder, og entreprenører som vil bevege seg sømløst mellom business og juss.

Curriculum

 • År 1 - Complete LL.B. Første år
 • 2. år - Komplett full MBA-program (som består av 48 studiepoeng
  snarere enn 54 studiepoeng) over ett studieår pluss sommeren.
  Alle 48 studiepoeng består av nødvendige kurs.
 • År 3 - Complete LL.B. Andre året med den ekstra
  krav om fullført minst 34 studiepoeng
 • År 4 - Komplett 17 resterende studiepoeng i LL.B. programmet ved
  Desember

Opptak Informasjon


Opptak til LLB - MBA-programmet er begrenset og svært konkurransedyktig. Fellesprogrammet er beregnet for personer som ønsker å tilegne seg ferdigheter og kunnskap om de to store fag, administrasjon og jus, som blir stadig mer verdifull i moderne forretninger, i regjeringen, og i den moderne praksisen av loven. Kandidatene er tatt opp til felles program i henhold til opptakskravene til hvert fakultet.

Studenter kan enten gjelde LLB / MBA-program gjennom juridiske fakultet eller til MBA-programmet gjennom Telfer School of Management i sitt første år. Vanligvis vil LLB / MBA Program studentene begynne fellesgrad ved å fylle den vanlige første-års pensum på Law School. Ved møte de faglige kravene i første året, studenter som kvalifiserer vil fullføre 48 av de 54 studiepoeng på ett års fulltids MBA-program. I løpet av tredje og fjerde år av LLB / MBA-programmet, må studentene ta alle gjenstående emner er nødvendig for å møte LL.B. grad krav. Nyutdannede vil motta både LL.B. grad fra Det juridiske fakultet og MBA-grad fra Telfer School of Management når kravene til begge programmene er gjennomført.

Sist oppdatert May 2011