Executive Master Of Marketing (mm)

TIAS School for Business and Society

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive Master Of Marketing (mm)

TIAS School for Business and Society

Executive Master of Marketing (MM) - TiasNimbas Approach

Jobbe og studere

TiasNimbas Business School tror på en tverrfaglig og intensiv utdanning. Etter vår Executive Master of Marketing krever engasjement, tid og disiplin. Studien på master totalt gjennomsnitt på 6-8 timer per uke i tillegg til å delta modulene.

Atten års erfaring med Master of Marketing viser at kombinasjonen av en fulltidsjobb og programmet er krevende, men også svært effektive og veldig inspirerende. Vår deltid format er utformet slik at denne kombinasjonen er mulig. Faktisk, er det til og med ønskelig å oppnå så optimal effekt.

interaksjon

Læringsprosessen TiasNimbas er karakterisert ved den direkte interaksjon mellom deltakere og instruktører: en samarbeidende prosess og en unik tilnærming. Av disse grunner, TiasNimbas deltakerne erfaring et miljø der de blir utfordret og inspirert. Deltakerne ikke bare lære, men også fra hverandre.


"Frontiers of Knowledge"

Samspillet mellom vitenskap og praktisk anvendelse er sentralt i alle erfaring legg Masters of TiasNimbas Business School. Vi utvikler våre programmer basert på kontinuerlig koordinering med markedet. Dette fører til utdanning i forkant av de nyeste vitenskapelige utviklingen - de grensene av kunnskap - og din daglige praksis.

målsettinger

kunnskap


TiasNimbas Master of Marketing knytte markedsføring med disipliner som innkjøp, supply chain management og innovasjon. Likevel markedsføring, men fra et annet perspektiv, er at mer i tråd med virkeligheten.

Vi bryter tradisjonelle paradigmer, utvide horisonten og koble de nyeste akademiske innsikt direkte til din daglige praksis.

personlig utvikling


For å komme frem til ny innsikt markedsføring krever mer enn å oppgradere kunnskap alene. Vår pedagogiske tilnærming bidrar derfor ikke bare til forbedring av kunnskap og forståelse, men også personlig utvikling hos deltakerne. Kontinuerlig samspill med lærere og andre deltakere skaper en unik og stimulerende miljø å realisere en utvikling på flere nivåer.

Opptakskrav

For å delta i programmet må oppfylle en kandidat med følgende kriterier:

• høyskole eller universitetsgrad eller tilsvarende;
• minst 5-7 års arbeidserfaring;
• tilstrekkelig kunnskap om engelsk.


Daasnaast er abstrakt tenkning, strategisk innsikt og vilje og evne til å endre perspektiv nødvendig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Nederlandsk


Sist oppdatert September 27, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
12 måneder
Deltid
Price
Pris
26,950 EUR
Information
Deadline
Locations
Nederland - Tilburg
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Nederland - Tilburg
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen