EMBA Program utfall:

Den UBIS EMBA kurs som tilbys på kveldstid for å arbeide fagfolk og programmet gir studentene en mulighet til å ha en anvendt virksomhet utdanning i et dynamisk, flerkulturelt læringsmiljø. Programmet ikke bare forbedrer beslutningstaking evner av studenter ved å tilby en funksjonell virksomhet fundament, er det også forbedrer sine analytiske, kommunikasjon og teknologiske ferdigheter. En EMBA fra UBIS gir deg de nødvendige ferdigheter til å ta på midten til senior nivå ledelse og lederstillinger i næringslivet. Våre kandidater vil ha tillit til å forfølge karrierer i stillinger av myndighet i privat sektor, i offentlig forvaltning, internasjonale organisasjoner eller frivillige organisasjoner.

Program struktur:

For å motta en Executive Master of Business Administration (EMBA), må studentene tjene 48 semester studiepoeng som tilsvarer 16 kurs, inkludert en avhandling, over 15 måneder for fulltidsstudier. Studier har Foreløpige kurs (30 studiepoeng), pluss Graduate kurs (48 studiepoeng).

Profilen til noen av våre professorer:

Tidligere DG på Pommery, LVMH Sveits; Tidligere visepresident - Midtøsten og Afrika på PepsiCola International; Grunnlegger og administrerende partner i O plc; Tidligere leder for WWF News Service / kommunikasjonssjef, WWF International.

Dokumenter Trengs for å Apply (KLIKK HER):

1) Fyll et program (inkluderer støttedokumenter under)

2) Send inn offisielt sertifisert universitet transkripsjon (endelig karakterutskrift og kurs) og en kopi av den offisielle universitet diplom. Dette inkluderer offisielle transkripsjoner for alle universiteter deltok. 

3) En kopi av din CV / CV og / eller arbeid sertifikat detaljering dine faglige prestasjoner

4) Studenter som har behov for en sveitsisk student visum for på bakken studier, må også sende inn følgende dokumenter, som kreves av sveitsiske myndigheter, i tillegg til de punktene 2 nevnt ovenfor.

  • Kontoutskrifter som viser minst CHF9'000 eller tilsvarende
  • Kopi av gyldig pass
  • Study Plan indikerer at studenten valgte Sveits, hvorfor Genève, hvorfor UBIS, hva studenten planlegger å studere, hvor lang tid det vil ta, i hvilken grad (e) studenten har til hensikt å oppnå, og studentens planer om å forlate Sveits etter å ha fullført hans / sine studier 

 5) TOEFL eller andre offisielle engelske plassering eksamensresultater (Hvis din tidligere skolegang ikke har vært på engelsk eller ikke-engelsktalende). Har alle resultatene sendes til vårt kontor direkte fra testing byrå. 

6) betale et ikke-refunderbart CHF100 søknad behandlingsgebyr

Merk: Kopi av søknad og støttedokumenter kan sendes på e-post til: admissions@ubis-geneva.ch, etterfulgt av originalene i posten.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
12 - 24 måneder
Deltid
Pris
2,200 CHF
per kurs
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato