Executive MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Du vil vokse i karrieren din, men du har en full skifer med ansvar. Sy Syms School of Business Executive MBA forstår realitetene dine. Det forbereder deg til å akselerere karrierepotensialet ditt, bringer ideer som skifter spill, og forberede deg på en skiftende global økonomi - alt mens du holder deg i din nåværende jobb.

Sy Syms Edge

 • Våre fleksible klasser er tilpasset den arbeidende profesjonelle.
 • Vår omfattende læreplan bygger et grunnlag for å lykkes i enhver virksomhet.
 • Våre kjente professorer på heltid inspirerer deg gjennom akademisk dyktighet. Imponerende tilleggsstoffer overbryter teori med sanntids forretningspraksis.
 • Studentorganet vårt inkluderer et mangfoldig utvalg av fagpersoner fra alle sektorer.
 • Klassene dine vil være små og personaliserte, slik at du kan få livslange forretningsforbindelser.

Med et blikk

 • Delta på kurs på søndager eller i hybridformater.
 • Lær hvordan du kan bli ledende innen virksomhet fra bransjeprofes.
 • Forbedre forretningsegenskaper gjennom sommerboliger.
 • Forg livslang forbindelse med dine professorer og jevnaldrende.
 • Tjen EMBA-en fra Syms på bare to år.

Curriculum

EMBA-programmet vårt legger vekt på tre temaer som er integrert i hele læreplanen.

entreprenørskap

Økosystemet rundt entreprenørskap ved Yeshiva University er levende, strålende og banebrytende. Innerst i Yeshiva Entreprenørskap sitt mandat er å finne måter å dra nytte av den enorme kraften, vitaliteten og ressursene til hele universitetet, slik at hele energien vår faktisk er mye større enn bare summen av delene. Vi oppfordrer til partnerskap mellom skoler og institutter, studenter og studenter, NYC-samfunnet og myndighetspersoner. Vi har sterke forbindelser til Israel og dens oppstartsnasjonsteknologi og entreprenørånd. Yeshiva University er i ferd med å skape en inkubator i NYC for israelskbaserte selskaper for å utvikle og trives i NYC-miljøet.

Ledelse

Dette temaet fokuserer på å skape fremtidens ledere. Gjennom hele programmet er det spesiell vekt på hvordan forskjellige forretningsverktøy og teorier kan forbedre evnen til å lede og prestere i svært konkurransedyktige og stressende miljøer. Noen av kursene som tilbys spesifikt konsentrerer seg om å utvikle lederegenskaper, inkludert ledelse i et globalt miljø og en serie foredragsholdere som inneholder noen av de mest suksessrike ledere og gründere.

etikk

Viktigere enn noen gang er å praktisere forretningsetikk, samtidig som en bærekraftig forretningsmodell opprettholdes. Dette programmet ligger ved Yeshiva University , og vever YU-verdier med forretningsetikk ved å lære hvordan en bærekraftig forretningsmodell kan oppnås, samtidig som den gir fordeler for samfunnet og dets miljø. Denne modellen er avhengig av ledernes og ledernes evne til å identifisere personlige og bedriftsverdier og til å samkjøre forretningsadferd med sosiale forventninger, juridiske ansvar og moralske ambisjoner. Læreplanen vår fremhever den sentrale rollen som forretningsetikk i kjernen Etikk og juridisk miljø, og fokuserer på etiske spørsmål i saker som er studert gjennom hele læreplanen.

To sommerboliger

Innovasjon gjennom teknologi og ledelse

Sommer 1: NYC sommeropphold - lærer hva som skal til for å bli en innovatør

I denne syv dager lange intense workshopen lærer studentene om forretningsmodellene som kan hjelpe dem med å ta et produkt eller en bedrift til neste nivå. Spesifikke verktøy for kreativitet blir undervist og brukt, etterfulgt av en serie besøk til innovative oppstartsbedrifter fra New York Metropolitan-området. Workshopen avsluttes med at studenter lager sine egne forretningsidéer og gir en forretningsplan for å gå sammen med den.

Sommer 2 - Israel sommeropphold - fordypet i en oppstart nasjonskultur

I denne ti dager lange intense workshopen, studerer studentene med israelske EMBA-studenter fra et av israelsk topp universiteter. Sammen jobber de som team for å oppdage hemmelighetene bak denne oppstartsnasjonens teknologiske suksess. Foredrag fra de øverste israelske bedrifts- og teknologiprofessorene blir holdt, fulgt av besøk på stedet til de mest vellykkede israelske selskapene. Ved slutten av denne workshopen forventes studentene å ha et godt grep om hva som må til for å være ledende for innovasjon, og de strategiske måtene å komme dit på. Boplassen er på engelsk.

Øyeblikksbilde av EMBA-programmet

Takk for at du vurderer Yeshiva University Executive MBA-program, det eneste programmet som tilbys på søndager med tanke på det mangfoldige samfunnet som det serverer.

Vi forstår at dette er en viktig beslutning for deg. Noen få punkter å vurdere:

 • Tenk på kulturen. Hver skole har sin egen. Finn forretningsprogrammet som er riktig for deg - faglig, sosialt og profesjonelt. For eksempel er Yeshiva University kjent for sitt varme, omsorgsfulle og stramme samfunn. Dette oversettes til mange ting, alt fra sterke forbindelser med professorene til lidenskapelig engasjert i samfunnet og alumner.
 • Vurder målene dine. Velg handelshøyskole som vil hjelpe deg med å nå dine mål. Tenk på om du vil oppfinne karrieren din på nytt, starte en ny satsing eller dukke opp mye større i det nåværende selskapet ditt. På Yeshiva vil du utvikle forhold som danner et livslangt samfunn og er tilgjengelige gjennom alle karrierer.
 • Vurder å nå ut til oss. Hvis Yeshiva ser ut til å føle seg riktig for deg, et sted hvor du blir pleid når du vokser, er vi tilgjengelige for diskusjon.

Her er litt tilleggsinformasjon for å hjelpe deg med din beslutning:

 • 2-årig program, 48 studiepoeng Executive MBA-program på vår Manhattan campus i NYC.
 • Strenge kurs undervist av vellykkede, erfarne fakulteter.
 • To sommerboliger.
 • Lær sammen med høyt erfarne klassekamerater og smi livslange forbindelser.

Fortell oss hva som skiller deg ut. Vi er oppriktig interessert i å lære mer om deg. Sy Syms School of Business verdsetter interessante individer som er seriøse i karriere ambisjonene. Studentene våre er forskjellige. Fakultetet vårt er verdenskjent. Læreplanen er streng. Vi tror dette er en MBA for ledere som passer med dine karrieremål. Her er hva du må gjøre for å søke:

 • GPA på 3,0 og over (transkripsjoner).
 • Intervju. Når søknaden din er fullført og gjennomgått, kan du bli kontaktet av et medlem av Admission Office for å planlegge et intervju på campus. Husk: Intervjuer er bare på invitasjon.
 • To anbefalinger kreves.

Internasjonale søkere

Internasjonale studenter som ikke har en grad fra en institusjon der all instruksjon gjennomføres på engelsk, må ta enten TOEFL (Test of English as a Foreign Language), PTE (Pearson Test of English) eller IELTS (International English Language Testing System). Du kan bli fritatt fra TOEFL, PTE eller IELTS hvis du har opparbeidet deg en grad fra en institusjon der engelsk er undervisningsspråket.

TOEFL-, PTE- og IELTS-poengsumene er gyldige i to år. Resultatene dine må være gyldige når du sender inn søknaden.

Opptak Deadlines

 • 3/9/2020: Innskuddsfrist for stipend
 • 3/31/2020: Opptaksfrist
 • 5/11/2020: Innreisefrist
 • 7/31/2020: Endelig frist for opptak
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United Sta ... Les mer

Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Minimér