Executive MBA

Chapman University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

Chapman University

The Executive MBA (EMBA) program ved Chapman University er utformet for høy oppnå fagfolk som ønsker å ha en positiv innvirkning på deres karrierer og organisasjoner nå. Som en EMBA student ved Argyros School of Business, vil du få en ekspansiv sett med nye business og ledelse ferdigheter som vil umiddelbart dra nytte organisasjonen og øke verdien på kontoret.

Våre studenter bygge et sterkt fundament i alle tone bedrift disiplin. Du vil lære effektive forretningsstrategier, engasjere seg i rike diskurs med erfarne klassekamerater og utvikle analytiske ferdigheter til å løse komplekse problemer. Et sterkt globalt fokus og en fremragende student-orientert fakultetet kombineres for å gi en tilfredsstillende, samarbeid klasserommet erfaring.

Fordi vi vet at du er en travel profesjonell, kan vi tilby en rekke tjenester for å forenkle din fremgang gjennom programmet, inkludert lærebok levering, se måltider før hver klasse, teknisk støtte for bærbare datamaskiner, gratis veiledning tjenester, og en-mot-en utøvende coaching.

Vi inviterer deg til å fordype deg i Chapman EMBA opplevelsen ved å besøke en klasse, og møte med studenter og lærere. Jeg vil gjerne arrangere et besøk for deg eller svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert April 22, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
21 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
94,570 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Orange, California
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Orange, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen