Weatherhead Executive MBA er forankret i overbevisningen om at god ledelse kan læres og lært. Dette verdensklasse grad for fremstående fagfolk er levert av anerkjente fakultetet dyktige i å undervise kunsten lederskap.

Den Weatherhead Executive MBA (EMBA) programmet er basert på en særegen, hele tiden oppdateres graduate læreplan som tar erfarne kandidater til et nytt nivå som forretningsfolk og ledere. Vårt program er for drevne personer som ønsker å bli utfordret av innsikter fra de beste business fakultetet.

Unn deg din lidenskap for læring. Omfavne din lederpotensial. Oppdag Weather EMBA.

I flere tiår har Weatherorganisasjonsatferd fakultetet bygget en best-i-klassen rykte for undervisning kunsten lederskap. Vi har sett hundrevis av ledere tilgang til nye reserver av energi og potensial gjennom våre programmer. Vi hjelper dem undersøke deres lederskap styrker og hull, og utvikle en personlig utviklingsplan for å bli de beste lederne de kan være.

Er dette programmet passer for meg?

Vår EMBA er fokusert på de tingene som betyr noe for de stigende til senior lederroller. Studentene lærer fra en enterprise-wide perspektiv, nærmer seg kritisk disipliner-lignende strategi, økonomi, markedsføring og regnskap-fra en lederutsiktspunkt som verktøy for kjøring suksess. Fakultet presentere disse funksjonelle områder som støtte lederskap aktiviteter. Og elevene undersøke hvordan eiendelene opprettet i-og produkter og tjenester som er utviklet av-disse felt gjør at ledergrupper i hele organisasjonen til å fungere mest effektivt.

Den EMBA klasserommet erfaring er en utfordrende og energigivende ett. Deltakerne kommer med et gjennomsnitt på 15 års yrkeserfaring, og Weather modell av interaksjon i klasserommet gir lærere og studenter til å dele sin kunnskap og kompetanse. Videre prosjekter tildelt over kurs og disipliner sette studentene i stand til å bruke det de har lært i sitt arbeidsmiljø til sine skolas foretak.

Den Weatherhead EMBA er organisert rundt fire elementer:

  • Utvikle lederegenskaper på nivåene av selvtillit, lag, organisasjon og samfunn
  • De sosialpolitiske strukturer der lederskap er mest behov, inklusive regjeringen, verdensøkonomien og den raskt skiftende verden av teknologi
  • Språket av virksomheten, med et spesielt fokus på hvordan det snakkes i styrerommet
  • Oppnå endring i organisasjoner ved ledende design-orientert team

Disse fire delene passer sammen for å skape en ledelse pakke som studenten utøvende dyrker å anta en mer ansvarlig og innflytelsesrik posisjon i en eksisterende organisasjon, eller å bygge en dynamisk ny organisasjon. Sammen utgjør disse ferdighetene hjelpe ledere opptre med selvtillit og besluttsomhet i møte med usikkerhet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
21 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato