Executive MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Er det på tide for deg å endre?

Moderne liv gir sjelden oss tid til å puste, å gå tilbake og virkelig vurdere hva vi ønsker å oppnå. Å bestemme seg for å studere for en MBA gir tid og plass til forandring.

HEC Lausanne Executive MBA hjelper mid-life fagfolk Forvandle sin karriere, Grip nye muligheter og reflektere over deres personlighet, ytelse og perspektiver. Vi gjør imidlertid langt mer enn å øke jobbmulighetene dine. Vår 16-måneders program Hjelper enkeltpersoner til å forvandle seg fundamentalt. Deltakere er inspirert til å bli agenter for endring i deres selskaper, lokalsamfunn, industri ... og noen ganger verden. Akkreditert av EQUIS og AMBA, Har programmet blitt konsekvent rangert blant de beste topp 100 executive MBAs over hele verden av The Financial Times. I tillegg til den høye kvaliteten på undervisningen og rikheten til HEC Lausanne-samfunnet, er vi anerkjent for vår banebrytende tilnærming til Personlig og faglig utvikling. Vi har utformet vår læreplan for å legge til denne kraftige dimensjonen til kjernebedriftsbegrepsmoduler og følgelig følge våre deltagere i deres transformasjon.

Hvis du er på utkikk etter noe annet, er kanskje tiden nå.

54265_Network

vår forskjell

HEC Lausanne er en av de mest respekterte institusjoner i verden. Vår Executive MBA er konsekvent rangert blant de beste programmene av sin type, globalt.

Sveits har et bredt utvalg av gode MBA-programmer som våre deltakere kan velge, så hvorfor velge oss?

God undervisning

Vårt program er basert på Høy kvalitet undervisning Og materialer, og en Fremragende rykte, Globalt. Vi utnytter den nyeste forskningen og spesifikke metoder for å levere kurs utviklet for å matche Behov og forventninger til ledere Opererer i krevende og dynamiske miljøer og organisasjoner.

Berikende nettverk

Utvelgelsesprosessen er intensiv, av en grunn. Ved å blande med internasjonale deltakere fra ulike bakgrunner, vil du raskt Lær av jevnaldrende, Deres roller og selskapene de jobber for. Lære, spesielt i sammenheng med Executive MBA, er en sosial prosess, og klassekameratene dine og dine professorer vil bidra til din framgang. Alumni-nettverket er en Rik og levende samfunn Som lever videre enn uteksaminering.

Personlig og profesjonell utvikling

Vi tror at en MBA skal gi deg mer enn en utøvende kvalifikasjon. Det bør være en unik mulighet til å ta tid fra forretningslivet til Reframe fokuset ditt og Gå gjennom målene dine. Du vil sannsynligvis endelig finne frem til den virkelige meningen og det faglige målet du har latt etter. Ledende trenere og spesialister vil følge deg gjennom hele programmet for å fremme din individuelle utvikling, team effektivitet og ferdighetsutvikling.

Flott passform for din livsstil

Vi vet at ledere som velger vårt program har opptatt profesjonelt og familieliv: vår læreplan er strukturert for å gi deg En optimal balanse mellom arbeid og liv og Maksimere effektiviteten. Dette formatet lar deg fortsette å jobbe mens du går på kurs hver annen uke. Fullfør våre Executive MBA og Du vil bli materielt forvandlet, profesjonelt og personlig. Våre deltakere blir energisert med en ny ny visjon om mulighetene som er åpne for dem, og utstyrt med ferdighetene til å oppfylle sitt høyeste potensiale.

54267_Network

Programmet

MBA-programmet på Hautes Etudes Commerciales (HEC) i Lausanne har eksistert i over 35 år, og Executive MBA-programmet har gått i over et tiår. Denne internasjonalt anerkjente Executive MBA tilbyr fagfolk muligheten til å forandre karriere og ambisjoner, mens de spesialiserer seg på Healthcare Management eller Corporate Finance.

Som en offentlig institusjon er 90% av våre lærerstaben tenured til fakultetet, og er permanent dedikert til MBA-programmet og til universitetet.

Vår læreplan bygger på dagens forskning på feltet, hvorav mye utføres av vårt Executive MBA fakultet. Deltakerne velger et spesielt fokus i Helsefag eller Corporate finance - To av Sveits mest dynamiske bransjer.

Å være lokalisert i fransktalende Sveits, hjemmet til hovedkvarteret til mange internasjonale selskaper, FN i Genève, en sterk finansindustri og et enormt livsvitenskapelig knutepunkt, betyr at vi tiltrekker seg et spesielt Rik og unik studentblanding av deltakere Jobber for tiden i globale selskaper, og som, som deg, er svært motiverte til å lære og bringe sine ferdigheter til klasserommet.

Godt å vite:

På HEC, kjernen Executive MBA læreplanen suppleres med spesialiserte kurs i to hovedområder. Velg mellom:

  • Executive MBA med fokus på Healthcare Management
  • Executive MBA med fokus på Management & Corporate Finance
Sist oppdatert aug. 2017

Om skolen

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Les mer

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Minimér