Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Executive MBA

The Executive MBA-programmet (EMBA) ved Universitetet i Genève (UNIGE) gir ledere med en førsteklasses ledelse utdanning uten å avbryte sin karriere. Den er utformet for å balansere teori og praksis, og analytisk tenkning og handling, og er strukturert for å sikre at deltakerne får ledertrening gjennom aktiv deltakelse, og en konsernledelsen perspektiv. Den lærer deltakerne å bygge grunnleggende ferdigheter og selvtillit til å utvide sin kapasitet til å lede og ansikt tverrfaglige utfordringer. UNIGE EMBA velger nøye deltakeren blanding gjennom en streng 4-trinns utvelgelsesprosess for å sikre en høy kvalitet peer-to-peer utveksling. Dens undervisningspersonalet er meget oppmerksom på behovet for ledere og bedriftsledere til å utvikle og implementere effektive driftsløsninger til komplekse situasjoner. UNIGE EMBA er akkreditert av Association of MBAs (AMBA).

Studentene blir ledet til å utvikle sin selvstendighet, intellektuell kapasitet og praktiske ferdigheter, og tilegne seg de nødvendige verktøy for å nå sine faglige mål. De lærer også å bruke sine analytiske og strategiske ferdigheter til å utvikle nye løsninger på komplekse problemer i stedet for bare å vedta ferdige løsninger.

Fakultet: De ulik opprinnelse og bakgrunn av fakultetet medlemmer og studenter garantere et internasjonalt perspektiv og tverrfaglig innspill. Samspill mellom deltakere og lærere og gruppe er sterkt oppmuntret; gruppearbeid stimulerer kunnskapsdeling. Studentenes læring er forbedret med bedriftens arbeidsprosjekter, i klassen diskusjoner og presentasjoner som bygger på tidligere erfaringer. Den EMBA-programmet oppfordrer livlig samspill mellom studenter og professorer og stimulerer deling av kunnskap gjennom gruppearbeid.

New Block Format: For å tilfredsstille kravene fra det internasjonale befolkningen, UNIGE EMBA tilbyr nå også blokkere format kurs i tillegg til den tradisjonelle bi-ukentlig program starter 2016 September. Denne nye formatet omfatter de samme kurs tilbudet som den bi-ukentlig program, men i en konsentrert tidsplan. Denne blokken formatet er ideelt for internasjonale deltakere fra langt horisonter (dvs. Midtøsten, Øst-Europa, Asia, etc.).

PROGRAM STRUKTUR

Den fulle EMBA-programmet syklus (både bi-ukentlige og blokkformater) består av 24 moduler og en In-selskap MBA-prosjektet, og varer i 2 år. 12 Core kurs inkludert selvledelse utgjør den første års pensum. Etter vellykket gjennomføring av første året moduler, elevene få en "statement for ferdigstillelse", og kan fortsette sine studier ved å delta i International Management program (tradisjonell MBA pensum), eller en av de foreslåtte spesialiseringer tilbys på fransk eller engelsk. Block format spesialiseringer er også tilgjengelig i andre året: Handels & Aviation Management-programmer.

Etter vellykket gjennomføring av begge år, blant annet i-selskap MBA-prosjektet, avgangsstudentene får Master of Business Administration grad. 100% deltakelse er forventet å validere modulene; hvert kurs består av 24 undervisningstimer. For hver klasse time skal elevene telle ytterligere en til to timer for lesing, forberedelser, case study og evaluering.

1) Bi-ukentlig format (tradisjonell): to ganger i måneden, på fredag ​​ettermiddag (2 pm-9pm), og lørdag morgen (8 am-1pm); noen kurs arrangeres over 3 sammenhengende hele dager; skal være ferdig i løpet av 2 år

2) Block format (konsentrert modell): 6 blokker med 3 moduler (08:30-5:30) med 6 nettbaserte kurs; skal være ferdig i løpet av 2 år. Ideell for internasjonale aktører.

MBA THESIS (IN-COMPANY PROJECT)

Studentene får personlige evalueringer og tilbakemelding gjennom sitt program, inklusive tilbakemeldinger og coaching fra tidligere studenter. Hvert program modul er gjenstand for en vurdering. EMBA Vurderingene omfatter avsluttende eksamener, presentasjoner og / eller prosjektrapporter, og kan gjennomføres individuelt eller i grupper. Som en del av vurderingskravet, studentene gjennomføre et gruppeprosjekt (3-4 studenter per gruppe) i sitt område av spesialisering, noe som kan bli implementert i sine virksomheter.

Disse prosjektene er gjennomført i nært samarbeid med sponsorfirmaet, som vanligvis er studentens arbeidsplass. Studenter opptre som konsulenter og deres funn og anbefalinger skal anvendes av sponsing organisasjonen.

GENERELL PROGRAM BESKRIVELSE

Ved ferdigstillelse av det første året, deltakerne får et sertifikat for ferdigstillelse og fortsette sin kurs studie i "International Management" eller i en av de foreslåtte spesialiseringer

Merk: Executive MBA studier siste 2 år. Forespørsler om en forlengelse skal godkjennes av MBA kontoret; en CHF 2000 Extension gebyr vil gjelde for hvert ekstra år; (Maks. 5-års syklus)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sveits - Geneva, Geneva
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sveits - Geneva, Geneva
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen