Read the Official Description

Den Executive MBA Det er rettet mot trening profesjonelle ledere over 30 år i dagens utfordringer bly globale team i et globalt konkurranseutsatt miljø program. Hovedsoverommet har en scene for 2 uker i Silicon Valley, USA.

Varigheten er 15 måneder MBA-programmer helg (fredag ​​ettermiddag og lørdag morgen) og er kompatibel med arbeid. I løpet av en helg intensive utendørs økter blir holdt i format, fremme personlig kontakt, gruppearbeid og utvikling av student personlige og faglige ferdigheter.

EMBA

The Executive MBA fra La Salle:

  1. Sysselsetter en unik og innovativ metode, vokse gjennom Erfaringer Metodikken vokse gjennom opplevelser som mål at elevene kan bruke reelle og gjennom eksperimentelle situasjoner, alle lærings relaterte myke ferdigheter og consiguienteevolucionar profesjonelt i en mer komplett skjema .

Et team av forskere, psykologer, alvorlig spill og gamification og eksperter på ledelse har utviklet denne unike metodikk.

Alle disse erfaringene er knyttet til utviklingen av romanen Mysteriet med den hemmelige kammeret og derfor har en historie som blir en utfordring og en unik levende opplevelse for elevene i den internasjonale MBA.

  1. The Executive MBA fra La Salle har blitt godkjent av aqu (Agency for kvaliteten på University System i Catalonia) og DGU (Directorate General of Universities) som en offisiell tittel som Det europeiske området for høyere utdanning med navnet: Master i International Management and Technology Innovation Management (MBA).
  • Dealing med garantert suksess til nye faglige utfordringer og lansere nye forretningsinitiativ.
<li>Tilpasse seg og dra nytte av sv&aelig;rt konkurransedyktig og skiftende milj&oslash;, m&oslash;te kravene fra markedet og kundene.</li>
<li>Effektiv organisasjoner, planlegge aktiviteter og utvikle dem effektivt for &aring; n&aring; m&aring;lene.</li>
<li>Har strategisk visjon for analyse, tiln&aelig;rming og l&oslash;se problemer og utfordringer.</li>
<li>Bly og forbedre verdifulle lag, viktige suksessrike bedrifter.</li>
<li>Ta de beste beslutningene i situ</li>

Hva forberede dere?

The Executive MBA-skjema fondsforvaltere som kjenner virksomheten utfordringene i XXI århundre og som kan lese mulighetene og ferdigheter og kompetanse seg å utnytte denne. Derfor, selv ovenfor teoretisk innhold, gir Executive MBA studenter med kriterier og verktøy, slik at de kan utøve ledelse og oppleve handlingen i sanntid og i nærheten av profesjonelle situasjoner.

Derfor utgjør et verdifullt bidrag til utviklingen av sine evner for:

  • Tilgang til nye oppgaver og å ta nye situasjoner.
  • Dealing med garantert suksess til nye faglige utfordringer og lansere nye forretningsinitiativ.
  • Tilpasse seg og dra nytte av svært konkurransedyktig og skiftende miljø, møte kravene fra markedet og kundene.
  • Effektiv organisasjoner, planlegge aktiviteter og utvikle dem effektivt for å nå målene.
  • Har strategisk visjon for analyse, tilnærming og løse problemer og utfordringer.
  • Bly og forbedre verdifulle lag, viktige suksessrike bedrifter.
  • Ta de beste beslutningene i mer komplekse situasjoner.

Til den det måtte angå?

Programmet er rettet mot fagfolk med mer enn tre år eldre yrkeserfaring på 30 år og rettet mot trening ledere som kan ta på seg nye oppgaver og lederroller, styrer sin egen bedrift, utvikle seg profesjonelt kombinere forvaltningen offline med den elektroniske forvaltning og vokser personlig nivå gjennom nyskapende og unikt system vokse gjennom opplevelser.

opptak

En av de viktigste utviklingsprogram Masters i La Salle faktorer er de som blir med i programmet: utvalgte folk reagerer på kriterier pensum, i henhold til faglige, funksjonelle, sektor og geografiske dimensjoner som fremmer anriking av det kollektive.

Opptaksprosessen i La Salle tar sikte på å velge de mest egnede kandidater for hvert program, og for å sikre nivået og kvaliteten på sameksistens og kommunikasjon mellom deltakerne, som er et karakteristisk trekk ved stilen til La Salle.

Opptaksprosessen for studieåret er nå åpen og kandidatene som begynner prosessen så snart som mulig fordi inntaksperioden forblir åpen til alle seter Grense etablert for hvert studieår program anbefales.

Kostnader og finansiering: Be om informasjon og sende deg en komplett dokumentasjon med informasjon om ressurser, banker og kollegaer.

Stipend og tilskudd: Be om informasjon og motta programmer Stipender og tilskudd.

Program taught in:
Spansk

See 1 more programs offered by laSalle Barcelona MBA programs »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
15 måneder
Heltid studier
Pris
26,800 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato