Les den offisielle beskrivelsen

En fagprogram

Bedrifter i dag opererer i et miljø av usikkerhet som endrer seg raskt. På grunn av globaliseringen av markedene, muligheter og trusler for våre selskaper dukke opp når som helst og hvor som helst i verden, og selv i det fjerne, kan få umiddelbar innvirkning på våre markeder.

I alle viktige aspekter av bedriftens ledelse er svært vesentlige endringer som krever direktører med ansvar for hvert område solid kunnskap for å påvirke utviklingen av styrkene og robusthet i sine organisasjoner.

Klar over behovet for å utdanne folk som skal lede disse endringene, har Cesine Business School Executive MBA utviklet programmet i samarbeid med ledende selskaper i dagens marked, som har erfaring og bakgrunn berike innholdet i master. I tillegg, gjennom avtaler med bedrifter og organisasjoner, er Cesine Business School villig til å garantere 100% av unge nyutdannede uten erfaring, praksisplasser er ubetalt. Vårt forslag bringer, og dermed differensiere et fullt praktisk dimensjon.

Klar over behovet for å utdanne folk som skal lede disse endringene, har Cesine Business School Executive MBA utviklet programmet i samarbeid med ledende selskaper i dagens marked, som har erfaring og bakgrunn berike innholdet i master.

Programmet omfatter to internasjonale bolig perioder, ett helt stipend i Kina og andre tilleggs i USA, som tillater direkte og personlig kjenner særegenheter av det asiatiske og amerikanske markedene. I samarbeid med prestisjetunge rådgivning og American University i Washington DC, vil programmet utdype det politiske, økonomiske, sosiale og kulturelle virkelighet i hvert land.

Cesine studenter har mulighet til å utdype sin opplæring gjennom relevant arbeidserfaring i multinasjonale selskaper både nasjonalt og internasjonalt.

Grunner forfølge Executive MBA Business School Cesine

The Executive MBA-programmet Cesine Business School er fokusert på fagfolk med erfaring fra lederstillinger som bringer til programmet den rette balansen mellom personlighet, akademiske evner og yrkeserfaring. Også denne Executive MBA til unge nyutdannede som ønsker å tilegne seg kunnskaper og ferdigheter for optimal ytelse vellykket rettet de ledelsesfunksjoner.

PRESTIGE

Du vil være i en institusjon som har blitt anerkjent av internasjonale rangeringer. Cesine har vunnet tredje plass i rangeringen engelsk nivå I2N og internasjonalisering førti spanske universiteter, utarbeidet av Pricewaterhousecoopers og Education First.

Faglig dyktighet

Våre lærere kommer fra de beste universiteter, bedrifter og konsulenter, som tillater å få riktig teoretisk og praktisk, avgjørende for arbeidsplassen opplæring.

ARBEIDSLIV GARANTI: mer enn 2500 avtaler med nasjonale og internasjonale selskaper (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, etc.). 86% av våre alumos jobber seks måneder etter endt utdanning.

STOR OG CHALLENGER PROGRAM

Våre strenge pensum bidrar til å stimulere og styrke strategisk tenkning, problemløsning og beslutningsevne.

EKSTRA GARANTERT PRAKSIS

100% av studenter som ønsker arbeidserfaring oppnås gjennom avtaler med de beste selskapene nasjonalt og internasjonalt.

NETTVERK

De mer enn 2500 avtaler med relevante organisasjoner, forblir i Kina og USA og lærere knyttet til næringslivet, gi våre MBA-studenter, sømløs forbindelse mellom det akademiske og profesjonelle verden.

Internasjonal erfaring

MBA klasser kan mottas i 2 til 3 kontinenter, slik know og studere den politiske, økonomiske, sosiale og kulturelle virkelighet i det internasjonale markedet. Videre i vår campus har vi et gjennomsnitt på 20 nasjonaliteter og mer enn 20% av internasjonale studenter.

Dobbel større

Evne til å eventuelt utføre en dobbel større i Amerika eller Europa som inkluderer praksisplasser i prestisjetunge organisasjoner.

Metodikk

Arbeidsgivere søker kandidater som er klar til å bli dynamisk team arbeid. Vi vil danne de teoretiske aspekter og praktiske discuplinas verdsatt av selskaper.

LÆRING: Ved metode for å illustrere hvordan ledende selskaper har søkt teori til praksis brukes.

ERFARING: erfaring er en viktig del av vår metodikk. I klasserommet teori til praksis beveger seg gjennom praktisk erfaring av lærere, som igjen er aktive fagfolk i bransjen, rådgivning og forskning. Til dette ble lagt debatter med gjeste regissører, simuleringer, rollespill og workshops.

TEAMWORK: effektiviteten av teamarbeid blant deltakere med ulik bakgrunn, i et samarbeidsmiljø er oppmuntret. Lære å integrere i arbeidslag multidiciplinares å lede team, men også for å bli ledet, for å møte problemene som kan oppstå og oppmuntrende konkurranseevne.

Mål av Executive MBA

  • Tilegne seg en helhetlig og tverrfaglig tilnærming et flerkulturelt læringsmiljø, utforske ulike sammenhenger i internasjonal virksomhet i to eller tre kontinenter.
  • Forbedre ferdighetene og evnene til toppledelsen.
  • Utvikle entreprenørskap, ledelse og teamarbeid i business management, måloppnåelse og tilføre verdi til selskapet.
  • Maste komplett kontroll av innovasjonsprosesser i bedrifter.
  • Tar en strategisk tenkning for å utvikle konkurransefortrinn i bedriften til å kjøre.
  • Kjenner alle særegenheter av forbrukernes atferd for å utvikle en effektiv markedsføringskampanje og et godt produkt og merkevarebygging.
  • Lære å bruke nye verktøy i informasjonssystemene.
  • Master økonomi, regnskap og skatt analyse.
  • Kommunikasjonsevner forbedre.
  • Formidle viktigheten av integrering, samarbeid og etikk innenfor struktur og organisasjonskart.

Student Profile

Studenter Executive MBA Business School Cesine De er rettet mot folk spille toppledelsen, utvikle en ledelse karriere.

Kandidater i besittelse av en universitetsgrad eller tilsvarende. I unntakstilfeller denne graden kan bli erstattet av en eksepsjonell yrkeserfaring.

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
10,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato