Executive MBA

Prince Mohammad Bin Salman College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

Prince Mohammad Bin Salman College

EMBA

De oppgradere programmer på MBSC er utelukkende designet for personer som ønsker å studere virksomhet samtidig utvikle en entreprenørskap tenkemåte. Fokuserer på Entrepreneurial Thought and Action®, Babson's one-of-a-kind metodikk, gir våre utdannede programmer utveksling av verktøy og ferdigheter for å overvinne tvetydighet og skape økonomisk og sosial verdi - overalt.

Opptaksprosessen for MBSC-kandidatprogrammene følger en tidsbegrenset tidsplan som betyr at søknader blir gjennomgått og avgjørelser gjengitt - avhengig av datoene angitt i opptakssyklusen. Komiteen vil gjennomgå søknader etter hvert som de er innlevert. Det er alltid fordelaktig for deg å sende inn søknaden så tidlig som mulig.

Executive MBA

Den MBSC Executive MBA-program gir deg fleksibilitet til å tjene en grad mens du arbeider, slik at du kan fortsette å oppfylle dine faglige og personlige krav. Det er et studiepoeng på 47 studiepoeng, og studentene skal kunne fullføre det innen 20 måneder. Studentene møter torsdag til lørdag, hver annen uke.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 2, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 timer
Deltid
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabia - Jeddah
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Saudi-Arabia - Jeddah
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen