Executive MBA

IBD Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

IBD Business School

Executive MBA Programmet er co-designet av IBD Business School og Ashridge Executive Educaton i Storbritannia. For tiden tilbys programmet i fellesskap av IBD og SWPS University of Social Sciences and Humanities. Utviklet med praktiserende ledere i tankene, er Executive MBA designet for enkeltpersoner hvis karriere er allerede godt avanserte og som ønsker å oppnå mer. Det er for både erfarne fagfolk og ledere på toppen av deres karriere og mid-level ledere som ønsker å akselerere seg til toppen.

Læreplanen for dette programmet har en komplementær blanding av solide teoretiske grunnlag med praktiske forretningsopplevelser og grundig fokus på folks problemer i organisasjoner. De 12 modulene dekker alle viktige ledelsesfunksjoner som er innebygd i kritisk analyse, økonomisk globalisering, forretningsstrategi og innovasjon. Modulene kulminerer i et mastergradsprosjekt, som gir mulighet til å utvikle ytterligere kunnskaper, syntese, forskning og analytiske ferdigheter, og å anvende dem på forretningssituasjoner av interesse for programdeltakere. I mellomtiden får deltakerne gjennom støtte til ulike personlige og ledelsesutviklingsaktiviteter (P & LD) og mentoraktivitet betydelig støtte til å nå sine karrieremål utover MBA.

En Executive MBA diplom er gitt av IBD Business School. Gjennom å designe programmet med Ashridge, reflekterer diplomet kvalitetskravene i britisk kodeks for høyere utdanning. I tillegg mottar deltakerne et post-graduate sertifikat utstedt av SWPS University i henhold til polsk lov.

Hvorfor skal du velge denne Executive MBA?

Beste internasjonale forelesere i Polen

Programmet er undervist av ordklass fakultet - fremstående professorer og erfarne ledelse utøvere kommer fra forskjellige land i Europa og Nord-Amerika, og representerer anerkjente akademiske institusjoner, samt store selskaper. De er alle internasjonale eksperter på sine respektive fagområder og har blitt valgt på grunn av deres evne til å levere en dynamisk læringsopplevelse og nyeste materiale på en engasjerende, praktisk, jordnær måte.

28 års erfaring i ledelsesopplæring

Etter å ha operert i Polen og andre sentral- og østeuropeiske land siden 1990, er IBD Business School en ledende utøvende utviklingsinstitusjon innen ledelseutdanning, rådgivning og anvendt forskning. Skolen tilbyr flere MBA-programmer som reflekterer bedriftens behov i en globalisert verden og den voksende rollen som digitale forretningsmodeller. Det henvender seg til de mest krevende og ambisiøse ledere som ønsker å drive sine karrierer.

Fokus på utvikling av myk kompetanse

Executive MBA-programmet utvikler ledernes myke ferdigheter gjennom team coaching og veiledning. Personlige og ledelsesutviklingsaktiviteter sprer hele programmets varighet. IBD har mange års erfaring med å utvikle ledernes kompetanse. Dette styrkes ytterligere av SWPS University, som er en ledende institusjon i Polen innen psykologi applikasjoner i virksomheten. I tillegg mottar nyutdannede et internasjonalt akkreditert High Performance Leadership-sertifikat.

Innovativ studiemodus og læringsmetoder

Programmet gir mulighet for fleksibel studie, kombinering av boligsessioner, løp en gang hver annen måned, med avanserte e-læringsmetoder. Den moderne e-læringsplattformen gir et rikt og allsidig lærings- og læringsmiljø for klassearbeid mellom boligopphold. Denne studiemodus minimerer antall arbeidsdager som tilbys på campus.

UK Business Education Quality Standards

Siden programmet er samdesignet med Ashridge Executive Education, oppfyller den høyeste standardene for britisk forretningsutdanning, som innebygd i britisk kvalitetskode for høyere utdanning. Ashridge har over 50 års erfaring i å forbedre praksis med ledelse og organisasjons effektivitet over hele verden.

Internasjonalt modul i England

Modulen på "Information Management" leveres på Ashridge House i nærheten av London. I tillegg til akademisk instruksjon relatert til modulfag, gir besøket til Ashridge EMBA-studenter til å delta i gjestelesninger levert av representanter fra det britiske næringslivet og i et lokalt selskapsbesøk.

EMBA Award

Studenter som klarer å fullføre gradskravene til EMBA-programmet, vil få et diplom i fellesskap utstedt av IBD Business School og SWPS University, som sertifiserer rettighetene og privilegiene som gjelder for kvalifisering av Executive Master of Business Administration. Gjennom å designe dette programmet med Ashridge Business School (nå Ashridge Executive Education HULT), reflekterer våre eksamensbevis reglene og instruksjonene i den britiske kvalitetskode for høyere utdanning. I tillegg vil utdannende studenter få et sertifikat for etterutdannede studier utstedt av SWPS University of samfunnsvitenskap og humaniora i samsvar med forskriftene fra det polske departementet for vitenskap og høyere utdanning. Sertifikatet er utstedt på det polske språket.

The Executive Master of Business Administration Award er globalt anerkjent innen forretningsområdet som en sertifisering av avansert kunnskap og ferdigheter i bedriftsledelse verdsatt av arbeidsgivere over hele verden. Besittelsen av en slik pris gjør at mottakeren kan hevde sin faglige stilling og åpner veiene mot akselerert karriereutvikling.

Sammen med et MBA-diplom og post-graduate sertifikat, vil IBD Business School og SWPS University utstede akademiske transkripsjoner som inneholder en liste over alle modulene tatt og antall kredittpoeng tildelt (UK Credit Points i tilfelle EMBA-diplom og ECTS i tilfelle av post-graduate sertifikat). I tillegg vil IBDs EMBA-transkripsjon vise navnene til foreleserne, tittelen på masterprosjektet og navnet på sin veileder, samt innholdet og antall timer som er dedikert til personlig og lederutvikling. Dermed vil en arbeidsgiver eller opptakskomité for videre studier kunne grundig vurdere kunnskapen og kompetansen til EMBA-diplominnehaveren.

Opptak Prosess og avgifter

Avgifter

Programavgiften er 50 000 PLN. Den dekker:

 • All undervisning, coaching og veiledning
 • Viktige læringsmateriell (obligatoriske lærebøker, saker, artikler, simuleringer, etc.)
 • Internasjonal modul på Ashridge Executive Education
 • Transport mellom Warszawa og IBD Campus i Serock
 • Felles IBD og SWPS EMBA diplom, samt et sertifikat av post-graduate studier utstedt av SWPS University og transkripsjoner

IBD Business School tilbyr attraktivt priset innkvartering og måltider under boligmøtene på Green Park i Serock. Et enkeltrom med gratis frokost og middag koster bare 120 PLN per natt. Studentene kan bestille overnatting på natt eller natt, eller kjøpe en nedsatt innkvartering og måltidspakke for hele programmets varighet. På forespørsel utsteder vi fakturaer for en avgift, inkludert undervisning og overnattingspakke.

Dette gebyret dekker ikke transport, overnatting og kostnaden ved bordet ved å delta på den internasjonale modulen på Ashridge House i England eller søknadsavgiften på 300 PLN.

Fleksibel betalingsplan

Vår betalingsplan tar hensyn til dine betalingsinnstillinger og økonomiske behov. Mens det er fordeler å betale for utdanningen din i engangsbetaling, er vi glade for å tilby et avdragssystem. Undervisningsavgiften kan betales i fire like avdrag, hver på 13 250 PLN og betales i begynnelsen av hvert semester.

Søknadsprosessen

IBD Business School inviterer søknader fra alle kvalifiserte polske og internasjonale kandidater. Vi streber etter å gjøre søknadsprosessen så enkel som mulig; Men de strenge opptakskriteriene vi søker for å sikre at hver kandidat skal studere sammen med en mangfoldig gruppe dyktige og motiverte klassekamerater, krever at søknadsprosessen skal være godt planlagt og nøye utført. Samtidig er vårt EMBA-team klar til å hjelpe søkeren gjennom hele søknadsprosessen: fra hans første forespørsel til søknaden er fullført.

Opptakskrav:

 • Første grad - bachelor eller mester
 • 5 års ledelseserfaring (eller 3 år med GMAT)
 • Engelsk kompetanse test: TOEFL, IELTS, PTE, CAE eller tilsvarende (ikke aktuelt i visse tilfeller)
 • Vellykket intervju gjennomført på engelsk

Opptaksprosessen består av følgende trinn:

 • Fyll ut og send inn et søknadsskjema sammen med nødvendige transkripsjoner og sertifikater
 • Sikring av referanser
 • Delta i intervjuer
 • Tar opptak test, hvis nødvendig
 • Hvis innlagt, bekrefter deltagelse i programmet

Applikasjonsform

Kandidater må sende inn et komplett søknadsskjema for å bli vurdert for Executive MBA-programmet. Skjemaet kan sendes i hard copy (sendt til oss eller droppet av på vårt kontor) eller på nettet, ved å sende det til emba@ibd.pl.

Transkripsjoner og sertifikater

Søkere er pålagt å vedlegge eventuelle pedagogiske transkripsjoner og gradersertifikater. Skannede kopier kan aksepteres midlertidig, spesielt når de søker elektronisk. Imidlertid vil innlevering av originaler fortsatt være nødvendig før du aksepterer søkere på programmet. Transkripsjoner og sertifikater utstedt på andre språk enn engelsk og polsk må oversettes av sverige (sertifiserte) oversettere.

Engelskspråklig evne

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, må du dokumentere sterke engelskspråkkunnskaper via enten TOEFL IBT (score på 100+), IELTS (minimum score på syv), Pearson Test of English (PTE) Faglig test 60) eller Cambridge engelsk: Avansert - CAE (nivå C1) test. Dine muntlige språkkunnskaper vil bli vurdert under innmeldingsintervjuet og i noen tilfeller (for eksempel bevis på å jobbe engelsk på daglig basis) vil du ikke bli pålagt å ta en av språktestene som er nevnt ovenfor. Hvis du ikke allerede har testet, vennligst sjekk med oss ​​før du bestiller dem.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

Hvis du har mindre enn fem års relevant yrkeserfaring, vil du bli pålagt å ta GMAT-testen. Selv om du møter den femårige arbeidserfaringen, kan programdirektøren imidlertid be om GMAT under visse omstendigheter. Vennligst sjekk med oss ​​før du bestiller GMAT-testen.

Referanser

Vi ber deg om å gi to referanser ved hjelp av IBD-referansedokumentet som er tilgjengelig nedenfor. De er en viktig del av opptaksprosessen, og hjelper oss å forstå hvordan andre ser deg og bidraget du har gjort i en organisatorisk, profesjonell eller personlig sammenheng. Vi krever minst en faglig referanse.

Den andre kan også være en profesjonell referanse, men dette er ikke obligatorisk. Du kan velge å bruke en mentor, coach, peer eller noen som du jobber tett med. Dine referanser kan leveres etter at du har sendt inn søknaden din.

Intervjuer

Når IBD Business School har gjennomgått din fullførte søknad, og hvis opptakskomiteen bestemmer seg for å ta søknaden videre, vil du bli invitert til et intervju enten personlig eller via videosamtale (Skype). Intervjuet vil bli utført av direktøren for MBA-programmer eller hans utpekte.

Søknadsfrister

Søknad skal sendes senest en måned før programstart.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert September 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
19 måneder
Deltid
Price
Pris
50,000 PLN
Information
Deadline
Contact school
Locations
Polen - Serock, Masoviske
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Polen - Warszawa, Masoviske
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Okt. 2018
Polen - Warszawa, Masoviske
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Polen - Serock, Masoviske
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school