59086_ExecMBA_logos.PNG

akkreditering
Graden er internasjonalt akkreditert av AMBA, IACBE og ACBSP. Det er også underlagt de standarder som er fastsatt av det internasjonale akkrediteringsorganet ATHEA. Videre er Executive MBA i Maastricht akkreditert av NVAO og fører derfor til en nederlandsk grad når det gjelder lovgivningen i Nederland.

Designet for arbeidende fagfolk
Det er fire moduler hvert år, alltid i januar, april, juli og oktober. De fleste modulene er 8 dager lange (lørdag - lørdag). Spesialiseringsmodulen, som alltid foregår i juni / juli i andre studieår, er 13 dager lang. Klassene utføres på MSM i Maastricht og består av interaktive forelesninger, gruppearbeid, emnerelaterte gjestelesninger og arbeidsbesøk.

Umiddelbare resultater
Den praksisorienterte tilnærmingen i MSM Executive MBA gjør det mulig å anvende nyoppnådd kunnskap og ferdigheter direkte til den daglige praksis i organisasjonen. Å være et MBA-program for arbeidende fagfolk, er MSM Executive MBA mindre om eksamener, men mer om de individuelt brukte oppgavene. Vanligvis for hvert kurs fullfører du både gruppe- og individuelle oppgaver som fokuserer på faktiske problemer i en organisasjon som du kan søke på din egen organisasjon. Dette hjelper ikke bare deg med å sette kunnskapen i bruk, ditt firma har fordeler fra din kunnskap helt fra første kurs. Det endelige ExecutiveMBA-prosjektet vil enten være et akademisk forskningsprosjekt, et forretningskonsulentprosjekt eller en forretningsplan som er helt dedikert til organisasjonen din. På den måten bidrar du aktivt til å forbedre bedriftens ytelse.

Lær av mangfold
MSM Executive MBA Classis preget av mangfold. Du deler din lærerfaring med medarbeidere fra ulike kulturelle og faglige bakgrunner. Executive MBA gir gode muligheter for å forbedre interkulturelle kommunikasjonsevner.

Tilpass MBA
For å tillate deg å tilpasse MBA rundt dine spesifikke studiebehov og karriereperspektiv, tilbyr MSM en rekke spesialiseringer:

Bedriftsrelaterte spesialiseringer:

  • entreprenørskap
  • Internasjonal handel og bærekraftig utvikling
  • regnskap
  • Den digitale økonomien
  • Supply Chain Management

Bransjefokuserte spesialiseringer *:

  • Sports Management
  • Helseforvaltning
  • Offentlig sektorforvaltning

* Noen av bransjens fokuserte spesialiseringer kan bli gjenstand for tilleggsavgifter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurs fra Maastricht School of Management »

Sist oppdatert April 30, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 - 4 år
Deltid
Pris
31,000 EUR
Sjekk nettsiden for de tilgjengelige stipendene.
Frist
Kontakt skolen
Early bird deadline: 25 November 2018
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Early bird deadline: 10 October 2019
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Early bird deadline: 25 November 2018
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Early bird deadline: 25 November 2018
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Early bird deadline: 10 October 2019
Sluttdato

MSM Class of 2018: A Trip Down Memory Lane