Executive MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Merknad: Siste dag for å registrere deg for dette programmet er 30. juni 2018. Vennligst send all dokumentasjon på eller før denne datoen.

Executive MBA

Kursmål

Hver arbeidsfaglig vil trenge å utvikle et veldefinert sett med profesjonell utvikling og læringsmål for seg selv i Executive MBA. Også klart angi hvorfor de driver ISMS Bangalore Executive MBA, hvordan programmet skal bidra til karriereprogresjonen, og hva er de viktigste elementene man ønsker å utvikle når de beveger seg gjennom programmet.

Hvorfor ISMS Executive MBA

Vårt mål er å skape verdier på tre forskjellige måter: til din fortsatte vekst som leder, til din innflytelse i din egen organisasjon, og til ditt bidrag til samfunnet ditt.

ISMS Bangalore Executive MBA Programmets tilnærming løfter plattformen på både personlig og profesjonelt nivå ved å tilby en omfattende og streng erfaring innen profesjonell utvikling. Det tar sikte på å utvide dine kritiske analysemuligheter, din innovative tenkning og dine ideer, samtidig som du kan fortsette å jobbe i din nåværende posisjon.

Global Business Leadership Program

Programmets integrerte læreplan avslører deg førstehånds for den globale opplevelsen som begynner med å gjenkjenne potensialet i et globalt marked. Denne globale opplevelsen gjør at du kan forstå den globale økonomien, så vel som du kan låse opp forretningsmessige verdier av globalisering for deg og din organisasjon.

ISMS Bangalore Executive MBAs Signature Series Eminent Business Lectures gir deg flere praktiske muligheter til å bruke din kunnskap ved å ta opp virkelige organisatoriske utfordringer for kunder i ulike bransjeinnstillinger.

Den ISMS Bangalore Executive MBA i et øyeblikk

Programmets varighet

Programmet finner sted over 24 måneder, med semestersystem eksamener.

Senter for ledende ledelse

ISMS Bangalore Executive MBA ligger i sentrum av Bangalore. Senter for Executive Leadership er tilgjengelig for Executive MBA kandidater 24 timer i døgnet og syv dager i uken for gruppemøter samt individuell studie.

Akademisk tidstabell

En ny kohorte begynner hver september. In-class økter følger den tradisjonelle akademiske kalenderen fra september til april. Det første år av økter vil avsluttes med en tur til Industrial Belt i Peenya Bangalore. Kandidater bruker deretter sommermånedene mellom første og andre år som jobber med Individual Business Consulting Project under veiledning av veileder. Det andre året av klassene gjenopptas i september. Programmet kulminerer med den andre turen til et produksjonsdestinasjon som er valgt innen det første året av kohorten som en del av det internasjonale kursutvärderings- og strategikurset. Konvokasjonsseremonier finner sted i juni.

Plassering av planen

Klasser foregår på alternative fredager og lørdager, noe som resulterer i omtrent to dager uten arbeid hver måned.

Struktur

Klasser, aktiviteter og turer er planlagt i god tid for å imøtekomme arbeid, skole og familieforpliktelser i et forsøk på å opprettholde en balansert livsstil. Med unntak av de to turene skjer det obligatoriske aktiviteter om kveldene eller helgene for å begrense forstyrrelsen av faglig ansvar.

Signatur serie av virksomhetsforelesninger

Et særegent trekk ved programmet er Signature Series of Business Lectures som kandidater fullfører gjennom hele løpet av programmet. Hver forretningsforelesning har en klient med et reelt forretningsproblem eller -mål. Disse prosjektene tillater bruk av nyoppkjøpt kunnskap til nåværende forretningskonsulentprosjekter ved å produsere relevante og praktiske anbefalinger til klientorganisasjonen.

En av hovedkomponentene i ISMS Bangalore Executive MBA-programmet er integrering av seks virksomhetsforelesninger i læreplanen. Hvert prosjekt krever at du jobber som forretningskonsulent med klientorganisasjoner som adresserer virkelige forretningsutfordringer og muligheter i korte tidslinjer.

På ISMS Bangalore Executive MBA-programmet er det sterk vekt på samarbeid og læring å jobbe i et gruppemiljø. Fem av seks virksomhetsforelesninger og casestudier innebærer å jobbe i et lagmiljø, hvor du lærer å samarbeide effektivt for å fullføre målet for hvert enkelt forretningskonsulentprosjekt. Teamarbeidskomponenten i programmet fokuserer på realiteten i den globale økonomien, hvor du ofte ikke kan velge medlemmer av teamet ditt. Denne muligheten vil gi deg mulighet til å lære å utnytte styrken til andre, å forstå lagdynamikk og å sette pris på en prosess for deling av lederskap og ansvar med det formål å oppnå resultatene av ISMS Bangalore Executive MBA-programmet.

ISMS Bangalore Executive MBAs Signature Series of Business Consulting Prosjekter

  • Den strategiske markedsføringsforelesningen
  • Innovasjons- og entreprenørskapsforelesningen
  • Individuell rådgivningsforelesning
  • Den teknologiske entreprenørskapsvirksomhetsrådgivning
  • The Business Strategy Lecture
  • Den internasjonale casestudien og turen

Avgift for programmet: INR 2,75,000 / i to år. (Skal betales i 3 rater)

Din Tangible ta bort

  1. MBA
  2. Internasjonalt sertifikat i Global Business Leadership Program.
Sist oppdatert juni 2018

Om skolen

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was sta ... Les mer

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was started under the aegis of Human Empowerment and Charitable trust about a Decade back (2010). The Purpose was to impart High Quality Management Education at International level. ISMS is a business School founded as a consortium between academia and the world of entrepreneurial system. Minimér