Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA - et program for eiere og toppledere i selskaper som er interessert i sin egen faglige vekst, for de som allerede driver selskapet, men ønsker å gjøre det til et kvalitativt nytt nivå.

Handelshøyskole IPM September 2001 implementerer programmet Executive MBA Kozminski University (Warszawa, Polen). Kozminski universitet er den eneste handelshøyskolen i Polen, har tre prestisjetunge internasjonale akkrediteringer EQUIS, AMBA, AACSB.

I 2015 rangert Kozminski universitetet blant de Financial Times beste handelshøyskolene i Europa. Og Executive MBA-programmet ble inkludert i de 100 beste i verden rangeringen av Executive MBA-programmer. Ifølge en fersk studie av 500 største polske bedrifter utført av magasinet Wprost er Kozminski Universitetet anslått av arbeidsgivere som den beste private universitetet i Polen. Også i rangeringen av den pedagogiske magasinet Perspektywy Kozminski University ble rangert i 2014 1. plass blant private polske universiteter.

Executive MBA Program Mål

 • Utforske og lære moderne management-modellen og konseptet ved å gjøre forretninger;
 • Systematisere erfaringene fra deltakerne i vedtakelse og gjennomføring av beslutninger på strategisk nivå av selskapets ledelse;
 • Gi deltakerne et omfattende sett av kunnskap tilpasset behovene i vår tid, og internasjonale standarder for utvikling av sin virksomhet og selskaper til et nytt nivå;
 • Gi deltakerne verktøy og innføringen av teknologier for ervervet kunnskap i praksis allerede i ferd med å lære å program;
 • Inspirere deltakerne og gi en god impuls for den videre utviklingen av lederskap kompetanse, strategisk tenkning, faglig og personlig vekst.

Fordeler med Executive MBA-programmet IPM Business School

 • European Diploma Kozminski University, fikk den mest prestisjetunge internasjonale akkreditering innen internasjonal business utdanning;
 • Omhyggelig utvelgelse av sammensetningen av gruppene for å oppnå synergier i ferd med å lære og voksende utvalg av nyttige forretningsforbindelser til deltakerne;
 • Opplæringsmodul Kozminski University (Warszawa, Polen);
 • Et internasjonalt team av lærere;
 • Godt omdømme og internasjonal anerkjennelse av kvaliteten på utdanningen i IPM Business School, stadfestet akkreditering IQA (International Quality Akkreditering).

læringsprosessen

Varighet av trenings 1,5 år

The Executive MBA-programmet er 28 kurs, spesielle seminarer og opplæring personlig effektivitet.

Opplæring er gjennomført i russiske og hviterussiske utenlandske lærere. Gjennomføre tester og undersøkelser, individuelle og kollektive prosjekter gjennomføres i muntlige og skriftlige former. Studentene blir tilbudt lister over relevant litteratur, og muligheten til å bruke biblioteket IPM Business School og en e-bibliotek, som ligger i Learning Management System (LMS).

Programmet er mye brukt moderne utstyr og treningsformer: case-studie, business spill, business simuleringer, diskusjoner, gruppediskusjoner, presentasjoner, opplæring, praktiske øvelser på materialet i trainee.

Utdanning er bygget på prinsippet om en helhetlig tilnærming (søkestrategier for å konkurrere og selskapets styringsprinsipper) gjennom analyse av hver komponent til et nytt nivå av kompetanse i utformingen av strategier og bygge selskaper.

format

 • Kveld: Torsdag og fredag 18,00 til 21,15 to lørdager per måned 10,00 til 17,30 (i kurs med deltakelse av utenlandske lærere kan være leksjoner på fredag og / eller søndag 10,00 til 17,30)
 • Dag: Torsdag, fredag, lørdag, søndag, en gang i måneden, 10,00 til 17,30 (i sjeldne tilfeller - to ganger i måneden)

Anmeldelser av våre kandidater

"Etter mitt syn MBA - det er en stor, viktig og nødvendig skritt i stigen av kunnskap og kompetanse. Uten det vanskelig å hoppe over til de andre trinnene. Det viktigste resultatet av min læring MBA - motta en rekke verktøy, ideer og muligheter på grunnlag av hvor du selv kan lage og endre strategi og forretningsregler ".

Valery Papakul, advokat, partner i advokatfirmaet "Stepanovski, Papakul og partnere," EMBA-11

"Etter trening, aller viktigst - å spare tid og krefter, fordi lenger forstyrre håndtere mange tvil. På grunn av to faktorer: For det første - det er ekte denne kunnskapen, den andre - tillit til sine evner ".

Sergey Metten, CEO HPMP "Onega", EMBA-en

"MBA - dette er erkjennelsen av at hver person er skaperen selv, hans karriere og liv. Jeg har en karriere og liv er alltid bygget gjennom trening. Og det høyeste trinnet var MBA. Utdanning i utlandet for meg - er realiseringen av sine evner, lederutvikling, staging de viktigste målene og forståelse av hvordan man skal oppnå dem ".

Marina Kiriy, administrerende direktør NA'SVYAZI, EMBA-23

«Executive MBA i IPM energigivende, føler deg som en Duracell - villig til å lære, arbeide og vokse. Når programmet kommer til en forståelse av at alt er bare begynnelsen, det beste er ennå ikke kommet. En virksomhet forvandlet til et nytt materiale, og du begynner å forme det som en mester, som en Master of Business. Det blir klart at det er nødvendig for "pull" og hvor du skal se reaksjonen ".

Sergey Vaynilovich, administrasjon, co-21vek.by, EMBA 22

"Det er viktig å vite nøyaktig hvor kommer til å fungere da. Definitivt læring MBA fremmer utvidelse av kretsen av kommunikasjon med uovertruffen. Og ikke glem at etter å ha studert i Executive MBA ved IPM, blir automatisk medlem av en privat klubb EMBA Alumni Club Alumni ".

Sergey Klentse kontrollerende Cafe Netto, EMBA 15

Undervisningen for dette programmet er bare tilgjengelig i russisk.

Program undervist i:
Russisk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Okt. 2019
Duration
3 semestre
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato