Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda

Executive MBA

PRIME Business School er en plass for intellektuell og faglig utvikling uten sidestykke i størrelsen, omfanget og rigor. PRIME inkluderer gjennom sin verdensklasse fakultet, læring økter, og gjennom sine internasjonale partnere, til muligheter ruge ideer og løsninger, utvikle virksomheten og / eller skape rikdom og generere særlig ny verdi for selskapet, samfunn og verden, med påfølgende personlig fordel at dette innebærer.


pedagogisk fokus


I Executive vår MBA læring det er bygget kollektivt fra konvergens av informasjon, kunnskap, erfaringer og refleksjoner som deltakere og lærere bringer til klassen dynamikk. Denne tilnærmingen er ikke valgt tilfeldig, men svarer heller å forsøke å gjenskape viktig del av de faktiske forholdene der beslutninger fattes. I praksis beslutninger som kommer fra møtet tilgjengelig informasjon, ulike faglige perspektiver, innsikt utviklet gjennom erfaring og samhandling med aktører som ønsker å bygge en best mulig løsning på situasjoner som krever betimelig svar.OFFER VERDI


The Executive MBA PRIME Business School EMBA-PRIME Differensiering: I dag blir god er ikke nok, det er nødvendig for å oppnå excellence gjennom differensiering. PRIME Business School ved University Sergio Arboleda er klar over dette nye miljøet, og derfor Executive MBA-programmet er utformet på en slik måte som fremmer deltakerne lære som motiverer dem til å tenke annerledes, innovativt vil berike din karriere, business og liv, slik at hver deltaker d evelop i størst potensial som det er integrert. Den EMBA-PRIME skiller seg vesentlig i følgende aspekter:


• Den er basert på læringsprosesser og praktiske programmer som er intellektuelt utfordrende, internasjonalt relevant, og innovativt handlingsorientert. En prosess som vi har kalt "Four I" Experience PRIME (intellektuell, Internasjonalt, Nyskapende, Integrate).

• Hvil i en humanistisk og etisk filosofi som et fundament i alle prosesser av undervisning og læring, for å danne integrerte ledere, sosial, næringsliv og miljømessig forsvarlig
Profil på deltakerne EMBA


Nyutdannede av EMBA-PRIME er utvilsomt en intra globalt konkurransedyktig leder og gründer i stand til å generere ny bærekraftig rikdom, og en etisk integrert person i alle vektorer av sin virksomhet som en person, faglig aktivitet og cosmopilita statsborger i et globalisert samfunn. 


Profilen til deltakerne i EMBA-prime Krav til gjennomføring av programmet


• Stål akademiske og profesjonelle liv.

• Universitetet grad anerkjent av offentlige myndigheter i Colombia.

• Når det gjelder verdipapirer utstedt av utenlandske universiteter, det må være behørig Apostilled, og med forbehold om godkjenning av ledelsen i EMBA.

• Arbeidserfaring lik eller bedre enn åtte år

• virksomhet eller ledererfaring på minst fire år

• Personlig intervju i Prime Business School


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Colombia - Bogotá, Bogota
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Colombia - Santa Marta, Magdalena
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Colombia - Bogotá, Bogota
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Colombia - Santa Marta, Magdalena
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen