Read the Official Description

AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Har du ambisjoner om å videreutvikle din karriere i organisasjonen, men er selv utplassering også høyt på agendaen, og har du lyst til å distribuere dine talenter? Ønsker du å gjøre forskjell i din bedrift eller organisasjon, men også i global sammenheng med samfunnet?

Da er du sikker er klar for en Executive MBA ved Antwerpen Management School, et virkelig unikt program med internasjonale fakultetet og deltakere med hvem du starter en reise der selvbevissthet, samarbeid, forståelse av global virksomhet sammenheng og samfunnsmessig bevissthet er nøkkelen.

Hvorfor følger dette programmet på Antwerpen Management School?

Den EMBA er utformet på en måte som maksimerer kunnskapsdeling, med dialogdrevet leksjoner, som engasjerer deg i livlige diskusjoner med både jevnaldrende og lærere. Den tradisjonelle og egen MBA innhold er høyt verdsatt og forankret i programmet: din konseptuelle ledelse kunnskap vil bli utdypet og utvidet, strekker deg utover din gitt spesialkompetanse til området for strategisk tenkning og handling.

Din personlige executive coach vil være å støtte deg, gjennom en integrert personlig utvikling portefølje, for å forstå dine mentale kart, atferdsmekanismer og samarbeidspreferanser, som tillater deg å komme ut av komfortsonen og til sentrum av ytelse evner. I løpet av de 2 årene av MBA, gjennom i klasse økter, syv en-til-en coaching økter og et fellesskap prosjekt, vil denne prosessen bli lettere og vil til slutt resultere i en karriereutvikling plan.

Den 2016-2018 Programmet vil studere delvis i USA og Kina til å forbedre global outlook. Dette ved Massachusetts Institute of Technology (USA) og Sun Yat-sen-universitetet (Kina). Disse studiereiser vil håndtere lokale utfordringer fra et økonomisk; geopolitisk, kulturelt og miljømessig perspektiv. Residenser omfatter forelesninger, bedriftsbesøk og debatter med bedriftsledere som utsetter deg til internasjonale forretningsstrategier og utvikle dine interkulturelle kompetanse på å arbeide i kulturelt mangfoldige organisasjoner og lag.

FT-rangering Belgia: 1
FT-rangering Worldwide: 67
Les nyhet: FT Ranking - Executive MBA for fjerde år på rad nummer én i Belgia

Hva kan du forvente?

Innhold nivå: Building Expertise, Strategisk

Etter delta dette programmet

 • Du vil være forberedt på å håndtere komplekse ledelse utfordringer og ansvar
 • Du vil ha forbedret kritisk og analytisk tenkning og forbedret beslutningsprosesser.
 • Du vil ha en solid kunnskap om alle de funksjonelle globale forretningsområder.
 • Du vil ha fått en grundig innsikt i hvordan organisasjoner skape verdier for sine kunder.
 • Du vil være i stand til å tilføre verdi til din nåværende posisjon ved anvendelse av beste praksis og rammer i det daglige arbeidet.
 • Du vil ha bedrifts refleksjon og kan tilnærming forretningsmessige utfordringer på en helhetlig måte.
 • Du vil ha utviklet intern rådgivning ferdigheter og endring agent evner
 • Du vil være en del av et nettverk av partnere og venner i bransjen.

Dublin beskrivelse og læringsutbytte EMBA

Datoer

Starter: Oktober 2016
Varighet: 2 år, deltid Formatet består av:

 • To 3-4 dagers bolig moduler ved starten av hvert studieår
 • Hver 3 uker en lokal modul av 2 dager på Antwerpen Management School
 • Fredag ​​og lørdag (08:30 til 18:30)
 • Tre globale én uke residenser der du blir med andre MBA deltakere fra Lingnan College ved Sun Yat-sen-universitetet i Guangzhou, Kina og Massachusetts Institute of Technology i Boston, USA
 • Syv en-til-en executive coaching økter

Avgifter

€ 33 500 (mva fritatt)
Inkluderer: skolepenger dekker hele programmet, alle læremateriell og dokumentasjon, all overnatting, alle utøvende lunsjer, diners og drikkevarer på campus
Ekskluderer: Reiseutgifter for de internasjonale residenser (overnatting er inkludert i avgiften)

Beliggenhet

Antwerpen Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
Belgia

Krav

MBA fokus på selvkritiske fagfolk som ware åpent sinn og ha positive lærings holdninger. Det innebærer en alvorlig tid investering: avhengig av personligheten sammenheng bør du legge til en annen 10 til 15 studietimer per uke i gjennomsnitt. Vi ønsker velkommen en støttende holdning for MBA fra deltakerens arbeidsgiver. Denne støtten kan være tidsbasert, økonomisk sponsing eller adgang til bedriftens informasjon, men aller viktigst det bør inneholde et positivt syn på den potensielle veksten.

Å se hvordan vi strever for et mangfoldig, ambisiøs og støttende klasse, har vi følgende grunnleggende krav:

 • Du har en grad fra et anerkjent akademisk institusjon, anerkjent av de relevante myndigheter i institusjonens hjemland. Søkere som har en profesjonell grad er også kvalifisert hvis deres Analytisk Test utkonkurrerer og de har en bevist virksomhet track record.
 • Du har minst 5 års fulltids arbeidserfaring etter endt utdanning, fortrinnsvis, men ikke en nødvendighet, i et internasjonalt miljø.
 • Du må være kompetent på engelsk

Grad / sertifisering

"Master of Business Administration" mastergrad er offisielt anerkjent av den flamske delen og vil bli tildelt etter vellykket fullført programmet.
Programmet er AACSB, AMBA og NVAO akkreditert.
FT-rangering Belgia: 1
FT-rangering Worldwide: 59
Les nyhet: FT Ranking - Executive MBA for fjerde år på rad nummer én i Belgia

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
33,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato