Read the Official Description

Executive MBA-program

Den to år, deltid MSM Romania EMBA-programmet gir state-of-the-art videreutdanning i økonomi og administrasjon til mid-karriere fagfolk med sikte på å fremme sin kunnskap og praksis for ledelse og å trene dem til å lede i en dynamisk globale forretningsmiljø.

Den EMBA blir tilbudt i fellesskap av MSM og MSM Bucuresti Association i en helg format. Programmet er tilrettelagt av lærere og ansatte som har klart og undervist i anerkjente handelshøyskoler rundt om i verden i løpet av forrige tiår. Graden dratt vellykkede deltakerne vil bli tildelt utelukkende av MSM.

Business & Public Policy

Dagens bedriftsledere i Romania må legge vekt på inter-play mellom næringsliv, samfunn, kultur og politiske krefter. Dette samspillet har aldri vært mer tydelig enn under den nåværende globale økonomiske krisen. Dette kurset gir studentene verktøy til å håndtere alle disse kreftene i en etisk og bærekraftig måte, samtidig møte sine forpliktelser til en bedrift "interessenter.

handling Learning

Klasserommet av MBA-programmet er satt på prøve med selve rådgivningsprosjekter fra rumenske selskaper og multinasjonale selskaper som opererer i Romania. MBA-studenter er støttet av et fakultet team som vil overvåke læringsplattform og gi veiledning, retning og læringsmoduler etter behov i løpet av prosjektet. I løpet av siste uken, vil deltakerne engasjere seg i arbeidet med sine lag, og vil besøke deres utpekte klient organisasjoner for å innhente ytterligere informasjon, test forutsetninger, og få tilbakemelding på foreløpige anbefalinger. Prosjektet avsluttes med en avsluttende presentasjon av lagene til forvaltningen av klient organisasjoner.

Noen tidligere deltakende selskaper har vært UniCredit Tiriac Bank, Westernunion, Kraft Foods, Xerox, Pricewaterhousecoopers, Ursus bryggerier og mange andre.

Finans og markedsføring i dybden

I løpet av denne modulen vil du ha muligheten til å grave dypere inn i en av disse fagene som er så avgjørende for dagens forretnings person. Enten velge et tema som utfyller din nåværende karriere eller bruke dette som en mulighet til å presse deg selv utenfor komfortsonen.

Hvis du velger markedsføring, vil du lære hvordan du kan bedre vurdere din kunde i Strategic Marketing kurset. Du vil da lære å selge produktet til de kundene som du har mål i salgsledelse kurset.

Bør du velge Finance, vil du lære hvordan du kan bedre vurdere detaljene i ditt eget selskap, et mulig oppkjøp eller et selskap hvor du kanskje ønsker å investere i Financial Statement Analysis kurset. Så etter at du har fullført analysen, vil du få de verktøyene du trenger for å faktisk investere i Investments & Capital Markets kurs.

Program Design

Vårt EMBA-programmet er utviklet for å stimulere til kreativ ledelse tenkning og å møte behovene til kandidater som ønsker å forbedre på det teoretiske fundamentet og opplæring som kreves for å anvende ledelse kunnskap i praksis. Kandidatene er opplært i en internasjonal, flerkulturelt og tverrfaglig miljø forberede dem til å kunne bruke i det globale forretningsmiljø.

Den EMBA-programmet kan være ferdig i ca 22 måneder. Forelesninger og klasser er praktisk tempo og gjennomføres på vekslende helgene med en utvidet vinter og sommerferien (det nøyaktige tidsplanen kan bli funnet på vår hjemmeside). På denne måten deltakerne er borte fra jobben sin for bare et minimum periode.

Programmet består av fire deler, og starter med en grunnvoll segment, og gir en solid kunnskapsbase i hver av de store ledelse disipliner. Følgende kjernesegmentet tilbyr kurs med et bredere fokus. Disse er mer integrert og ofte tverrfaglig i naturen. Den Spesialisering segmentet inneholder et sett av kurs som gir deg muligheten til å få mer spesialisert kunnskap innen markedsføring eller økonomi. Dette segmentet inkluderer også en handling læring prosjekt der du vil takle en "live" forretningsmessig spørsmål med en rumensk selskap.

Programmet avsluttes med skriving av en masteroppgave i Performance segmentet, basert på et nåværende virksomhet forskningsprosjekt av ditt valg.

Undervisningsmetodikk

Vårt mål er å lære begreper og teorier om ledelse, stimulere til kritisk tenkning og forvandle ledelsen problemer til muligheter fra et tverrfaglig og flerkulturelt perspektiv. Den generelle tilnærmingen omfatter forelesninger, problembasert læring øvelser, case analyser, elevmedvirkning, seminarer, diskusjoner og selvstudium.

De fleste av kursene undervist inkluderer case-studier for å simulere beslutningsprosessen. Casestudier gi et redskap for å identifisere problemer, analysere dem, utlede løsninger og vurdere hvordan å implementere dem.

Arbeide effektivt i flerkulturelle grupper understrekes i EMBA-programmet gjennom en tilnærming av gruppestudie. Dette anses som en uvurderlig ferdighet for ledere. Bruken av gruppestudie gjør deltakerne til å dra nytte av andres erfaringer. Gruppemedlemmene er tilfeldig valgt, for å maksimere læring mulighet i et miljø som fremmer samarbeid med andre medlemmer fra ulike kulturer og arbeidsmiljøer. Unødvendig å si, et program som blir undervist av lærere fra en rekke land gir gode sjanser til å forbedre dine interkulturelle kommunikasjonsferdigheter.

Executive MBA Nyutdannede

De er tatt opp til våre EMBA-programmet kandidatene er mid-karriere ledere, selvstendig næringsdrivende, og ekspert konsulenter i ledelse som har full-time jobb ansvar, og kan derfor ikke råd til å følge undervisningen på en full-time basis.

Undersøkelser har vist at våre EMBA nyutdannede tilbake til sine respektive organisasjoner med lovende karrieremuligheter og større trygghet. De fleste av våre studenter antatt nye oppgaver med økte muligheter for avansement, mens andre benyttet de ekstra ferdigheter til å ta fatt på nye faglige utfordringer eller karriere endringer.

Rumensk Advisory Board

Oppgaven til MSM Romanias Advisory Board er å gi ekstern perspektiv og gjennomgang samt påvirkningsarbeid og støtte til skolens programmer, strategisk retning og overordnede mål. Nåværende medlemmer av advisory board inkluderer Steven van Groningen (Raiffeisen Bank Romania), Misu Negritoiu (ING Bank Romania), Peter de Ruiter(PWC Romania) og Sandra Pralong (Tidligere president, Fundatia Soros Romania), blant andre.

Karakteristiske kompetanse i MSM / MSM Romania MBA

 • Fremragende omdømme i ledelsen utdanning
 • Fortsetter arven lærere og ansatte i Romania topprangerte MBA-program
 • Globalt nettverk kunnskap samfunnet
 • 22-måneders, helg program
 • Alle studier foregår i Bucuresti
 • Du har valget mellom å studere på studiesteder i Nederland, Kina, Egypt eller Peru.
 • Interaksjon med høyt nivå rumenske ledere og gründere
 • Kombiner din profesjonelle karriere med MBA studium
 • Utmerket nasjonal og internasjonal fakultet
 • State-of-the-art MBA læreplanen med spesifikke smaker av landet
 • Anvende kunnskap og ferdigheter ervervet fra MBA klassen umiddelbart til ditt daglige arbeid
 • Bygge globale faglige og forretningsmessige nettverk gjennom MBA klassen og MSM globale alumni-nettverket
 • Få tilgang til et bredt rumensk og globale alumni-nettverk

Opptakskrav og prosedyre

Den viktigste forutsetning for opptak til MSM Romania EMBA-programmet er en solid faglig bakgrunn. Søkere må ha minst en bachelorgrad eller sin faglige tilsvarende fra et anerkjent universitet, fortrinnsvis med et fundament i økonomi og ledelse.

Ferdigheter i engelsk er helt avgjørende for å fullføre EMBA Program. Søkere, som tidligere utdanning har vært i et annet språk enn engelsk, må fremlegge bevis på ferdigheter i det engelske språket. Minimum TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk) score: 570 papirbasert TOEFL, 230 PC basert, 88 Internett-basert eller minimum IELTS score på 6,5. EN GMAT (Graduate Management Admission Test) score på minst 500 er ønskelig forutsetning for påmelding.

Fem eller flere år med ledelses erfaring er påkrevd. EN Erklæring om motivasjon så vel som to Anbefalingsbrev. Vennligst være komplett og nøyaktig ved utfylling av søknad form. Kun fullstendige søknader vil bli akseptert. Søknad sendes minst 6 uker før starten av programmet. Vennligst referer til nettstedet www.msm.nl eller www.msmro.org for program startdatoer og up-to-date innleggelser kriterier. Det vil være en en innleggelser intervju når søknaden er komplett.

Maastricht School of Management Romania forbeholder seg retten til å trekke seg tilbake, legge til eller endre et fordypningskurs eller for å endre tittelen på et kurs på grunn av utvikling markedstrender. Kandidatene er tatt opp på et konkurransedyktig grunnlag.

På søknadsskjemaet finner du en liste over tilleggskrav. Disse må sendes sammen med søknadsskjemaet til: MSM Romania
Opptakskontoret kontoret~~POS=HEADCOMP
Putul lui Zamfir, nr. 36
011684 Bucuresti
Romania

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato