Executive MBA i skipsfart og logistikk (The Blue MBA)

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

CBS Executive MBA i skipsfart og logistikk (AKA: The Blue MBA) har et rykte i verdensklasse i den maritime industrien og er spesielt designet for potensielle fraktledere.

Om CBA Executive MBA i frakt og logistikk

CBS Executive MBA i skipsfart og logistikk vil gi deg uovertruffen innsikt i skipsfartsøkonomi og moderne ledelsesteorier og deres anvendelse i den maritime sektoren.

En unik helhetlig tilnærming til frakt og logistikk

Gjennom programmet vil du lære å ta i bruk et helhetlig syn på skipsfart som integrerer kommersielle, teknologiske og økonomiske aspekter samt maritim lovgivning, supply chain management og lederutfordringer. Etter endt utdanning vil du ha utviklet en fullstendig forståelse av utfordringene i denne sektoren og ha full forståelse av bransjens behov i en verden der globalisering, forbedret konkurranse og hastigheten på teknologisk endring stiller stadig større krav til ledelsesevner. Følgende styrende temaer er tydelige gjennom hele programmet:

 • Markedsforståelse
 • Ledelse
 • Informasjonsteknologi
 • globalisering
 • Miljøspørsmål
 • Strategisk planlegging

Undervisningen foregår i toppmoderne anlegg i Danmark, Tyskland og Storbritannia.

Programoversikt

CBS Executive MBA in Shipping and Logistics (AKA: the Blue MBA) gir deg uovertruffen innsikt i skipsfartsøkonomi så vel som moderne ledelsesteorier og deres anvendelse i den maritime sektoren.

Topp internasjonalt nivå

Gjennom CBS Executive MBA i skipsfart og logistikk vil du lære å ta i bruk et helhetlig syn på skipsfart, integrere kommersielle, teknologiske og økonomiske aspekter samt maritim lovgivning, supply chain management og lederutfordringer. Du vil bli ført til det øverste internasjonale nivået i forretningsadministrasjon, og gjenspeiler behovene til industrien i en verden, der globalisering, økt konkurranse og hastigheten på teknologisk endring stiller stadig større krav til utøvende ledelsesevner.

Innhold og struktur

Forstå bransjen

Modul 1 vil gi deg en grunnleggende forståelse av skipsfartsindustrien. Fokus vil være på skipsfartens rolle i verdensøkonomien og en introduksjon til skipsfartsøkonomi.

Forstå det globale miljøet

Modulene 2 og 3 vil gi deg en bakgrunn for å forstå hvordan verdensøkonomien fungerer. Dette vil inkludere driverne for globalisering, handelsmønstre, styring av forsyningskjeden og de logistiske implikasjonene av denne utviklingen.

Fokus på maritime spørsmål

Modulene 4 og 5 er viet til bransjespesifikke spørsmål som gjenspeiler det helhetlige synet på virksomheten; de dekker maritim lov, skipsdesign og teknisk operasjonell styring, inkludert det viktige aspektet av utvikling av informasjon og kommunikasjonsteknologi.

Problemer med kjernestyring

Modulene 6, 7 og 8 vil fokusere på sentrale emner innen virksomhetsstyring, håndtere investeringsanalyse, økonomi og risikostyring, organisasjonsteori og selskapsstrategi.

Det integrerte strategiprosjektet (ISP)

Den siste delen av programmet er skrivingen av oppgaven, etter en tretrinnsprosess, der hvert trinn avsluttes av en muntlig presentasjon, og den endelige presentasjonen fungerer som det muntlige forsvaret av ISP / oppgaven. Målet er å demonstrere evnen til å analysere et praktisk problem i detalj, og ta utgangspunkt i all kunnskapen fra programmet. En introduksjon til hvert av de tre trinnene vil bli gitt i løpet av den siste modulen.

Format

CBS Executive MBA i frakt og logistikk er et modulært program med åtte ukers lange moduler planlagt i løpet av 22 måneder. Læring støttes av en virtuell plattform, der individuelle / gruppeoppgaver og gruppediskusjoner forbedrer læringsprosessen. Undervisning foregår i Danmark, Tyskland og Storbritannia. (Sted som kan endres.)

Hvor og når

Etterspørselen etter avansert utdanning innen faglige studieretninger har vokst de siste årene. Denne etterspørselen har oppfordret til et skifte mot bransjedrevne programmer der ledere i senior- og mellomkarriere søker høyere kompetanse.

Åtte moduler

Programmet består av åtte moduler, som hver blir fulgt av en individuell oppgave, pluss et sluttintegrert strategiprosjekt (ISP); som utgjør den endelige masteroppgaven.

Når du er uteksaminert fra studiet, vil du ha skaffet deg følgende:

Kunnskap

Du vil være konkurransedyktig for det internasjonale arbeidsmarkedet, ettersom du vil ha fått relevant og streng (= forskningsbasert) innsikt og kunnskap gitt av akademisk fakultet i samarbeid med ledere på høyt nivå. I programmet overføres tverrfaglig kunnskap gjennom workshops, seminarer og det tverrfaglige prosjektet - som kombinerer skipsfart, jus, økonomi, drift / forsyningskjedestyring, markedsføring, organisering og økonomi. Du vil tilegne deg innholdskunnskap så vel som sosial kunnskap gjennom mangfoldet i fakultet og klassesammensetning.

ferdigheter

Du vil ha teorier, metoder, verktøy som trengs for å forstå hele kompleksiteten i bransjen. Du vil også videreføre dine sosiale ferdigheter ved coachingsteknikker, forhandlingsferdigheter, konfliktløsning og mellommenneskelig kommunikasjonstrening.

Kompetanse

Du vil kunne bruke settet med teorier, metoder og verktøy, og du vil kunne løse strategiske, taktiske og operative problemer som dekker hele spekteret av forsendelsesrelaterte problemer. Du vil også kunne bruke sosiale ferdigheter for å demonstrere lederskap.

studiepoeng

60 ECT-poeng

Eksamen og læring

Executive MBA in Shipping and Logistics-programmet består av åtte en-ukers moduler pluss et avsluttende Integrated Strategy Project (avhandling). Alle moduler vil håndtere ledelsesspørsmål og personlig utvikling.

Om modulene

Hver modul gir en grundig introduksjon til lesestoff og motiverer deg for dine selvstendige studier. Du vil studere materialet mellom modulene og skrive en individuell eller gruppeoppgave for alle unntatt den endelige modulen. Gruppeoppgaver blir sterkt oppfordret til de to første modulene. Disse oppgavene vil så langt det er mulig fokusere på et problem relatert til ditt eget selskap.

Om det integrerte strategiprosjektet

For det endelige integrerte strategiprosjektet (ISP) bør emner velges for deres strategiske formål og integrerende karakter, og gi deltakende selskaper en verdifull og praktisk analyse. I prosessen med å jobbe med ISP-en vil du holde tre presentasjoner, den tredje og den siste fungerer som det muntlige forsvaret av ISP / avhandlingen.

Programinnhold Oversikt

Fire styrende temaer er tydelige gjennom hele programmet:

 • Lederutfordringer
 • Globalisering av verdensøkonomien
 • Implikasjoner av utvikling av informasjon og kommunikasjonsteknologi
 • Endringer i krav til logistikk.

Det endelige integrerte strategiprosjektet tjener to formål:

 • For kandidaten er målet å integrere alle emner som dekkes i programmet ved å bruke virkelige data om et problem relatert til kandidatens eget selskap.
 • For kandidatens selskap er målet å få en strategisk problemstilling grundig analysert, med foreslåtte løsninger og implementeringsplaner.

CBS Executive MBA i frakt og logistikk er et modulært program med åtte ukers lange moduler i løpet av 22 måneder, støttet av en virtuell plattform. Individuelle / gruppeoppgaver og gruppediskusjoner forbedrer læringsprosessen.

Verdenskjent fakultet

Foredrag blir holdt av en gruppe ledende verdenskjente eksperter fra forskjellige områder av den maritime næringen over hele verden.

Både CBS-bosatte fakultet og det eksterne fakultetet er blant gruppen av eksperter som er svært etterspurt som rådgivere og konsulenter til maritime institusjoner, selskaper og myndigheter. I tillegg til deres gode undervisningsevner og metoder, hjelper de studentene våre med å bygge et internasjonalt kontaktnettverk.

fasiliteter

Executive-bygningen på CBS er designet av Henning Larsen Architects og er preget av åpen plass, panoramautsikt over parken og mye naturlig lys. Å skape et inspirerende læringsmiljø der elevene våre kan trives er øverst på listen.

Enestående fasiliteter i hjertet av København

CBS er et moderne universitet med hovedcampus i moderne bygninger i Frederiksberg, i nærheten av hjertet av København. Executive MBA-programmene ligger i Råvarebygningen, tidligere råvarelageret i Porcelænshaven, et område som tidligere var okkupert av Royal Copenhagen Porcelain. Dette bygget er nå fantasifullt omgjort til et konkurransevinnende design av Henning Larsen Architects.

CBS-biblioteket

CBS Library, som også er Danmarks nasjonale bibliotek for bedriftsøkonomi og inneholder den mest omfattende katalogen med bøker om alle aspekter av organisasjons- og forretningsliv i Danmark. Med mer enn 300 000 bind og tilgang til mer enn 5000 elektroniske tidsskrifter og publikasjoner, er det det eneste stedet i Danmark der Executive MBA-deltakere kan glede seg over tilgangen til oppdatert kunnskap og forretningsundersøkelser. CBS Online Library forbedres kontinuerlig for å integrere e-ressurser i den tradisjonelle bibliotekssamlingen, slik at ansatte og studenter har enkel tilgang til alle e-ressurser både på og utenfor campus.

E-Campus

E-campus-plattformen er CBSs virtuelle campus. Her finner du informasjon om arrangementer, gjesteforelesninger og generell informasjon om hva som skjer på universitetet. Det gir deg også tilgang til alle nettressursene som er tilgjengelige fra steder utenfor campus.

CBSLearn

Dette er en sikker nettbasert kunnskapsdelingsplattform, som betyr at du vil kunne dele tanker og gi innspill til diskusjoner med andre Executive MBA-deltakere, uten at det blir offentlig kunnskap. Professorene bruker CBSlearn-plattformen for å laste opp materiale som brukes i klassen og / eller dele noen av mulighetene som deres enorme profesjonelle nettverk gir.

Livet på CBS

CBS campus dekker en stor del av Frederiksberg med forsknings- og undervisningsfasiliteter på Solbjerg Plads, Dalgas Have, Kilen (The Wedge), Howitzvej og Porcelænshaven. Hvert anlegg har en unik arkitektonisk stil og atmosfære som bidrar til å gjøre CBS til et spesielt sted. Som MBA-deltaker med base på Porcelænshaven, har du muligheter til å besøke de fleste stedene på campus. I hver av bygningene finner du datafasiliteter, rom for gruppearbeid og kafeer. Campusfasiliteter-siden inneholder mer informasjon om fasiliteter og fasiliteter som er tilgjengelige. Som Executive MBA-deltaker og alumnus vil du få tilgang til eksklusive MBA-arrangementer, hvor du vil få muligheten til å høre noen av de ledende foreleserne på forskjellige forretningsemner. Temaene for hendelsene varierer, og vi prøver å gjøre dem så mangfoldige som mulig for å dekke dine behov og få deg inspirert.

CBS Maritime

CBS Maritime ble lansert tidlig i 2013 og har som mål å koordinere den maritime virksomheten og kompetansen på CBS og utvikle maritim forskning og undervisning i nær tilknytning til næringslivet. Med CBS Maritime har Blue MBA og CBS maritim forskning blitt nært forbundet. Konsentrasjonen av maritim kompetanse på tvers av CBS maritime studieprogrammer og kurs samt forskningsmiljøet vil være til nytte for alle parter.

Uttalelser

Finn ut hva våre nåværende studenter og studenter sier om programmet, og lær hvordan CBS Executive MBA i frakt og logistikk har forbedret deres karriere.

Reisen avsluttes: Møt to CBA Blue MBA-kandidater rett før eksamen

I denne videoen, møte Captain Prashant S. Widge og Peggy Hoeegh Grays, mens de er i ferd med å oppgradere fra CBS Blue MBA. Bli med dem når de ser tilbake på de siste to årene og del takeaways fra MBA.

Den blå MBA forklart

I denne videoen forklarer CBS Blue MBA-programleder Irene Rosberg og deltakerne Adam Kobren og Monika Lemajic hvorfor Blue MBA er en utmerket passform for senior skipsfartnere over hele verden som ønsker å komme foran.

Skriftlige attester

"Deltakere i Blue MBA har en ideell plattform for å absorbere det beste fra internasjonal strategisk teori og praktiske tilnærminger til de vanskelige markedene som vi alle opererer i."

Anne H. Steffensen, generaldirektør for Danske rederiforbund

akkrediteringer

CBS Executive MBA i skipsfart og logistikk tilhører den eksklusive gruppen av globale handelshøyskoler som har trippelakkreditering (AMBA, EQUIS, AACSB), skiller programmet fra andre og sikrer at en MBA-grad fra CBS blir anerkjent, respektert og belønnet globalt .

Kvalitetssikring

For å sikre livslang kvalitet og global anerkjennelse av din MBA, er det viktig å vurdere akkrediteringer. CBS er blant den ene prosenten av handelshøyskoler i verden som har den etterspurte trippelakkrediteringen: AACSB, AMBA og EQUIS. Gjennom denne internasjonale og brede anerkjennelsen av kvaliteten på skolen og CBS Executive MBA i Shipping and Logistics-programmet, kan du være sikker på at de får den beste forretningsutdanningen. I tillegg er programmet også akkreditert av ACE og PIMS i Danmark.

Adgang

Krav

 • En bachelorgrad fra en anerkjent akademisk institusjon eller tilsvarende;
 • Graduate Management Admission Test (GMAT) eller lignende dokumentert kvalifikasjon;
 • Minimum fem års arbeidserfaring på et relevant felt;
 • To personlige anbefalinger.

Før innleggelse blir kandidater intervjuet, og en individuell vurdering av egnetheten til søkeren blir gjort basert på ovennevnte krav og resultatet av intervjuet. For søkere på lang avstand kan intervjuet gjennomføres på telefon.

Neste inntak og frist

Neste inntak for Executive MBA i Shipping and Logistics-programmet er september 2021. Alle søknadsskjemaer sammen med relevante dokumenter samt spørsmål om ytterligere informasjon bør rettes til programdirektør Irene Rosberg på ir.mba@cbs.dk.

Skjemaer som trengs

 • Applikasjonsform
 • Anbefalingsskjema
 • Sponsorform
 • Kontakt programleder Irene Rosberg på ir.mba@cbs.dk for å motta skjemaene.

Opptaksnemnda møtes hver uke, og søknader vurderes fortløpende, så vi oppfordrer deg til å søke så snart du har tatt avgjørelsen.

avgifter

Finansiering av MBA innen frakt og logistikk

Rundt 60% av alle deltakerne i Executive MBA Shipping and Logistics Program er sponset av arbeidsgiverne.

Avgiftsdetaljer:

Studieavgiften for studiet er DKK 320 000 (danske kroner) - eller ca. EUR 43 000 - som skal betales i fire like store rater på 80 000 DKK ved begynnelsen av hvert semester.

 1. DKK 80 000 - september 2021 (25 000 DKK refunderbart registreringsgebyr og 55 000 basert på en avtale etter mottak av akseptbrevet)
 2. 80.000 danske kroner - mars 2022
 3. 80.000 danske kroner - september 2022
 4. 80.000 danske kroner - mars 2023

Ikke-EU-deltakere må betale et tilleggsinntak på cirka 15 000 danske kroner.

Denne avgiften inkluderer ikke kursmateriell, reise- og overnattingskostnader.

Det danske sjøfartsfond

Det danske sjøfartsfondet støtter initiativer som tjener til å utvikle den danske maritime næringen, og som Executive MBA-deltaker som jobber i bransjen, kan du være kvalifisert for finansiering.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Copenhagen Business School (CBS) is a century-old institution and one of the largest business schools in Northern Europe with over 22,000 students in total. As one of just a handful of business school ... Les mer

Copenhagen Business School (CBS) is a century-old institution and one of the largest business schools in Northern Europe with over 22,000 students in total. As one of just a handful of business schools to be accredited by AMBA, EQUIS and AACSB, an MBA from Copenhagen Business School is a globally-respected qualification. Designed to offer a challenging combination of theory and practice, you will benefit from an unrivaled business focus that draws heavily from real-life scenarios. You will also develop a strategic understanding of the theories, concepts, and methods that drive managerial decision making in the 21st Century. Minimér
Frederiksberg , London , Hamburg + 2 Mer Mindre