Executive MBA, University of Hawaii, Vietnam Campus

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

University of Hawaii, Shidler College of Business har levert sitt førsteklasses Executive MBA-program som skal trene, veilede og forberede Vietnams toppledere som ønsker å heve deres ledelses- og ledelsesevner. Det er kjent som VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi startet sin første kohorte i 2001 og utvidet til HCMC i 2007.

Nettsted: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Dette 21-måneders executive format programmet tillater deltakere som bor i Hanoi eller Ho Chi Minh-byen, Vietnam for å opprettholde heltid lederstillinger mens tjene sin grad. Studentene vil lære av en integrert, moderne læreplan som inkorporerer kjernevirksomhetsdisipliner med banebrytende forretningspraksis, inkludert innovasjon og entreprenørskap, styring av informasjonsteknologi og e-business, supply chain management, wealth management og branding. Alle klasser holdes i Vietnam med en valgfri sommerstudie ved University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Et sentralt element i programmet er Business Practicum-prosjektet, slik at studentene kan engasjere seg i rådgivning i real-life.

MBA for ledere i Vietnam programmet har allerede vist seg å være enormt vellykket i å fremme mange kandidater karrierer for de siste 18 årene i Vietnam. Med over 700 alumni som har viktige forretningsposisjoner i alle økonomiske sektorer i Vietnam og over hele verden, tilbyr MBA for Executive i Vietnam et av de mest verdifulle forretningsnettene.

Således, med sin grad fra University of Hawaii, vil MBA for Executives in Vietnam kandidater vise seg at de har tillit og ferdigheter til å konkurrere om toppledere, ikke bare i Vietnam, men hvor som helst i verden.

Noen fakta:

 • Dette er det eneste AACSB-akkrediterte programmet som tilbys i Vietnam. AACSB ble grunnlagt i 1916 i USA for å gi akkreditering til virksomhetsskoler. Dens grunnleggere er Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University og andre prestisjetunge universiteter i USA. Det er kjent at mindre enn 5% av handelshøgskoler over hele verden holder denne eliten akkreditering. Ikke alle medlemmer av foreningen er akkreditert.
 • I 2018, amerikanske nyheter
 • I den største akademiske rangeringen av globale universiteter implementert av Center for World University Ranking for 2018-2019-perioden, ble University of Hawaii at Manoa rangert 306 av 18.000 universiteter over hele verden. Denne fantastiske rangeringen plasserer UH-Manoa i topp 1,7% av universiteter over hele verden. Harvard University rangert som nummer 1 i verden, etterfulgt av Stanford University ved nr. 2 og Massachusetts Institute of Technology nr. 3.

To treningssteder i Vietnam er Hanoi og Ho Chi Minh-byen. Du kan også velge å studere to sommerkurs i Honolulu, Hawaii, USA.

Klasserom Adresse: Suite 312, 3. etasje, Kontorsenter, Tårn C, N04 - UDIC Kompleks, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

E-post: embaha@hawaii.edu | Tlf: 84 24 7304 2688 | Mobil: 84 (0) 947 552 688

Læringsmål for MBA

 • Demonstrere og anvende kunnskap om de funksjonelle forretningsområder (beste forretningspraksis)
 • Kommunisere effektivt i skriftlige og muntlige presentasjoner og samarbeid
 • Forstå og anvende ledelseskompetanse til Asia-Pacific forretningsmiljø
 • Identifisere og analysere komplekse etiske og juridiske problemer
 • Demonstrere en forståelse av virkningen av teknologi på virksomheten

Programfunksjoner

 • Høyt rangert - University of Hawaii Shidler College of Business er kjent for sin ekspertise innen internasjonal ledelse og rangert blant de 25 beste utdanningsskolene i USA for internasjonal virksomhet av amerikanske nyheter
 • AACSB akkreditert - Det eneste AACSB-akkreditert MBA-programmet i Vietnam som sikrer en høykvalitets, relevant og internasjonalt anerkjent MBA.
 • Toppfakultet - Alle klasser er undervist i Vietnam ved University of Hawaii, fakultet som reiser til Vietnam for å levere sine instruksjoner og kursmateriale ansikt til ansikt. Fakultetet bruker en rekke interaktive læringsformater og metoder for å engasjere og utfordre erfarne bedriftsledere.
 • Asia-Pacific Focus - En pioner blant amerikanske handelshøyskoler i internasjonal virksomhet, skiller University of Hawaii seg gjennom sitt fokus på Asia-Stillehavsområdet. Shidler Business School fakultet har et forskningsfokus i dybdegående kunnskap om Asia-Stillehavs-spørsmålene og praksis.
 • Omfattende Alumni Network - Det er nesten 30.000 University of Hawaii Business School Alumni som bor i 40 land rundt om i verden. Vietnam Executive MBA-programmet har vært i drift i Hanoi siden 2001, i Ho Chi Minh-byen siden 2007, og har utviklet et etablert eldre alumni nettverk over Vietnam.
 • Fleksibel tidsplan - Executive MBA klasser er beleilig planlagt om natten og i helgene for å tillate travle fagfolk å delta på klassen, og fortsette å jobbe på heltid, samtidig som man oppnår en MBA-grad på 21 måneder.
 • Praktisk beliggenhet - Klasser holdes i moderne fasiliteter i Ho Chi Minh-byen og Hanoi, store sentre for handel, finans, kultur og turisme i Vietnam.
 • Rigorous Curriculum - Fakultet og læreplan som utfordrer elevene til å løse komplekse forretningsproblemer i et globalt miljø, bruke sterk analytisk og strategisk tenkning til mangesidede forretningsspørsmål, og å utvikle sofistikerte ledelsesevner.
 • Diverse Executive Studenter - Vietnam statsborgere eller utenlandske statsborgere som bor i Vietnam er velkomne til å søke med klasser som vanligvis består av 35-40 studenter fra hele verden med i gjennomsnitt 5 til 10 års arbeidserfaring.
Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Executive MBA University of Hawaii Study in Hanoi or Ho Chi Minh City, Vietnam

Executive MBA University of Hawaii Study in Hanoi or Ho Chi Minh City, Vietnam Minimér