Read the Official Description

Igjen ny pedagogisk tilnærming verden

Fleksibiliteten av dagens trening: til hver sin rytme og sitt liv

  • 1 dynamisk modell: verksteder, workshops og prosjekter
  • Bærekraftig tempo 1: 1 kveld per uke (3t) + en lørdag per måned (7H)
  • En opplæring for ledere: treningstid er kompatibel med faglige mål (15 til 18 måneder, avhengig av integrering holdenhet)
  • En tilpasningsdyktig modell: systemet tillater både forsiden at fjern for alle hendelser, herunder prosjekter for å håndtere eventuelle uforutsette
  • En fleksibel læring: Det er mulig å nå veien under trening

Den "PLUS"

  • Personlig Utvikling / Ledelse
  • Coaching for realisering av profesjonelt prosjekt
  • Stige i ledelsesmessige og teknologiske ferdigheter
  • Et utvalg av 4 MBA i hjertet av digital transformasjoner
  • En uke på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovative pedagogikk Ionis gruppe som er egnet for de mest krevende ledere

Ved å bli med Executive MBA Ionis-STM, tilgang pedagogikk IONIS: systematisering av prosjektet modus, gange verksteder og workshops, intensives og dykk. Disse metodene har oppstått i våre skoler, og har spredt. TIL Ionis-STM, er de tilpasset til opplæring av kadrene å respektere sin identitet, mens innføre dem til disse aktive undervisningsmetoder. Instruktørene er alle fagfolk av høy aktivitet i daglig kontakt med teknikker, ferdigheter, kunnskap og resonnementer som de sender til de gruppene de coachent i en kollektiv dynamisk.

Tittel RNCP

For hver av hans MBA, Ionis-STM leverer som en ekspert RNCP nivå I.

Hvem er dette MBA?

Til alle ledere som ønsker å gå raskere i forståelse av moderne problemstillinger og mestring løsninger for å løse dem. Tempoet er satt opp for å være kompatibel med de alvorlige begrensninger som er deres. Selv designet for den digitale tidsalder, beholder de løsningene som gir fleksibilitet, den eneste garanti for å fullføre kurset i god stand.

Mål MBA

Den kvantitative eksplosjon av digitale data har motivert fremveksten av Big Data revolusjon ble den nye territoriet til utvikling og verdiskapning for bedrifter. Data fra flere kilder (kjøp eller nettleserhistorikk, preferanser på sosiale nettverk, bedriftsintern data, etc.) er smart forvandlet av Big Data teknologier og metoder relevant informasjon. Denne informasjonen blir brukt av markedsføring fagfolk til å avgrense målretting og analysere alle aspekter av forbrukeratferd.

Utfordringen for selskapets størrelse som det er å forstå oppførselen til potensielle og eksisterende kunder, forutse deres behov, etablere eller riktig markedsføring kampanjer og tilpasse selskapets strategi markedets forventninger. MBA Ledelse og Big Data Ledere vil trene som vil konvertere digitale data til strategisk informasjon ved å gi en økonomisk og strategisk fordel avgjørende for deres virksomhet.

Program taught in:
Fransk

See 3 more programs offered by Ionis School of Technology and Management »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
15 - 18 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato