Executive MBA - Internasjonalt akkreditert program i Roma

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

3 grunner til å søke på din SSM MBA i dag

 1. Vår MBA-grad er akkreditert i USA og EU.
 2. Fullfør MBA på ett år!
 3. Studer i det vakre historiske sentrum av Roma, Italia!

akkrediteringer

 • INSEEC er et universitet akkreditert i henhold til lovene fra departementet for offentlig utdanning i Frankrike og EU.
 • SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkjente skole
 • SSM er akkreditert gjennom IACBE
 • SSM er en kvalitetssertifisert institusjon for høyere utdanning, sertifisert av EduQua
 • SSM er en akkreditert institusjon av det amerikanske departementet for veteransaker

Executive MBA-programmet ved Swiss School of Management er designet spesielt for høyt oppnådde forretningsfolk som ønsker å videreutdanne seg. Programmets innovative læreplan og samarbeidende læringsmiljø hjelper deg å bruke kunnskapen og ferdighetene dine til problemer du står overfor i dagens marked. Et enestående fakultet utsetter deg for banebrytende ideer og praksis.

Studiet er basert på en felles kjerneplan for 12 generelle ledelseskurs, 3 fordypningskurs og et avhandlingsprosjekt eller forretningsplan. Den er designet for å utstyre fagpersoner med kompetansen som kreves for en vellykket karriere på ledelsesnivå og utover.

Felles læreplan

 • Ledelse og organisasjonsatferd
 • Human Resource Management
 • Internasjonale forhandlingsferdigheter
 • Strategisk finansiell ledelse
 • Se en fullstendig liste over kjerneklasser på vår hjemmeside!

Studentene skal oppgradere med en Master of Business Administration Degree. Du kan velge en av følgende spesialiseringer:

Global ledelse

Inntakskrav

Du trenger en bachelorgrad og minimum 3-års erfaring i en ledende stillingsstilling for å søke på Executive MBA-programmet. Hvis du ikke har en bachelorgrad, kan vi også hjelpe deg med å få en gjennom vårt integrerte BBA / MBA-program, så lenge du har riktig arbeidserfaring.

Programinntak

Programmet varer 12 måneder og har inntak i begynnelsen av hver måned.

Uttalelser

"Jeg er en arbeidende person og begynte i SSM som en voksen student fordi jeg ønsket å forfølge en forretningsadministrator. SSM gir den slags trening jeg trenger. Klassene holdes i små grupper i en familieatmosfære der studenter og forelesere samhandler med letthet. Jeg må takke foreleserne for oppmerksomheten som er dedikert til hver enkelt av oss i klassen. Dette har bidratt til å bygge min selvtillit. Jeg ser frem til å fortsette min faglige utvikling på SSM. "

Jazzi F. G
SSM DBA Student


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er utmerket. Instruktørene gir all nødvendig kunnskap og deler sine erfaringer som er nødvendige for å lykkes i et konkurransedyktig miljø. Hvis du studerer hardt i klasserommet mens du er på fritiden du søker kontinuerlig på interessante jobber, vil du ikke ha noen problemer med å finne jobb. Jeg ble tilbudt to stillinger i løpet av studiene mine. Jeg har bestemt meg for å godta en ny utfordring i Storbritannia. Til tross for at jeg endret land, fortsetter jeg å studere ved Swiss School of Ledelse, Roma gjennom fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) Degree-programmet ved SSM. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA-student


"Jeg gikk til Swiss School of Management i Roma for programmet BBA med to priser, og jeg er sikker på at jeg gjorde det! Klassestørrelsene var gode, lærerne var nyttige og jeg ble ansatt allerede før jeg ble uteksaminert. Nå er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "

Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som student som studerte i Amerika i lang tid, la jeg merke til at det er mange studenter som kan gjøre det jeg allerede gjør. SSM gir meg det ekstra steget fremover i livet mitt og min karriere som jeg ikke kunne be om andre steder! "

Masaharu Kakumoto

SSM BA (Hons) student


Send søknaden din eller spørsmål du har til følgende e-postadresse: info@ssm.swiss. Du kan laste ned søknadsskjemaet vårt og finne de komplette søknadsprosedyrene på nettstedet vårt på https://ssm.swiss/execution-mba-degree/.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Les mer

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Minimér