Igjen ny pedagogisk tilnærming verden

Fleksibiliteten av dagens trening: til hver sin rytme og sitt liv

  • 1 dynamisk modell: verksteder, workshops og prosjekter
  • Bærekraftig tempo 1: 1 kveld per uke (3t) + en lørdag per måned (7H)
  • En opplæring for ledere: treningstid er kompatibel med faglige mål (15 til 18 måneder, avhengig av integrering holdenhet)
  • En tilpasningsdyktig modell: systemet tillater både forsiden at fjern for alle hendelser, herunder prosjekter for å håndtere eventuelle uforutsette
  • En fleksibel læring: Det er mulig å nå veien under trening

Den "PLUS"

  • Personlig Utvikling / Ledelse
  • Coaching for realisering av profesjonelt prosjekt
  • Stige i ledelsesmessige og teknologiske ferdigheter
  • Et utvalg av 4 MBA i hjertet av digital transformasjoner
  • En uke på en "spot" International (New York, San Francisco eller Shanghai)

Den innovative pedagogikk Ionis gruppe som er egnet for de mest krevende ledere

Ved å bli med Executive MBA Ionis-STM, tilgang pedagogikk IONIS: systematisering av prosjektet modus, gange verksteder og workshops, intensives og dykk. Disse metodene har oppstått i våre skoler, og har spredt. TIL Ionis-STM, er de tilpasset til opplæring av kadrene å respektere sin identitet, mens innføre dem til disse aktive undervisningsmetoder. Instruktørene er alle fagfolk av høy aktivitet i daglig kontakt med teknikker, ferdigheter, kunnskap og resonnementer som de sender til de gruppene de coachent i en kollektiv dynamisk.

Tittel RNCP

For hver av hans MBA, Ionis-STM leverer som en ekspert RNCP nivå I.

Hvem er dette MBA?

Til alle ledere som ønsker å gå raskere i forståelse av moderne problemstillinger og mestring løsninger for å løse dem. Tempoet er satt opp for å være kompatibel med de alvorlige begrensninger som er deres. Selv designet for den digitale tidsalder, beholder de løsningene som gir fleksibilitet, den eneste garanti for å fullføre kurset i god stand.

Mål MBA

Google, Facebook, YouTube, Dailymotion, Linkedin, Instagram, paybal, eBay ... gigantene i dag ble født startups i går. teknologiske applikasjoner, innovative tjenester som tilbys til bedrifter og enkeltpersoner er alle kreasjoner som følger oss daglig og som er fra intelligens og dristige entreprenører. MBA Innovasjon og entreprenørskap vil danne den "visjonære" som vil bringe i sine forretningsmuligheter for verdiskaping, nye varer og tjenester, nye markeder.

Det vil også trene de som ønsker å påta seg utfordringen med å skape sin egen virksomhet og gi dem kunnskap til å etablere strategi for sin utvikling, å forstå risikoen, til å lede og motivere team for å skape noe nytt hele tiden. Den MBA Ledelse og Cyber-sikkerhet tog eksperter som vil være i stand til å tilby et trygt miljø for innsatsen og utfordringene i utviklingen av moderne bedrifter.

Program undervist i:
Fransk

Se 3 flere kurs fra Ionis School of Technology and Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
15 - 18 måneder
Heltid studier
Deadline