Read the Official Description

Hvis du identifisere deg med noen av disse tilfellene, er dette programmet!

 1. Du ønsker å fremme din sektor og utvikle seg faglig i din nåværende ytelse.
 2. Jeg ønsker å lede en avdeling i ditt nåværende selskap eller et selskap innenfor din bransje og yrke.
 3. Du har illusjon å påta seg og møte utfordringen med å skape din bedrift eller noen initiativ på egen hånd.
 4. Du ønsker å spesialisere seg i business management innen infrastruktur.
 5. Du tenker på muligheten til å utvikle seg i Latin-Amerika eller Spania, og du kan dele erfaringer med andre fagfolk som deg i en kosmopolitisk by som Madrid.

Globaliseringsprosessen som produserer i dag fører, til alle fagfolk generelt og industrielle ingeniører spesielt behovet være åpen for geografisk mobilitet, avhengig av hvilke muligheter som kan oppstå i andre land.

I det internasjonale markedet må vi understreke viktigheten av prosjekter i infrastruktur, energi og industri, på grunn av behovet for landene i bærekraft.

Denne type prosjekter krever at vi skal være forberedt på:

 • Håndtere komplekse prosjekter effektivt.
 • Implementering av strategier for internasjonalisering og diversifisering.
 • Innlemming bærekraft faktor i forretningsstrategi.
 • Regissert arbeidsgrupper utvikle lederegenskaper og teknikker for menneskelig ressursforvaltning.
 • Juster dagens behov for selskaper i prosjektledelse med undervisning i "beste praksis" markedet.

International MBA gir den kompetansen som trengs for å gjennomføre disse funksjonene, og er i stand til å danne de beste fagfolk til å kunne styre slike prosjekter.

Introduksjon

The Executive MBA i selskaper i byggebransjen har blitt, etter sytten utgaver undervist både i Madrid og Barcelona, ​​en referanse i sektoren som et opplæringsprogram på business management i Spania og Latin-Amerika.

Siden 2010, da den internasjonale versjonen ble lansert, er de deltakende studenter fra atten latinamerikanske land, med støtte og samarbeid i Organisasjonen av amerikanske stater (OAS).

Den nåværende situasjonen i byggenæringen globalt og behovet for å fremme internasjonalisering av selskaper er grunnen for å presentere dette internasjonalt program spesielt rettet mot fagfolk fra både europeisk og amerikansk spansktalende kontinentet.

Generell informasjon

 • bolig fase:
  Bolig fase av Master foregår i Madrid.
 • kvalifisering:
  Deltakere som passerer alle fag og hell forsvare sitt prosjekt vil få tittelen "Executive MBA i International Business Sector Construction." Utstedt av EOI School of Industrial Organization (EOI Samme Study) og Structuralia.
 • Pris:
  Den totale prisen for Master akademisk totalt $ 22 650.
 • Stipend og rabatter
  Stipend OAS (Organisasjonen av amerikanske stater):
  Rettet mot studenter som oppfyller opptakskrav merket med nasjonalitet og / eller permanent lovlig opphold i noen av medlemslandene i OAS (de fleste av kontinentet).
  Begrenset antall stipend vil bli tildelt servert grunnlag for studenter som oppfyller kravene.
  Ber om informasjon om forholdene i bistanden.
 • 10 dager i Madrid

Til hvem det er adressert

Fagfolk og ledere med en universitetsgrad med minst fem års erfaring i ansvarsfulle stillinger som ønsker å utvide sine kunnskaper med en solid virksomhet opplæring.

Hoved er undervist hovedsakelig elektronisk skjema med kontakt klasser gjennom videokonferanse, arbeid i grupper, diskusjonsfora ... Treningen avsluttes med et ansikt elleve dagers periode i Madrid. Denne metodikken gjør deltakerne til å kombinere trening med sin personlige og faglige aktivitet.

Programmet er utviklet for ledere med yrkeserfaring på minst fem år, og med teknisk universitetsgrad eller høyere som ønsker å gå videre i sin karriere.

Formatet på selve programmet tiltrekker seg en svært internasjonalisert faglig profil samarbeids ånd og ivrig etter å vite mer dypt og direkte særegenheter til det internasjonale markedet. Av forskjellige nasjonaliteter, opplæring og karriere har det til felles spenning, mangfold og rikdom som gjør at samarbeid og suksess utenfor våre grenser.

Hvis din erfaring er mindre enn 3 år Spør oss om andre MBAs av interesse.

Program

Academic Program Executive MBA i International Business Sector Infrastruktur er strukturert i tre store treningsområder, hver fokusert spesielt på de nye utfordringene i internasjonalisering av sektoren.

 • Den første tar for seg strategisk fokus for selskapet. Studentene skal lære de ulike verktøy for strategisk analyse og analysere både den nåværende situasjonen for sektoren, slik som de forventet i fremtiden, slik at den er i stand til å foreslå flere mulige strategier for å løse ansiktet denne usikkert miljø.
 • Den andre gir studentene med en ny global visjon av forvaltningen av selskaper i byggebransjen, slik at i deres fagfelt er i stand til å bidra til å møte de behov og bekymringer i samfunnet med en ny tilnærming, ikke bare mer effektiv og lønnsom, men også bærekraftig og mer klar over våre behov og vårt ansvar.
 • Endelig tredje trening områdeforvaltning tar for byggebransjen. Det er nettopp disse fagområdene som i dag utvikler seg og gir opphav til nye former for styring og finansiering mer komplisert, men mer effektiv. Som de forskjellige moduser av strukturert finans integrert forvaltning av store nøkkelferdige prosjekter, nye tilnærminger til internasjonal handel ledelse, kontrakt ledelse og administrasjon, osv ...

Programmet har totalt 650 t. fordelt i de følgende moduler:

Strategisk ledelse i foretakene Infrastruktur

 • strategisk retning
 • Internasjonalisering: Behov
 • Diversifisering: Sprengning risiko
 • Innovasjon i etablering og bedriftsutvikling
 • Bærekraft: Nye forretningsmuligheter

Styring Bedrifter i infrastrukturen sektor

 • lederegenskaper
 • økonomistyring
 • beskatning
 • Human Resources
 • markedsføring
 • Regelverket og juridisk rådgivning
 • Det sosiale miljøet
 • prosjektledelse

Virksomheten av et selskaps infrastruktur sektor

 • kommersiell business management
 • Internasjonal virksomhet
 • kontraktstyring
 • Kjøp og underleveranser
 • Prosjektfinansiering finansiering~~POS=HEADCOMP

Mål

Hovedmålet med dette programmet er å utdanne ledere med en strategisk visjon i ledelsen av selskapene i infrastruktur sektor, gi dem en oversikt over virksomheten og kunnskap, verktøy og ledelse ferdigheter som er nødvendige for å lykkes med å utvikle sin ledelse.

Denne nye utgaven av Executive MBA har blitt redesignet for å møte opplæringsbehov presentert av store og mellomstore bedrifter i infrastrukturen sektoren i Europa og Amerika som er gitt den nåværende økonomiske situasjonen, har implementert strategier for internasjonalisering og diversifisering. Sektor selskaper skal nå kunne ikke bare å utvikle sivilingeniørprosjekter eller bygning i sine hjemland, men de krever utfordringen for finans, co-finans, drifte, vedlikeholde og administrere visse infrastrukturprosjekter og tjenester publikum i andre land.

Til dette legges behovet for å innlemme bærekraft faktor i forretningsstrategi å gjøre bærekraftig bygging og møte behovene til stede uten at det går ut ressurser for fremtidige generasjoner.

Men vi ser også bærekraft faktor som en mulighet til å delta i fremtidige virksomhet og innlemme innovasjon som en viktig virksomhet faktor, og vekst.

For å møte disse utfordringene det er nødvendig å tilpasse organisasjonen til den nye strategien, og det er derfor nødvendig å ha noen erfaring ingeniører, men godt trent i ledelsen av selskaper. Utfordringen er komplisert av behovet for å innføre nytt utstyr i land som satser både kommersielle strukturer og driftsstøtte (juridisk rådgivning, innkjøp, menneskelige ressurser, etc ...).

Klart tilstrekkelig opplæring i strategisk ledelse av internasjonalisering og diversifisering vil være det mest effektive verktøyet for å møte de nye utfordringene.

sertifisert

Studenter som fullfører kurset får tittelen "Executive MBA i International Business Sector Construction" utgitt av EOI School of Industrial Organization (EOI Samme Study) og Structuralia.

Program taught in:
Spansk

See 1 more programs offered by Structuralia »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Okt. 2019
Duration
650 timer
Heltid studier
Pris
22,650 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato