Oversikt

Forbered deg på utfordringene med å organisere og administrere komplekse helsetjenester, har vår Executive MBA Healthcare blitt utnevnt av NHS Leadership Academy.

Designet for de som ønsker å fortsette sitt fokus på helsevesenet, samtidig som de mottar en bred MBA-utdanning, utvikler den din kompetanse til å generere verdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øker din evne til å jobbe med andre for å oppnå vellykket forandring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de som fokuserer på helsetjenester, gjennomføre to spesialdesignede moduler. Moduler ledes av akademikere hvis forskning fokuserer spesielt på helsestyring og inviterte eksperter fra helsesektoren.

Denne spesialismen støttes av Business School senter for helse innovasjon, ledelse og læring , et ledende senter for forskning i ledelse og organisasjoner i helsevesenet. Det vil gi deg et generelt ledelsesperspektiv på virksomhetens funksjoner og hvordan de kan integreres med et raskt skiftende miljø, sammen med en oppdatert kunnskap og forståelse av virksomhetenes virksomhet og de praktiske ferdighetene du trenger for å håndtere dem. Kursdeltakere har vanligvis minst fem års ledelseserfaring, mens gjennomsnittet er mer enn 10 år.

Våre Executive MBA studenter kommer fra hele verden, inkludert Afrika, Australia, Europa og Fjernøsten, og Storbritannia. Du vil studere sammen med deltakere fra private, offentlige og ideelle organisasjoner, som tilbyr bred erfaring, nye perspektiver på forretningsprosesser og eksepsjonelle nettverksmuligheter.

Nottinghams ideelle beliggenhet og gode transportforbindelser tillater ledere hvor som helst i Storbritannia eller i utlandet for å delta.

Som vi setter pris på at du må planlegge din Executive MBA nøye for å passe inn i arbeidet ditt og andre forpliktelser, tilbyr vi maksimal fleksibilitet, slik at du kan imøtekomme dine studier i din livsstil. Du kan velge mellom flere utgangspunkter gjennom året, variere antall moduler du tar hvert år i henhold til dine forpliktelser, og kan spre kostnadene ved å betale for hver modul mens du går videre.

Finne ut mer.

Kursdetaljer

Du vil ta en rekke kjernemoduler, designet for å forbedre ledelsens kunnskaper og ferdigheter, og to spesialisthelsetjenestemoduler. Valgfrie moduler lar deg konsentrere deg om mer spesifikke fag i henhold til dine interesser og karriere krav.

Dette programmet innebærer å jobbe med kursmedlemmer fra en rekke industrielle og kommersielle bakgrunner. Det tar sikte på å forbedre beslutningsprosesser og produsere ledere av høyeste kvalitet.

Modulene tilbys vanligvis i løpet av dagen og kvelden hvert år, med noen intensive alternativer tilgjengelig over en uke. Den siste fasen av Executive MBA Healthcare innebærer en person eller gruppe helsetjenester ledelse prosjekt med en individuell rapport.

evaluering

Du vil bli vurdert gjennom en kombinasjon av kurs og / eller en to-timers eksamen ved slutten av det relevante semesteret.

Inntakskrav

2: 1 (eller internasjonal ekvivalent) i enhver disiplin med relevante faglige kvalifikasjoner også vurdert; pluss fem års fullstendig arbeidserfaring

Engelskspråklige krav

IELTS: 6,5 (ikke mindre enn 6,0 i noe element)

Karriere

Profesjonell akkreditering

Dette kurset er utnevnt av NHS Leadership Academy som en del av NHS MBA-programmet.

Karriere destinasjoner

Vår MBA gir en utmerket plattform for karriereforbedring, karriereendring eller entreprenøraktiviteter.

Graduate destinasjoner inkluderer:

  • ledelseskonsultasjon
  • Finans og regnskap
  • menneskelige ressurser
  • markedsføring / salg
  • informasjonsteknologi
  • drift og logistikk

Bedrifter og organisasjoner våre kandidater har gått på jobb for inkluderer Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Røde Kors og Santander Group.

Postgraduate karriere team

MBA-studenter drar nytte av støtten fra vår postgraduate karriere team som vil hjelpe deg å utforske dine karrieremuligheter og utvikle dine fremtidige karriere planer. MBA Personlig og Profesjonell Utvikling Program kombinerer karriereutvikling og kompetanseutvikling aktiviteter, suppleres av individuelle karriere konsultasjoner og nettverk hendelser.

Gjennom en kombinasjon av dine akademiske studier og karrierehjelpen tilbyr MBAen en utmerket plattform for karriereforbedring, karriereendring eller entreprenøraktiviteter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurs fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Sist oppdatert Februar 18, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 - 4 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato