Executive MBA - Global

Generelt

Programbeskrivelse

Henley Executive MBA - Global In A Nutshell

 • Start: oktober og mars
 • Varighet: 21 måneder (med 9 måneders forlengelsesalternativ)
 • Workshops: 61 dager, stort sett torsdag til søndag
 • Verkstedsteder:
  • 32 verksteddager i München med din regionale gruppe på 15 erfarne ledere
  • 29 verksteddager i Storbritannia, Danmark, Sør-Afrika og Kina / USA med din europeiske gruppe på 60 erfarne ledere
 • e-ressurser: e-læring online databaser
 • ECTS: 90
 • Språk Engelsk
 • Fakultet: UK International
 • Veiledere: Fagområder professorer Personlig veilederstøtte
 • Avgift: 46.500 €, Early Bird for tilbud akseptert av to måneder før programstart: 39.000 € - alltid ekskl. Reisekostnader.

Vær leder du ønsker å være

Henley Executive MBA - Global er en intens og givende opplevelse. Det er utfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfeller er det livsendrende.

Trippel akkreditert av AMBA, EQUIS og AACSB, og blant de mest anerkjente MBA-er i verden, er Henley Executive MBA - Global designet for å hjelpe deg med å oppnå best mulig resultat i virksomheten og i livet. Fordelene kan tydelig måles, og tilbyr et betydelig avkastning på deg personlig og, bredere, til ditt selskap.

Henley Executive MBA - Global er for erfarne og ambisiøse ledere som ønsker å utvikle sin lederegenskaper og ledelseskompetanse. Programmet er strukturert slik at du kan fortsette å jobbe på heltid og å studere MBA på deltid, og koble læringen din til gjeldende globale og relevante organisatoriske problemer. Det er ideelt hvis du ikke kan ta betydelig tid ut av arbeidsplassen for å studere og ønsker større fleksibilitet over hvordan, når og hvor du oppnår din MBA-grad. I løpet av de 21 månedene av programmet, vil du studere og dele erfaringer med likesinnede fagpersoner fra et bredt utvalg av ledelsesbakgrunn, næringsliv og internasjonale lokasjoner.

Ta fatt på Henley Executive MBA - Global for en berikende opplevelse som vil koble deg til global virksomhet og et verdensomspennende nettverk. Du vil finne det som en av de mest verdifulle investeringene i deg selv du kan gjøre.

Programoversikt - Modular, International

Henley Executive MBA - Global er et deltidsstudium som leveres gjennom individuell og gruppestudie, ansikt til ansikt workshops og 24/7 e-læringsressurser.

Programmet består av tre viktige trinn (90 studiepoeng) med valgfri tildelingsstruktur for vellykket gjennomføring av hvert trinn:

Fase 1: Grunnleggende forretningsstiftelser (sertifikat)

Du vil lære om de grunnleggende forretningsaspektene ved å lede en organisasjon, for eksempel å lede mennesker, drift og økonomi. Denne fasen handler om å utvikle et sterkt fundament på tvers av en rekke forretningsfunksjoner.

Fase 2: Strategi

I dette stadiet får du større kunnskap om styring av interessenter og konteksten rundt forretningsvalgene som trengs for å danne en robust strategi.

Fase 3: Ta ledelse til et høyere nivå (mastergrad)

Du vil undersøke kompleksiteten i endringer i organisasjoner og hvordan du kan påvirke og lede et selskap gjennom dem.

Programmet legger vekt på generelle ledelseskonsepter, og det er grunnen til at Personal Development-modulen flyter gjennom alle stadier av Henley Executive MBA - Global, noe som tillater en integrert prosess mot personlig vekst.

Workshopene ledes av fakultetets medlemmer i verdensklasse fra Storbritannia og International Fellow Network. I løpet av studiene dine vil du skrive ni individuelle oppgaver, designet for å forbedre effektiviteten på lang sikt. Oppgavene gir muligheter for øyeåpning for å integrere teori med praksis og kan brukes umiddelbart med maksimal påvirkning på arbeidsplassen.

Henley Executive MBA - Global er arrangert rundt studiemoduler som leverer et omfattende og omfattende rammeverk for studiene dine:

Fase One
 • Grunnleggende forretningsstiftelser
 • Ledelse
 • Administrere prosesser
 • Administrere økonomiske ressurser - bo
 • i virksomhet Managing People - Fremme kreativitet
Fase to
 • Strategi
 • Strategi - Utforsk spaker
 • Internasjonal virksomhet - Flytte ut studietur Kina eller USA
 • Strategisk markedsføring - tilgang til markeder
 • Bedriftens omdømme
 • Studietur Sør-Afrika - Leading with Humanity
Fase tre
 • Å ta lederskap til et høyere nivå
 • Ledelse
 • Management Research Challenge - Integrering med fokus
 • Valgfri modul

I tillegg er det en rekke valgfrie moduler som lar deg spesialisere deg, et anvendt forretnings- eller virksomhetsprosjekt, og to internasjonale studiebesøk

Henley Executive MBA - Global starter to ganger i året, i mars og oktober, og er målrettet mot å vare i 21 måneder med mulighet for en forlengelse på 9 måneder.

Læringserfaring - Testing av teori i praksis

Programmet kombinerer den teoretiske og virkelige kunnskapen fra våre akademikere. Det gir praktisk anvendt læring med sikte på å bringe virksomheten til liv og sikre en streng og avrundet læringsopplevelse.

Vi forstår det i karrieren din, at du kanskje allerede har vært der, gjort det. ' Dette støtter vår tro på at den mest meningsfylte innsikten kommer fra læring ved å gjøre. Vi organiserer vår undervisning rundt virkelige verdener dilemmaer og forretningsvalg.

De som jobber mens de studerer for sin Henley Executive MBA - Global, kan gi betydelig verdi tilbake til arbeidsgiverne. Kunnskapen og ferdighetene du utvikler fra vårt meget praktiske program, kan brukes umiddelbart på arbeidsplassen. Vurderte oppdrag kan være basert på aktuelle problemstillinger, og skaper et verdifullt bidrag til organisasjonen din.

Henley Executive MBA - Global gir konkrete, betydningsfulle og varige ferdigheter, kunnskaper og forbindelser.

Samarbeid

Henley er stolt av sitt rykte for å være inkluderende, vennlig og støttende. Henley legger vekt på samarbeid fremfor konkurranse. Henley Executive MBA - Global er svært deltakende og interaktiv - vi verdsetter både individuelle bidrag og teambasert læring. Programmedlemmer kommer fra en rekke forskjellige sektorer, med forskjellige ferdigheter og kulturelle orienteringer, som uunngåelig skaper utfordringer for team underveis.

coaching

Vi coacher deg i teamarbeid, styringsprosesser, påvirkende ferdigheter, prosjektledelse, tilrettelegging og konfliktløsning - alle viktige ferdigheter for deg å ta tilbake til ditt eget arbeidssted.

Personlig utvikling

Hos Henley anerkjenner vi at et av dine viktigste mål er å utvikle deg selv som individ. Vi jobber med dine styrker for å utvikle og finpusse lederegenskaper og forberede oss på utfordringene til seniorledelse. Vi ser personlig utvikling som ryggraden i programmet vårt, ikke som en modul som skal studeres separat.

Personlige veiledere

I løpet av studiene dine vil du bli coachet og støttet av våre personlige veiledere. De samarbeider tett med deg for å støtte deg i alle aspekter av lærings- og personlig utvikling og hjelpe deg med å komme deg videre gjennom programmet.

Ditt globale støttenettverk - i og utenfor programmet

I Henley Executive MBA - Global er du en del av tre nettverk du kan dele, lære og utvikle i programmet: et regionalt "hjemmenettverk", et "europeisk nettverk" og Henleys unike globale alumni-nettverk.

Samarbeid på tvers av bransjer, funksjonell bakgrunn og spesialisering er et sentralt aspekt ved læring i Henley Executive MBA - Global. For å fremme denne utvekslingen samarbeider du på tre nivåer:

Ditt 'regionale hjemmenettverk'

Hver student velger et hjemmecampus fra Henley-campusene i München, København, Helsingfors og Henley i Storbritannia. På dette hjemmecampus studerer de omtrent programmet (32 dager). I München blir det vanligvis levert workshops torsdag til søndag på Henley Germany Campus på Maximilianstraße 40 i München sentrum. I disse workshopene samles rundt 15 studenter for intense workshops. Disse bevisst små klassestørrelsene sikrer individuell oppmerksomhet og interaktive økter. For øyeblikket samler de München-baserte programmene fagfolk fra 15 land.

Ditt "europeiske nettverk"

De regionale verkstedene blir supplert med workshops der studentene fra München møter sine jevnaldrende fra København, Finland og Storbritannia i felles workshops med 60 studenter. Disse finner sted i Storbritannia (4 7 dager), København (4 dager), Sør-Afrika (7 dager) og Kina / USA (7 dager) og gir rom for rike og intensive internasjonale og interkulturelle opplevelser.

Alumni-nettverket ditt

Fra første dag av programmet slutter studentene seg til Henleys alumni-nettverk med mer enn 76.000 studenter over hele verden. De har tilgang til kompetanse, erfaring og morsomme mennesker både for jobb og fritid. Tilkoblingen mellom alumer er sikret gjennom Henleys nettsamfunn Henley Live.

Sist oppdatert sep. 2019

Om skolen

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Les mer

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Minimér