Read the Official Description

Executive MBA - Durham-EBS (dual award)

Du vil studere på to UNESCOs verdensarvsteder - Durham i Storbritannia og Øvre Midt-Rhinen-regionen i Tyskland. Siden Durham-EBS Executive EMBA leveres helt på engelsk i klasserom, kan du fortsette å jobbe på heltid mens du studerer, ettersom de fleste undervisning blir levert en gang hver måned i tre-dagers blokker (torsdag til lørdag).

Programmets sterke internasjonale fokus reflekteres også i kjerne- og valgfagsmodulene, med International Business in Context valgfagsmodul levert på topp forretningsdestinasjon. Forretnings- og alumniforbindelsene du får, vil også hjelpe deg med å fremme din karriere.

Denne dobbelte prisen bygger på både britisk-spesifikk og europeisk opplevelse som gir deg et innblikk i lederskap i dagens internasjonale forretningsverden.

Gjennom hele programmet vil du utforske driften av globale markeder, forstå hvordan du kan lede transnasjonale forretningsforbindelser og videreutvikle ditt internasjonale nettverk av kontakter. Du vil også jobbe sammen med en mangfoldig gruppe erfarne forretningsfolk og akademikere fra Storbritannia, Tyskland og rundt om i verden.

Durham-EBS Executive MBA-programmet starter hver september med et syv-dagers opphold i Durham, England. I løpet av 18 måneders programmet vil du fullføre:

 • Ni kjerne moduler; sju moduler leveres i Tyskland og to moduler leveres i Durham
 • Tre valgfrie moduler levert i Tyskland, Durham eller en annen internasjonal plassering
 • Et strategisk forretningsprosjekt

Merk: Modulinstruksjon i Tyskland holdes en gang i måneden fra torsdag til lørdag. Kostnaden for overnatting og noen måltider for hver ukes opphold i Durham er inkludert i programavgiften.

 • Ni kjerne moduler
 • Tre valgfag
 • Business Project (avhandling)
 • Residential induksjonsuke

Ni kjerne moduler

De ni kjernemodulene i programmet vil etablere grunnleggende kunnskap, forståelse og forskning ferdigheter:

 • regnskap
 • Economics for Global Business
 • finans
 • Managing People
 • Markedsføring
 • Drift og teknologi
 • Strategisk ledelse
 • Bærekraft og etikk
 • Styrerommet Øvelse

Tre valgfrie moduler

Du kan også velge fem valgfrie moduler. Choices endre fra år til år, avhengig av dagens lærere og relevans for virksomheten.

Strategisk forretningsprosjekt (avhandling)

Etter at du har fullført de valgfrie modulene, vil du gjennomføre et forskningsbasert strategisk forretningsprosjekt. Du kan velge å forfølge prosjektet på to måter, enten ved å jobbe med eget firma eller en vertsorganisasjon, eller gjennom en problematisert undersøkelse som ikke er fokusert på en bestemt organisasjon, men i stedet undersøker et bestemt administrasjonsproblem.

Du vil få opplæring i akademisk skriving, samt kvalitative og kvantitative virksomhetsforskningsmetoder gjennom hele programmet som en del av denne modulen.

International Business in Context

Den Durham-EBS Executive MBA er formet av dagens tilkoblede næringsliv. Denne valgfrie modulen tar denne unike globale dimensjonen ytterligere, og gir deg muligheten til å fordype deg i et annet lands virksomheter og kultur mens du studerer et bestemt forretningsområde. Du vil bli sluttet av Durhams Online MBA-studenter, slik at du kan lage nye kontakter og utvide nettverket ditt.

I 2017 reiste studenter med Durhams online MBA-studenter til San Francisco for studier med fokus på entreprenørskap og innovasjon i sentrum av Amerikas oppstartskultur i Silicon Valley. I løpet av denne uken deltok de på forelesninger, workshops, treningsøkter, bedriftsbesøk, opplæringsøkter, interaktivt gruppearbeid og en sertifikatutdelingsseremoni.

Vennligst merk: Internasjonale steder og emner for denne modulen kan variere fra år til år. Hvis du velger å delta, forventes du å dekke kostnadene for reisen til og fra destinasjon, overnatting, enkelte måltider og tilfeldige utgifter. Det kan også være en ekstra modulavgift.

To bolig uker

Din første bolig er en syv-dagers induksjon i Storbritannia ved starten av Durham-EBS Executive MBA-reisen, som vil starte deg inn i programmet. Det er en fin måte å introdusere deg på EMBA og forbedre dine nøkkelferdigheter, inkludert teambygging, gruppearbeid, lese- og akademisk skriveferdigheter (som støtter de som kanskje har vært borte fra akademisk utdanning i en stund).

Ikke bare vil du tilbringe tid på Durham University Business School og har sjansen til å utforske byen Durham, vil du fortsette å oppdage et annet område i Storbritannia. I tidligere år har dette vært Lake District, en sjarmerende region i Nordvest-England.

Emne krav, nivå og klasse

 • Et minimum av tre (helst fem) års relevant arbeidserfaring fra et ledelsesmessig art.
 • En god grad eller tilsvarende faglig kvalifikasjon.
 • To nyere faglige referanser.

Hvis du ikke har disse formelle kvalifikasjoner, vil vi også vurdere ledererfaring. Hvis dette gjelder deg, vil vi be deg om å sende en portefølje av bevis, som viser dine evner inkludert kritisk tenkning og kommunikasjonsevner.

Program taught in:
Engelsk
Durham University Business School

See 2 more programs offered by Durham University Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato