Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Utfordre deg selv med # 1 MBA-programmet i Romania

Uansett om vi underviser i Wien, Bucuresti eller USA, gir vi deg et utfordrende, men nærende miljø som gir deg muligheten til å skaffe verktøyene som er nødvendige for å oppfylle potensialet til å bli en verdensledende bedriftsleder. Executive MBA Bucharest bygger en dyp forståelse av kjernefaglige fag på alle de store funksjonelle områdene, samtidig som man vektlegger ferdigheter og evner som trengs for å gjenkjenne og tilpasse seg nye trender og ny teknologi.

Lær av de fineste sinnene i Academia og i Business World

For å gi våre studenter en verdensklasse og banebrytende utdanning, har vi samlet sammen internasjonalt anerkjente ledere, samt noen av de beste professorene fra universiteter over hele verden. Opphav fra WU Vienna, Carlson School of Management (USA), University of South Carolina (USA) og IESE Business School (Spania) - sammen med mange andre institusjoner - vårt fakultet forsøker å gi den nærende og utfordrende opplæringen som trengs for at studentene skal bli verden -klasse bedriftsledere.

Få et globalt perspektiv med internasjonale residenter

Å gi studentene et globalt perspektiv er hjertet av Executive MBA Bucharest programmet. Ikke bare lærer elevene fra internasjonal fakultet sammen med internasjonale jevnaldrende, de fullfører også internasjonale residenser ved WU Wien, Østerrike, og både Carlson School of Management og University of Minnesota i USA. Denne uvurderlige praktiske og internasjonale opplevelsen vil forberede deg til utmerke seg på verdensmarkedet når du blir utsatt for nye ideer, holdninger og kulturer.

Vår fleksible MBA er designet for travle fagfolk

Vi forstår tiden krav som mange av dagens ledere står overfor, og så har designet Executive MBA Bucharest programmet å være fleksibelt. Vårt deltid MBA-program bruker en toppmoderne eLearning-plattform, slik at du kan bruke så lite tid fra jobben som mulig, og fortsetter å tjene mens du lærer. Gjennom våre målrettede og fokuserte kurs, kan du tjene MBA på bare 18 måneder.

Få tilgang til vårt alumni nettverk

Gjennom hele programmet bygger elevene varige forbindelser med utestående jevnaldrende, fakultet og bedriftsledere. Dette er imidlertid bare begynnelsen på mulighetene som venter på deg. Både under og etter studiene har du tilgang til vårt ettertraktede alumni nettverk av over 2300 medlemmer fra 85 forskjellige nasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 5, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Nov. 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Deltid
Price
Pris
35,000 EUR
- 5% Early Bird Bonus før 31. mars. Stipend tilgjengelig
Information
Deadline
Locations
Romania - Sardinia
Studiestart : Nov. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Østerrike - Launceston, Tasmania
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Østerrike - Launceston, Tasmania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Nov. 2019
Romania - Sardinia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen