Executive MBA EASA / IESE

Vi fullførte 10 år på den første utgaven av EASA Executive MBA / IESE. Opplevelsen, i økende grad velstående, tillater oss å gi deltakerne en intens læring,
poten deres faglige og personlige utvikling.

Liv og økonomisk aktivitet er verdt, og mye, når målet er å skape trivsel for alle, sette intelligens til å innovere og effektivt bruke innganger.
Ved verdsettelse av en humanistisk tilnærming til virksomheten, plassere mennesker i sentrum av organisasjonen, Executive MBA søker ikke bare å svare på hvordan ting gjøres, men også hva det er som de gjør.

En av sjåførene er utveksling av erfaringer og læring av nye realiteter, oppnådd i nær kontakt mellom gruppen av deltakere, utvalgt for deres modenhet og erfaring; den andre er retningen på et kloster nasjonale og internasjonale lærere - som undersøker, underviser og spillere er i virkeligheten virksomhet - å hjelpe deltakerne til å snakke fornuft med dybde og nøyaktighet og med en realistisk følelse og forsvarlig.

Forstå den globale økonomien, jo mer relevant i dag, er drevet av tre uker internasjonale intensiv ved IESE, Madrid, Ross School of Business, USA og Indian Institute of Management i Ahmedabad, India, hvor kontakt med sine lærere og betydelig virksomhet sammenhenger fanger opp trekk av verden rundt dem, spesielt de mest innovative og dynamiske.

Programstrukturen av MBA er vanskelig og krevende. Deltakere som avslutter med god bruk av programmet vil bli tildelt fellesgrad fra begge institusjonene EASA / IESE. The Executive MBA EASA / IESE er anerkjent som en referanse treningsprogram, verdig internasjonal akkreditering EPAS.

Hvis du har en grad akkreditert og fem års yrkeserfaring, kontakt oss, besøk vår hjemmeside og delta i en av sesjonene 'Åpent hus' på EASA, som vil bli adressert aspekter av struktur, metode, og det vanlige utvalget prosedyrer.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Deltid
Pris
28,500 EUR
+ mva
Deadline
Etter sted
Etter dato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato