Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA - 22 måneder

Rotterdam School of Management | Erasmus University

For ledere på farten, kjør din karriere videre på RSM.

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lys ledelse. Det tar et kritisk øye med fokus på å ta bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klare til å gjøre store trekk - og ivrige etter å hjelpe deg med å gjøre ditt. Dette er alle tidskrevne nederlandske verdier som har bygget lyse karrierer rundt om i verden i århundrer. Og på RSM får du direkte fra denne typen verdifull tenkning - det er infundert i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket i virksomheten. Finn ut hvordan bruk av nederlandske verdier til en internasjonal forretningsutdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere ytterligere enn du noensinne har trodd mulig. Det er det du vil oppdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Program i et øyeblikk

Hvem er dette programmet ment for? Motiverte, erfarne, mid-karriere personer med et ønske om å kombinere arbeid og studier for å forbedre deres ledelsesmuligheter. Vanligvis ledere med internasjonal bakgrunn, en bachelorgrad (eller tilsvarende) og minst fire år etterutdanning yrkeserfaring samt en god kommando av det engelske språket. Hvilke behov oppfyller programmet for deltakerne? Muligheten til å videreutvikle lederferdigheter i en profesjonell og utfordrende setting sammen med likesinnede personer, samt å styrke deres lederskap og utvikle et internasjonalt nettverk som forberedelse til en ledende lederrolle. Hva kommer en deltaker ut av programmet?

  • En MBA-grad fra en av Europas beste handelshøyskoler;
  • Et program som kombinerer engasjement med bekvemmelighet, og muligheten for umiddelbart å bruke og kryssbefruktning av forretningskunnskap og nyoppnådd kompetanse;
  • Utvikling av profesjonelle lederskap ferdigheter innebygd gjennom hele programmet;
  • Et styringsprogram forankret i bærekraft og innovasjon som gir grunnlag for fortsatt utvikling av næringsliv og samfunnsledelse.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
22 måneder
Deltid
Price
Pris
49,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Nederland - Rotterdam, South Holland
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Nederland - Rotterdam, South Holland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen