For ledere på farten, kjør din karriere videre på RSM.

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lys ledelse. Det tar et kritisk øye med fokus på å ta bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klare til å gjøre store trekk - og ivrige etter å hjelpe deg med å gjøre ditt. Dette er alle tidskrevne nederlandske verdier som har bygget lyse karrierer rundt om i verden i århundrer. Og på RSM får du direkte fra denne typen verdifull tenkning - det er infundert i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket i virksomheten. Finn ut hvordan bruk av nederlandske verdier til en internasjonal forretningsutdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere ytterligere enn du noensinne har trodd mulig. Det er det du vil oppdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Program i et øyeblikk

Hvem er dette programmet ment for? Motiverte, erfarne, mid-karriere personer med et ønske om å kombinere arbeid og studier for å forbedre deres ledelsesmuligheter. Vanligvis ledere med internasjonal bakgrunn, en bachelorgrad (eller tilsvarende) og minst fire år etterutdanning yrkeserfaring samt en god kommando av det engelske språket. Hvilke behov oppfyller programmet for deltakerne? Muligheten til å videreutvikle lederferdigheter i en profesjonell og utfordrende setting sammen med likesinnede personer, samt å styrke deres lederskap og utvikle et internasjonalt nettverk som forberedelse til en ledende lederrolle. Hva kommer en deltaker ut av programmet?

  • En MBA-grad fra en av Europas beste handelshøyskoler;
  • Et program som kombinerer engasjement med bekvemmelighet, og muligheten for umiddelbart å bruke og kryssbefruktning av forretningskunnskap og nyoppnådd kompetanse;
  • Utvikling av profesjonelle lederskap ferdigheter innebygd gjennom hele programmet;
  • Et styringsprogram forankret i bærekraft og innovasjon som gir grunnlag for fortsatt utvikling av næringsliv og samfunnsledelse.
Program undervist i:
Engelsk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Se 2 flere kurs fra Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
jan. 2021
Duration
22 måneder
Deltid
Pris
53,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2021
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2021

Location
Søknadsfrist
Sluttdato