Executive MBA (på spansk)

EAE Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA (på spansk)

EAE Business School

The Master Executive MBA i Barcelona eller Madrid SEA er utformet for å forbedre og utvide virksomheten kompetanse og profesjonelle aktører, og gir slik opplæring for ledere som krever begge selskapene.

Gjennom programmet deltakeren utvikler ferdigheter som trengs for å drive en bedrift prosjekt.

Grunner til Master Executive MBA i Barcelona eller Madrid SEA: 1. Den SEA Executive MBA gir mulighet til å utføre, i løpet av august måned, et boligprogram for tre uker i Advanced Business Strategy på La Verne University (California). Programmet undervises på engelsk, innrømmer studenten å dele med familien sin.

  1. Med de beste anbefaling, som av våre studenter som innehar stillinger internasjonalt ansvar i de beste selskapene: Repsol, Banco Santander, Philips, Nestle, Bayer, Diageo, P & G, blant andre. Vi har også den beste anerkjennelse i bransjen: mer enn 3000 partnerbedrifter.

Tre. Headhunter kontakt med 10 forskjellige internasjonale bedrifter til å slappe av mens du Employment direktør Partner, selskapet Headhunter Day og Round Table.

  1. Utviklingen av forretningsplanen gjennom hele MBA Executive overvåket av klosteret EAE, oppfordrer gjennomføring av alle de ferdigheter og kompetanse ervervet i løpet av programmet. Programmet inkluderer også gjennomføring av en Business Game.

  2. Deltakere i Executive MBA-programmet gjennomført en bolig helg, en av de viktigste elementene i Executive MBA. Dette bolig hjelper deltakerne bli kjent med to viktige aspekter ved lederutvikling: vaner av teamarbeid og forbedre menneskelige faktor integrering av gruppen.

  3. EAE er en av de beste 30 handelshøyskoler i verden (Ranking 2014 Amerika Economia) og den nest beste handelshøyskolen i Spania (Rangering Merco 2015).

Mål

Med Master Executive MBA i Madrid og Barcelona vil du lære om: 1. Suksess og skiftende globale miljøet: For å forberede deltakeren til å ta lederroller i trans globalisert, konkurransedyktige og spesialiserte bedrifter.

  1. KOMPETANSEUTVIKLING: Styrke lederegenskaper som ledelse, forhandling, offentlige taler, personalledelse og interkulturelle ferdigheter.

Tre. Ledere i multinasjonalt miljø: Opplæring for ledere som tillater dem å utvikle strategisk tenkning, innovasjon og entreprenørskap som nødvendig for å oppnå bærekraftige konkurransefortrinn i tid verktøy.

  1. OVERSIKT: Å fremme ledelse av deltakeren fra det globale perspektivet i et selskap, ledende integrering av alle avdelinger i organisasjonen overordnede strategi.

  2. Lederteamet: Innhente mellommenneskelige og gruppe ferdigheter til å gjøre et samarbeid, selvsikker og deltakende arbeid blant alle gruppemedlemmer til å utvikle.

  3. Profesjonell nettverksbygging: generere kraftige profesjonelle synergier gjennom nettverk gjennomført med de andre deltakerne i programmet, fremme utveksling av erfaring og reelle suksesshistorier.

Karrieremuligheter

Career Services Yrker EAE Business School er ansvarlig for å fremme og tjene som en møteplass for studenter, alumni, corporate partnere og andre forretnings grupper som er interessert i å ansette fagfolk EAE. År etter år, denne tjenesten hjelper mange av våre studenter til å starte et profesjonelt forhold i løpet av Master Executive MBA og etter ferdigstillelse.

Double Degree

Folk som fullfører programmet tjene tittelen Executive MBA fra EAE Business School. I tillegg deltakere som oppfyller de faglige krav som er fastsatt vil få graden i MBA - Master i Business Administration fra Polytechnic University of Catalunya (hvis programmet er ferdig i Barcelona) eller graden Master i økonomi og administrasjon, ledelse og organisasjon Forretnings av kong Juan Carlos universitet (hvis det utføres i Madrid).

For å oppnå de grader som gir universitetene, må du oppfylle de krav som gjelder begge institusjonene.

Opptaksprosessen

Det grunnleggende målet med våre innleggelser prosessen av Master Executive MBA er å sikre egnethet av kandidater, gjennom sin faglige og akademiske pensum. Alle deltakere må få mest mulig ut av denne erfaring, gjennom en kontekst der det er mulig å utvikle et langsiktig samarbeid med klassekamerater, lærere og studenter. For å starte søknadsprosessen må du fylle ut et eget skjema slik at kandidatens profilen kan vurderes ved vår Academic Committee. Hvis oppløsningen av opptak utstedt av fagkomiteen for Executive MBA er positiv, vil kandidaten være i stand til å melde deg på denne Master.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
28,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen