Executive MBA (mote)

University of the Arts London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA (mote)

University of the Arts London

Den Executive MBA (Fashion) har blitt opprettet for travle internasjonale fagfolk som arbeider på et overordnet nivå og er utformet for å hjelpe deg å oppnå en lederrolle. Den første av sitt slag til å fokusere på mote, og kombinerer dette eksklusive programmet korte ansikt-til-ansikt undervisning blokker og nettverk hendelser i London med online fjernundervisning, tilgjengelig fra hvor enn du er i verden.

To studie ruter er tilgjengelig, en 18-måneders Fast Track alternativet og en fleksibel læring alternativet, en enhet-til-enhet tilnærming som gjør at kandidater opp til fem år å fullføre.

CMI er anerkjent av kongelig charter som fagorgan for ledere i Storbritannia. For ledere som ønsker å skjerpe sin faglige kanten og forbedre effektiviteten din EMBA (Fashion) gir mulighet til å søke om Chartered manager, den høyeste statusen som kan oppnås i ledelsen yrke. Som et CMI Godkjent senteret Fashion Business School støtter studenter og gir sin tilslutning programmer på Fritak rute til Chartered Manager.

Innhold

The Executive MBA (Fashion) er for mote næringslivsledere, styremedlemmer, ledere og voksende gründere. Dette spesialist programmet er unikt fokusert på moteindustrien, slik at deltakerne å utvide sin karriere utover sine egne konkrete erfaringer, utvikle en større strategisk tilnærming, tillit og forståelse som kan utstyre dem for flere ledende roller og større ansvar.

Denne eksklusive blended learning programmet er levert av en kombinasjon av tre dagers ansikt-til-ansikt undervisning blokker i London, etterfulgt av online seminarer, diskusjoner og peer-to-peer learning, undervist av noen av de mest respekterte fagfolk som moteindustrien og kreativ akademia kan tilby.

Du vil bli undervist av ansatte med betydelig motebransjen erfaring og tilgang til moteindustrien gjennom konsulentselskaper og forskning. LCF opprettholder nære relasjoner med industriledere, som underbygger EMBA er fokusert innhold, slik at deltakerne til å lære fra virkelige case-studier og fra bransjespesialister. Denne unike erfaring vil gi deg muligheten til å tilegne seg ny kunnskap og ferdigheter for å lykkes i et bredt utvalg av mote bedrifter. I løpet av kurset vil du være i stand til å forbedre dine evaluerende, analytiske og problemløsende ferdigheter ved å kombinere den voksende teoretisk kunnskap med beslutnings utfordringer i løpet av arbeidsroller. Former for læring

Fast track:

 • 18 måneders Deltidsstudiet
 • Utformet for å utfylle heltid
 • Perioder med intensive studier
 • Syv enheter fullført i rekkefølge.
Fleksibel læring:
 • Unit-by-unit fleksibel tilnærming
 • Ta en eller flere enheter på en gang
 • enheter kan tas i valgfri rekkefølge (unntatt Consultancy Project)
 • Inngangspunkter i oktober, januar, april og juni
 • Opp til fem år å fullføre hele MBA kvalifisering
 • Mulighet til å gå ut med en Postgraduate Certificate (60 studiepoeng) eller en Postgraduate Diploma (120 studiepoeng).

Struktur

Dette er en blended learning kurs, som er levert gjennom en blanding av ansikt til ansikt frammøte og online fjernundervisning.

Ansikt til ansikt undervisning

Kandidater vil bli pålagt å møte personlig for maksimalt seks dager hver tredje måned (tre dager per enhet). Klassene vil inneholde en blanding av veileder og student-ledede seminarer, gruppearbeid og individuelle presentasjoner, individuelle og gruppe svar på case-studier, og forelesninger.

Forelesninger vil bli støttet av gjesteforelesere fra mote og relaterte næringer. Case-studier vil danne et ytterligere fokus for student-ledede seminar og workshop aktivitet.

Industri besøk

Befaringer er planlagt for hvert oppmøte blokk, slik at kandidatene begrenset bak kulissene tilgang direkte knyttet til enheten i studien. Nye befaringer har tilbudt kandidater muligheten til å besøke en arbeider fabrikk på Margaret Howell, og for å diskutere opp til minutt strategier og figurer med HR og finans direktører i styrerommet på Superdry flaggskip.

nettverk hendelser

Kandidatene tilbys tilgang til eksklusive kveld bransje nettverk hendelser i form av paneldebatter med høyprofilerte høyttalere, som er etterfulgt av sjansen til å møte høyttalerne og akademikere over drinker og kanapeer til ytterligere å diskutere punktene reist under debatten.

Nylige hendelser inkluderer 'The Global Menswear Market: Utfordringer og muligheter for vekst "og" Global Luxury Forbruk: The Future of Eksklusivitet ", med panelmedlemmer, inkludert Michael Ward, administrerende direktør i Harrods; Maurice Mullen, leder av mote og luksus på London Evening Standard; Eric Musgrave, Drapers Redaksjonssjef; Peter Ruis, administrerende direktør i Jigsaw; og Eleanor Robertson, Kjøpe Manager på Selfridges.

online fjernundervisning

Den avanserte virtuelle læringsmiljø tilbyr kandidater muligheten til å engasjere seg med lærerstyrt leve seminarer, diskusjonsfora og chat fasiliteter. Denne blandingen av læring gir et tilgjengelig, inspirerende og fleksibel plass til å få denne EMBA grad.

Kandidatene forventes å engasjere seg ofte i selvstyrt peer kommunikasjon. Sistnevnte vil bidra til å styrke de sterke nettverk muligheter som gis gjennom programmet.

Internasjonal motebyen ekskursjon

Produkt Portfolio Management Enheten omfatter en internasjonal motebyen utflukt for å se på global handel med særlig vekt på design og detaljhandel konsepter. I juni 2014 ekskursjonen var basert på luksus sektor i Paris og inkludert dedikerte besøk til Dior og Galeries Lafayette.

Kurs opptakskrav

Søkere oppfordres til å søke som kan vise til følgende:

 • en god honours degree i et beslektet disiplin (2: 1 eller høyere) eller tilsvarende kvalifikasjoner
 • OG
 • minimum 3 års relevant industriell erfaring

Unntaksvis kan søkere som ikke oppfyller disse selvfølgelig opptakskrav fortsatt bli vurdert dersom kurs teamet bestemmer seg for at søknaden demonstrerer ytterligere styrker og alternative bevis. Dette kan for eksempel bli demonstrert av: relatert akademisk eller arbeidserfaring; kvaliteten på personlig melding eller en kombinasjon av disse faktorene.

Norsk språkkrav

Alle klasser er gjennomført på engelsk. Hvis engelsk ikke er ditt første språk, vil du bli bedt om å gi bevis på ditt engelsk egenskaper når du melder deg på.

Det nivået som kreves av universitetet for dette kurset er IELTS 7,0 med minimum 6,0 i ett spill.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert November 26, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campus eller nettstudier
Start Date
Studiestart
April 2018
Juli 2018
Duration
Varighet
18 - 60 måneder
Deltid
Price
Pris
27,800 GBP
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart: April 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Juli 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart: Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
Internasjonal: £ 27 800; Hjem / EU: £ 27 800