Executive MBA (deltid)

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Executive MBA (deltid)

Rotterdam School of Management | Erasmus University

For ledere på farten, kjøre din karriere videre på RSM.

Bygge din fremtid tar mer enn moteord og visittkort. Som en executive på vei oppover, vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lyse lederskap. Det tar et kritisk øye med fokus på å gjøre bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klar til å gjøre store trekk - og ivrig etter å hjelpe deg å gjøre ditt. Disse er alle hevdvunne nederlandske verdier som har vært å bygge lyse karrierer hele verden i århundrer. Og på RSM, vil du få direkte fra denne type verdifull tenkning - det er tilført i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket av virksomheten. Finn ut hvordan du søker nederlandske verdier til en internasjonal virksomhet utdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere lenger enn du noensinne trodde var mulig. Det er hva du vil oppdage ved Rotterdam School of Management, Erasmus University.

PROGRAM MED HENSYN

Hvem er dette programmet ment for? Motiverte, erfarne, mid-karriere personer med et ønske om å kombinere arbeid og studier for å forbedre deres ledelsesmuligheter. Vanligvis ledere med internasjonal bakgrunn, en bachelorgrad (eller tilsvarende) og minimum fire års post-graduate yrkeserfaring, samt en god beherskelse av engelsk språk. Hvilke behov oppfyller programmet for deltakerne? Muligheten til å videreutvikle lederferdigheter i en profesjonell og utfordrende setting sammen med likesinnede personer, samt å styrke deres lederskap og utvikle et internasjonalt nettverk som forberedelse til en ledende lederrolle. Hva gjør en deltaker får ut av programmet?

  • En MBA grad fra en av Europas beste handelshøyskolene;
  • Et program som kombinerer engasjement med bekvemmelighet, og muligheten for umiddelbart å bruke og cross-gjødsling virksomhet kunnskap og nylig fått ferdigheter;
  • Utvikling av profesjonelle lederegenskaper innebygd gjennom hele programmet;
  • Et lederprogram forankret i bærekraft og innovasjon som gir grunnlag for videre utvikling av virksomheten og samfunnet lederskap.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 8, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
22 måneder
Deltid
Price
Pris
49,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Nederland - Rotterdam
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Nederland - Rotterdam
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen