Executive MBA (London)

Warwick Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive MBA (London)

Warwick Business School

Studer Executive MBA på The Shard i London deltid over to år.

Rangert som tiende i verden, vil Warwick Executive MBA gi deg de strategiske lederegenskapene du trenger for å få umiddelbar innvirkning.

Vår verdensberømte undervisning og forskning kombinert med vår innovative kultur og omfattende leder- og utviklingsstøtte vil gi deg ferdigheter, evne og visjon du trenger for å starte din egen virksomhet, raskt spore til C-suite, eller for å omdanne din karriere ved å omdefinere dine neste skritt.

Våre imponerende rangeringer og høykvalitetsundervisning tiltrekker seg de mest ambisiøse og dynamiske ledere, slik at du lærer både fra og med de beste. Klassestørrelsen vil typisk være mellom 20 og 40 deltagere, slik at du kan integrere og bygge sterke forbindelser som varer livet.

Å studere MBA på The Shard opprettholder nærheten til noen av de mest fremtredende selskapene i verden som har sitt hovedkontor i byen. Kombiner dette med våre praktikere og du vil få førstehånds, bransjeledende kunnskap som du kan søke omgående i din globale organisasjon når du kommer tilbake til kontoret mandag.

Studier våre Executive MBA med valgfri Helse, Finans, Entreprenørskap eller Strategisk Lederskap spesialisering å utstyre deg med spesialisert kunnskap om din valgte bransje.

For oppdatert kursinformasjon og studieavgift, vennligst besøk www. WBS .ac.uk

* Rangert i The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA rangering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 8, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline